سیاسی 21:55 - 12 آذر 1403
رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه بنزین گران می‌شود گفت: وقتی ارز اختصاص داده نشود باید از جایی جبران شود.

پزشکیان: بنزین گران می‌شود

مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم اظهار کرد: در مدت ۱۰۰ روز گذشته حوادث مختلفی رخ داده است. فردای مراسم تحلیف، اسماعیل هنیه به شهادت رسید از آن پس ما درگیر اتفاقات و جنگ‌هایی در منطقه شدیم و روند آرامشی که باید در ادامه کار داشتیم به هم خورد. 

وی افزود: تلاش کردیم تا هیئت دولت را بر اساس نظرسنجی‌های مختلفی که از کارشناسان و احزاب مختلف داشتیم تشکیل دهیم، از آغاز به کارمان مشکلاتی داشتیم و باید پول گندمکاران را می‌دادیم، اعتراضات پرستاران را سامان می‌دادیم و مشکلات بازنشستگان را حل می‌کردیم.

رئیس جمهور ادامه داد: مبنای ما قانون برنامه هفتم است. طبیعتاً مسئول هر بخش از اجرای قانون را تعیین کردیم همچنین مجبور بودیم که به سرعت بودجه را تدوین کنیم و به صورت شبانه‌روزی این کار را انجام دادیم و علی رغم فرصت کمی که داشتیم در زمان مناسب لایحه را به دولت دادیم. 

پزشکیان گفت: خیلی‌ها گفتند که بودجه را انبساطی نوشتید، اماخوشبختانه مجلس به آن بودجه رای داد. یکی از بحث‌های مهمی که باید بگویم وفاق ملی است، برای اولین بار ما یک استاندار سنی و کرد را انتخاب کردیم که این موضوع اولین بار است که در کشور اتفاق می‌افتد. ما برای اولین بار یک عرب، قشقایی و بلوچ را به عنوان استاندار معرفی کردیم، اکنون شمار خانم‌ها در بدنه دولت بیش از همیشه است. 

اما اکنون در حال انتخاب فرمانداران از بین بانوان توانمند هستیم و همه اینها بدون مساعدت رهبر معظم انقلاب امکان‌پذیر نبود و اگر ایشان نبودند این اشخاص در ارزیابی‌ها رد می‌شدند.


12122905
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت سالگرد میلاد حضرت مسیح (ع) پیامی تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار غلامشاهی گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق موفق شدند یک کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را که قصد خروج از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان سعودی استقبال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: غنی‌سازی صفر، ضرب‌الاجل و اجبار حتی اگر در پوشش واژگان دیپلماتیک عرضه شوند، مذاکره محسوب نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تایید «لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است، زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است