اقتصادی 12:10 - 29 مهر 1400
اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای از تشدید بازرسی از واحدهای صنفی با محوریت واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌ها خبر داد.

تشدید بازرسی از واحدهای صنفی با محوریت واکسیناسیون

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه با اشاره به آمارهای ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تاریخ ۷ تا ۱۴ مهرماه که بر اساس آن میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ۴۵ درصد، رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی ۵۰ درصد، رعایت فاصله‌گذاری ۴۶ درصد، موارد استفاده از ماسک خدمات‌دهندگان ۴۸ درصد و موارد استفاده از ماسک خدمت گیرندگان ۴۸ درصد بوده، تاکید شده که علی رغم رعایت ناچیز موارد ذکر شده، اکنون واضح و روشن است تنها راه برون رفت از شرایط حاکم بر جامعه در پاندمی ویروس کووید ۱۹ تدقیق و تمرکز بیشتر بر رعایت دستورالعمل‌ها و رویه‌های صادره است.

بنابراین با تاکید بر اطلاعیه پیشین اتاق اصناف ایران مبنی بر الزام تمامی شاغلان در واحدهای صنفی به دریافت حداقل یک دوز از واکسن کرونا تا پایان مهر ماه و دوز دوم در زمان مقرر و استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی، بازرسی‌ها و نظارت‌ها بر واحدهای صنفی در قالب تیم‌های مشترک و برخورد قانونی با خاطیان و تعلل‌کنندگان در دستور کار تمامی اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی قرار گرفته است.

بدین منظور از واحدهای صنفی انتظار می‌رود با رعایت موارد فوق، زمینه کاهش آمار مبتلایان به بیماری کرونا را فراهم آورند.

انتهای پیام


11282258
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فراوانی کالا و رکود حاکم بر بازار، قیمت اقلام اساسی ۵ تا ۷ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور نیاز ماهانه گوشت مرغ کشور را ۲۲۰ هزارتن اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت:در حال حاضر بازار خودرو از نظر قیمت در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نیازمند ساماندهی جدی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس ابلاغ گمرک ایران به گمرکات اجرایی کشور، تشریفات ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات باید حداکثر در مدت پنج روز انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: افزایش مدت اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به ارائه برنامه‌های تضمین کیفیت از سوی خودروسازان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور از کاهش محسوس دمای هوا در نواحی شمال شرق کشور خبر داد و گفت: روز جمعه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:طی حدود یک‌سال‌ونیم گذشته و تا هشت‌ماهه امسال، در مجموع ۷۲ هزار هکتار زمین شهری و روستایی در کشور تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور گفت: دولت پس از جراحی اقتصادی، در فرآیند‌های تامین کالا حداکثر تسهیل را باید ایجاد کند و مطالبات بخش خصوصی را به فوریت پرداخت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که بسیاری از کارشناسان اعلام می‌کنند تنها راهکار برای بهبود وضعیت بازار خودرو واردات است تاخیر در ترخیص خودرو از گمرکات زمینه ساز کندی واردات شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان چای کشور، در ۱۰ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ تجارت خارجی چای ایران با رشد ۲۳.۶ درصدی در واردات و ۱۰.۲ درصدی در صادرات همراه بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است