ورزشی 10:15 - 10 مهر 1401

هجمه به قلعه‌نویی به خاطر باخت‌های متوالی/ حرکت بازیکن مشکوک بود!

به گزارش خبرنگار مهر، حرکت عجیب مهاجم تیم فوتبال گل گهر در محوطه جریمه خودی و درست در وقت های اضافه که منجر به یک پنالتی سه امتیازی برای استقلال شد، ابهاماتی را در مورد عمدی بودن حرکت بازیکن سابق آبی پوشان را ایجاد کرده است. 

امین قاسمی نژاد که چند فصل قبل از شهرخودرو به استقلال پیوست تا بتواند در خط حمله این تیم تاثیرگذار باشد، نه تنها نتوانست برای آبی پوشان مفید باشد بلکه خیلی زود این تیم را ترک کرد و شاگرد امیر قلعه نویی شد تا در تیم گل گهر بازی کند. 

این بازیکن هر چند در تیم جدید هم نتوانست درخشش گذشته را داشته باشد اما مورد اعتماد قلعه نویی قرار گرفت و در دیدار هفته هفتم برابر استقلال هم برای تیم سیرجانی به میدان رفت. اما یک حرکت عجیب در وقت های اضافه و درون محوطه جریمه شائبه هایی را در مورد عمدی یا طبیعی بودن این حرکت ایجاد کرد. 

برخی هواداران فوتبال حرکت قیچی برگردان قاسمی نژاد درون محوطه جریمه تیم خودی در وقت های اضافه در شرایطی که اصلا نیازی به چنین واکنشی نبوده را عمدی قلمداد کرده اند. این اتهام در حالی به بازیکن گل گهر وارد شده که او یکی از آرام ترین و بی حاشیه ترین بازیکنان فوتبال در سالهای اخیر بوده اما هواداران دو آتشه تیم‌های رقیب مسائل دیگری را مطرح می کنند. 

در شرایطی که حرکت این بازیکن مورد بحث اهالی فوتبال است، برخی هواداران پرسپولیس در مورد باخت های متوالی امیر قلعه نویی به استقلال هم ابهاماتی را مطرح کرده اند. قلعه نویی در شرایطی این دیدار را هم به استقلال واگذار کرد که تاکنون نتوانسته با تیم هایی که هدایت آنها را برعهده دارد تیم سابقش را شکست دهد. 

همین امر ابزار انتقاد هواداران رقیب شده و عنوان کرده اند اگر یک سرمربی پرسپولیسی با تیمی متوسط به سرخپوشان ببازد وی متهم به نرمش با پرسپولیس شده است اما اگر یک سرمربی استقلالی چندین بازی متوالی را به تیم سابقش واگذار کند هیچ اتفاقی رخ نمی دهد!

قلعه نویی به واسطه شکست های متوالی برابر استقلال مورد اتهام است اما آنهایی که فوتبال را به صورت حرفه ای دنبال می کنند می دانند که رقم خوردن این نتایج در فوتبال طبیعی است و ممکن است تیمی شهرستانی نتواند یکی از تیم های همیشه مدعی قهرمانی را شکست دهد. 

با این حال ابهام در این مورد زمانی نزد هواداران افزایش پیدا می کند که آنها می دانند گل گهر در سالهای اخیر هزینه های میلیاردی سنگینی برای جذب بازیکن داشته و امیر قلعه نویی با بهترین فوتبالیست های ایران نتوانسته به نتایج قابل قبولی دست پیدا کند. به همین خاطر چنین اتهاماتی را به وی وارد می کنند.


11700499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین دوره جام جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در هند با صدرنشینی ایران در رشته تیمی زورخانه‌ای آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه جهانی کشتی در پستی نوشت: برنده جایزه مسلط‌ترین کشتی‌گیر فرنگی اتحادیه جهانی کشتی در سال ۲۰۲۵ سعید اسماعیلی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم هیئت رئیسه کنفدراسیون هندبال آسیا، میترا نوری به عنوان رئیس کمیته اخلاق این کنفدراسیون انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب تیم فوتبال تراکتور برای دیدار با الدحیل قطر در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام باشگاه المپیاکوس یونان قرارداد خوزه لوئیز مندلیبار تمدید شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردو تیم ملی وزنه‌برداری با حضور ۱۱ پولادمرد در محل کمپ تیم‌های ملی زیر نظر قهرمان جهان و المپیک برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی تیم داوری دیدار استقلال ایران و المحرق بحرین را معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال جهان که توسط فیفا منتشر شده؛ تیم ملی ایران همچنان در رده بیستم جهانی و دومین تیم برتر آسیایی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است