سیاسی 06:48 - 20 شهریور 1404
رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه توافق ایران و آژانس فی‌نفسه امری مثبت است، گفت: در شرایط آشفته منطقه و جهان که بحران‌های جاری در هم تنیده هستند، ایران باید سعی کند تا چالش تصنعی و تحمیلی هسته‌ای خود را با درایت و هوشمندی حل و فصل کند.

صالحی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است

باشگاه خبرنگاران جوان - ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه هفته جاری با میانجی‌گری مصر و بعد از برگزاری چندین دور مذاکرات فنی و سیاسی درباره چارچوب جدید همکاری‌ها با توجه به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران توافق کردند.

به گفته «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، «این توافق یک سازوکار عملی برای همکاری برقرار می‌کند که هم شرایط استثنائی امنیتی ایران و هم الزامات فنی آژانس را بازتاب می‌دهد».

عراقچی تاکید کرد: توافق جدید به نگرانی‌های امنیتی ایران توجه کرده و حقوق ایران را به رسمیت شناخته و شکل جدیدی از همکاری با آژانس را تعریف می‌کند، اما ادامه حیات این سند به این شرط است که نباید هیچ اقدام خصمانه‌ای به شمول اسنپ‌بک علیه جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد. 

وی هم‌چنین گفته است: در صورت هرگونه اقدام خصمانه علیه ایران از جمله بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت سازمان ملل متحد، ایران این گام‌های عملی تعیین شده در این توافق را پایان یافته تلقی خواهد کرد.

«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به این توافق نوشت: این توافق می‌تواند گامی حیاتی در مسیر دیپلماسی هسته‌ای باشد، مشروط بر اینکه ایران اجرای سریع آن را تضمین کند.

«علی‌اکبر صالحی» رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی ایران در گفت‌و‌گو با ایسنا درباره توافق اخیر ایران بین ایران و آژانس اظهار کرد: هر چند جزییات این توافق برای من روشن نیست، اما معتقدم این توافق فی نفسه امری مثبت و رو به جلوست. مهم این است که طبق اظهارات مسؤولین وزارت امور خارجه این توافق در چارچوب توصیه‌های شورای عالی امنیت ملی کشور است.

وی تاکید کرد: در شرایط آشفته منطقه و جهان که بحران‌های جاری در جهان در هم تنیده هستند، ایران باید سعی کند تا چالش تصنعی و تحمیلی هسته‌ای خود را با درایت و هوشمندی حل و فصل کند، زیرا هر چه زمان بگذرد احتمال اینکه مشکل پیچیده‌تر شود، وجود دارد و این به نفع منافع و امنیت ملی نیست. باید توجه داشته باشیم که فرصت‌ها همچون ابر در حال گذر است.

منبع: ایسنا


12224842
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل سازمان ملل متحد شامگاه پنج‌شنبه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه، راجع به موضوع هسته‌ای ایران و نیز تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه گفتگو ویژه خبری درباره قرارداد با آژانس انرژی اتمی توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه گفت‌و‌گو ویژه خبری درباره قرارداد با آژانس انرژی اتمی توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستادکل نیروهای مسلح در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر در بیانیه‌ای، نوشت: این تجاوز وحشیانه، نشان آشکار ماهیت تروریستی و تجاوزگری این رژیم جعلی، غیرقانونی و بی‌ریشه صهیونیستی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در گفتگوی تلفنی با معاون نخست وزیر و وزیر مشاور در امور دفاعی قطر بر حمایت نیرو‌های مسلح کشورمان از ملت قطر تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از ملت بزرگ ایران در استان‌های آذربایجان غربی، سمنان و خوزستان برای حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر دعوت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با بیان اینکه موضوع انسداد مرز‌ها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است، گفت: انسداد فیزیکی مرز به تنهایی کافی نیست .
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه با اشاره به افزایش توان دفاعی این نیرو گفت: خبر‌های خوبی در آینده از توان دفاعی نیروی زمینی سپاه خواهیم شنید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی رزمایش «اراده برای صلح ۲۰۲۵» با حضور نمایندگانی از نیروی دریایی ارتش و سپاه با هدف گسترش تعاملات با نمایندگان کشور‌های دریایی عضو پیمان بریکس برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه گفت: آنچه بنیان اقتدار ما را استوار می‌سازد، عناصر فرهنگی، معنوی و تدارکی است و دشمن نیز به‌خوبی دریافته که باید همین مولفه‌ها را هدف قرار دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است