سیاسی 23:17 - 28 دی 1400

ثبات و امنیت امروز ایران مدیون خانواده شهداست

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ایام سالگرد واقعه خان طومان، با خانواده شهید بسیجی مدافع حرم امیرعلی محمدیان که در خان طومان به شهادت رسید، دیدار و گفتگو کرد.



شهید امیر علی محمدیان ۱۳ دی ماه به منطقه اعزام شد و در ۲۱ دی ماه در عملیات خان‌طومان به شهادت رسید. پیکر مطهر این شهید والا مقام هنوز به میهن بازنگشته است.



سردار سلیمانی در دیدار با خانواده شهید محمدیان اظهار کرد: اگر ایران امروز با ثبات و آرامش است، مدیون خانواده شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم است و وظیفه ما است که به خانواده شهدا سر بزنیم.



وی افزود: تشکیل جبهه مقاومت مدیون همین شهدا است که نقش مادران در تربیت چنین فرزندانی بی‌بدیل است و ان شاالله به زودی پیکر این شهید به میهن بازگردد.



رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: زندگی این شهید به گونه‌ای بوده است که به قول حاج قاسم تا کسی شهید نبود، شهید نمی‌شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می‌شود.



پدر شهید امیر علی محمدیان نیز در سخنانی در این دیدار گفت: شهید بزرگ شده محله کیانشهر بود و در بسیج و مسجد محل فعال بود و در فعالیت‌های فرهنگی مسجد مثل هیات و اردوی راهیان نور فعال بود. پسرم در اجرای تعزیه در محل فعال بود و همیشه در نماز جماعت حضور داشت و لایق شهادت بود.



وی ادامه داد: بارها به بسیج مراجعه می‌کرد و با گریه اصرار می‌کرد که مرا به سوریه ببرید که ما بعد از شهادت این موضوع را فهمیدیم.


11416417
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با تاکید بر اینکه سال گذشته سال بسیار سختی برای خبرنگاران بود، گفت: ملت ایران نیز تاب‌آوری را به زیباترین شکل ممکن تصویر و زیبایی سرزمین ایران را بر همه نمایان کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت اطلاعات اعلام کرد: در جنگ تحمیلی اخیر، رزمندگان حوزه رسانه‌ای کشور، در کنار سایر رزمندگان دفاع مقدس نقش بارزی در حفظ و افزایش تاب آوری آحاد جامعه داشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: رسالت قلم در این است که اجازه ندهد قصه‌ فداکاری‌های مردم و مدیران در روزهای سخت تاریخ ایران به فراموشی سپرده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درخشش افتخارآفرین دانش‌پژوهان تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی کشورمان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارتش با تاکید بر اینکه نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است، گفت: آمریکا چاره‌ای جز پذیرش وضعیت موجود ندارد وگرنه متحمل هزینه‌هایی به مراتب بیشتر از گذشته خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف گفت: تعهد دولت چهاردهم به نخبگان، فراتر از پیام‌های تشریفاتی بوده و متمرکز بر تأمین زیرساخت‌های پردازشی، آزادسازی داده‌ها و رفع موانع ساختاری خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: تا آمریکا رفتارش را تصحیح نکند، تنگه هرمز باز نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در رابطه با باز شدن تنگه هرمز گفت: مذاکرات با عمان در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، اما باز شدن تنگه هرمز تابع شرایط دیگری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگبهان به مناسبت روز خبرنگار از باشگاه خبرنگاران جوان بازدید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت روز خبرنگار نوشت: خبرنگاران، امانت‌داران حقیقت و راویان صادق تاریخ‌اند؛ صدایی که در سخت‌ترین روزها هم خاموش نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است