اجتماعی 15:45 - 20 بهمن 1403
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به حادثه دلخراش تصادف اتوبوس دانش‌آموزان، تأکید کرد: تمام ابعاد این حادثه به‌صورت کارشناسی در حال بررسی است.

پلیس بدون اغماض، خاطیان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان را معرفی می‌کند

سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به حادثه دلخراش تصادف اتوبوس دانش‌آموزان که منجر به جان باختن ۶ نفر شد، تأکید کرد: تمام ابعاد این حادثه به‌صورت کارشناسی در حال بررسی است و تمام افرادی که با فعل یا ترک فعل در وقوع این اتفاق سهم داشته‌اند، بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

سردار حسینی با بیان اینکه نظارت بر اساس صورت وضعیت اتوبوس‌ها انجام می‌شود، گفت: پاسگاه‌های پلیس راه، صورت وضعیت‌ها را ملاک کنترل خود قرار می‌دهند، این اسناد باید به‌وضوح مشخص کنند که اتوبوس برای حمل دانش‌آموزان یا دانشجویان به‌کار گرفته شده است.

وی ادامه داد: در این حالت، کارشناسان ما در پاسگاه‌ها می‌توانند پیش از آغاز سفر، مواردی نظیر کارت شناسایی خودرو، معاینه فنی، وضعیت لاستیک، ترمز، چراغ‌ها و دیگر مولفه‌های ایمنی را بررسی کنند. متأسفانه در این حادثه، صورت وضعیت مربوط به اردوی دانش‌آموزی تنظیم نشده بود و همین امر موجب شد این اتوبوس مانند یک وسیله نقلیه عمومی معمولی تلقی شود.

فرسودگی ناوگان، معضل جدی در حمل‌ونقل جاده‌ای

رئیس پلیس راهور فراجا به شرایط فرسودگی اتوبوس‌ها اشاره کرد و گفت: اتوبوسی که در این حادثه استفاده شده، در مدت ۲ یا سه سال گذشته صرفاً در مسیر‌های کوتاه کمتر از ۷ کیلومتر فعالیت داشته است، انتخاب چنین وسیله نقلیه‌ای برای یک سفر طولانی اقدامی نادرست و ناشی از کوتاهی در رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی بوده است.

به گفته سردار حسینی، این حادثه تلنگری جدی به همه مسئولان مرتبط است که بدانند ایمنی حمل‌ونقل عمومی تنها محدود به اردو‌های دانش‌آموزی نیست، بیش از ۷۰ درصد از اتوبوس‌های بین‌شهری ما در سن فرسودگی قرار دارند و این مساله خطری بزرگ برای تمامی مسافران است.

خطر پنهان تعویض اتاق خودرو‌های فرسوده

وی همچنین به پدیده رایج تعویض اتاق خودرو‌های فرسوده اشاره کرد و افزود: برخی افراد تصور می‌کنند با تعویض اتاق، مشکلات ایمنی خودرو حل می‌شود، اما این اقدامی کاملاً اشتباه است.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: وسیله نقلیه‌ای که شاسی و ساختار اصلی آن دچار پوسیدگی است، با این تغییرات سطحی ایمن نمی‌شود، ما در پلیس راهور به‌زودی فرآیند تعویض اتاق را بازنگری خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد خودرو‌های فاقد استاندارد‌های ایمنی به‌سادگی شماره‌گذاری شوند.

سردار حسینی با تأکید بر اهمیت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور گفت: بیش از ۹۲ درصد جابه‌جایی‌های کشور از طریق جاده‌ها انجام می‌شود و سهم سایر روش‌ها مانند ریلی، هوایی و دریایی کمتر از ۷ درصد است، این آمار نشان می‌دهد که جاده‌های ما محور اصلی حمل‌ونقل هستند و نیازمند توجه فوری به نوسازی ناوگان مسافری و باری هستند، کوتاهی در این زمینه به معنای به خطر انداختن جان صد‌ها هزار مسافر است.

لزوم رعایت قوانین و برخورد با خاطیان

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان با اشاره به نقش مهم مسئولان در ایمن‌سازی ناوگان عمومی خاطرنشان کرد: تمام بخش‌های مرتبط باید وظایف قانونی خود را به‌طور کامل انجام دهند، ما نیز در پلیس راهور با جدیت تمامی تخلفات را رصد می‌کنیم و با هرگونه کوتاهی که به خطر افتادن جان مردم منجر شود، برخورد خواهیم کرد، ایمنی جاده‌ها اولویت غیرقابل‌چشم‌پوشی ما است و انتظار داریم سایر نهاد‌ها نیز به‌طور جدی در این مسیر همراه باشند.

منبع: پلیس راهور


12153026
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران اعلام کرد که پس از اتمام عملیات عمرانی در محوطه بوستان دانشجو مجسمه‌ها در محل قبلی خود نصب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان بهشت زهرا در اطلاعیه‌ای درباره دفن پیکر «مهدی حاج محمد» پیشکسوت استقلال در طبقه‌ای از قبر رضا احدی بازیکن دیگر این تیم توضیحاتی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرمانداری تهران از افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۳ پروژه عمرانی در روستا‌های بخش مرکزی تهران با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پایتخت در شب ۲۲ بهمن همزمان با فرا رسیدن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد نورافشانی گسترده‌ای در هزار نقطه از تهران خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از سردیس آیت‌الله بروجردی با حضور امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران و امیر شهرابی شهردار منطقه ۱۴ برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان گفت: تمرکز بنیاد مستضعفان بر آموزش، سلامت، مهارت و درآمد پایدار اقشار محروم بوده و در این راستا اقداماتی را انجام داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گفت: ۶۰ تیم عملیاتی امداد و نجات از ۶ استان کشور برای کمک به حادثه دیدگان بارش شدید باران به گیلان اعزام شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران گفت: بررسی اعتراض فرمانداری به مصوبه عوارض تردد برای مدیریت ترافیک و موضوع مرتبط با حفاظت از باغات کن از مهمترین موارد بحث و گفت‌و‌گو در صحن علنی فردا خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: رسیدگی به امورات مراجعان به سبب تعطیلات پیش‌بینی نشده دچار اطاله نشود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به حادثه دلخراش تصادف اتوبوس دانش‌آموزان، تأکید کرد: تمام ابعاد این حادثه به‌صورت کارشناسی در حال بررسی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است