ورزشی 12:43 - 19 خرداد 1404
پیشکسوت فوتبال ایران در مورد عملکرد تیم ملی فوتبال گفت: تاکتیک تیم ملی نسبت به گذشته تغییرات چشمگیر نداشت و همانند دوره کی روش دفاعی بازی می‌کند.

مراغه چیان: تاکتیک تیم ملی مانند دوره کی روش است

باشگاه خبرنگاران جوان - بهاره رحیمی نیا؛  سعید مراغه چیان پیشکسوت فوتبال و بازیکن پیشین تیم ملی و استقلال در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تعداد بازیکن آماده درپست‌های مختلف کم داریم و به جوانان کمتر اهمیت داده می‌شود و تیم ملی در حال حاضر شرایط مناسبی ندارد.

وی افزود: با توجه به صعود تیم ملی و قرار گرفتن در رده ۱۹ اهمیت دارد، اما سن بازیکنان بالا رفته است وکارایی مناسبی ندارند تا زمان جام جهانی ۲۰۲۶ سن بازیکنان بالاتر هم می‌رود باید از بازیکنان جوان و آماده استفاده کنیم تا آنها آماده حضور در جام جهانی شوند.

مراغه چیان در مورد سیستم تاکتیکی قلعه نویی گفت: تاکتیک تیم ملی نسبت به گذشته تغییر چندانی نداشته ودفاعی بازی می‌کنیم نه هجومی و از دستاورد تاکتیکی وبازیکنان زمان کی روش استفاده می‌شود. مربی‌ها باید ایده‌های جدیدی در تیم داشته باشند تا فوتبالمان پیشرفت کند نمونه خارجی مثل گواردیولا که در هرتیمی که بوده است بهترین افکار و ایده‌ها رو اجرا کرده ولی ما به دلیل اینکه بازیکن هجومی مناسب نداریم نمیتوانیم از این تاکتیک‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: بیشتر باید به پایه‌ها و رده‌های مختلف تیم‌های باشگاهی و ملی توجه شود تا دست تیم ملی در استفاده از بازیکنان و تاکتیک باز‌تر باشد جوانان باید با توجه به توانایی و عملکرد انتخاب شوند همچنین در باشگاه‌ها هم باید از بازیکنان پایه تیم‌ها استفاده شود در قدیم بیشتر بازیکنان از پایه‌های باشگاه انتخاب میشدند و بازیکنان خوبی برای باشگاه‌ها و تیم ملی پرورش پیدا می‌کرد.

او گفت: باید فدراسیون با تمام قوا به تیم ملی کمک کند و بازی‌ها مهم با تیم‌های رده بالایی برای آمادگی روح و روانی برگزار کند تا نقاط ضعف وقوت تیم مشخص شود در غیر این صورت نمی‌توان انتظار صعود از گروهمان در جام جهانی را داشته باشیم.

مراغه چیان بازیکنان پیشکسوت باشگاه استقلال با توجه به شرایط کنونی استقلال گفت: هوادار استقلال نجیب هستند و یک فصل با وجود ناکامی‌ها کنار تیم بودند باید تیم در شرایط بهتر قرار بگیرد تا خیال هواداران راحت شود.

وی ادامه داد: استقلال فصل بدی را گذرانده است چندین مدیر عامل و مربی عوض کرده اماخدا روشکر توانست در جام حذفی قهرمان شود تا دل طرفداران این تیم شاد شود. 

مراغه چیان گفت:امیدوارم وعده‌هایی که آقای جویباری در جمع هوادران داده است محقق شود و از مربی و بازیکنان جدید زودتر رونمایی کنند چرا که تیم باید برای بدنسازی آماده شود. در فصل گذشته به دلیل بدنسازی نا مناسب بازیکنان با مصدومیت‌های زیادی رو‌به‌رو شد.

مراغه چیان در پایان گفت: در زمان ریاست بنده در آکادمی شاهد کارشکنی زیادی علیه باشگاه استقلال بودیم و شرایط خوبی در باشگاه حاکم نبود.


12198890
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روبرت لواندوفسکی از بازی کردن برای تیم ملی فوتبال لهستان انصراف داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی به شایعه دخالتش در انتخاب امیدرضا روانخواه برای سرمربیگری تیم فوتبال امید، واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صلاحیت مدیریتی ۱۵ نفر از کاندیدا‌های احراز پست ریاست فدراسیون نجات غریق و غواصی تایید شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زنان ایران به یک پیروزی نفس‌گیر دیگر در جام ملت‌های آسیا دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که اضافه نشدن نیروی جوان  به تیم ملی فوتبال در درازمدت برای حضور در جام جهانی دردسر ساز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو تیم ملی تنیس ایران گفت: با کمک فدراسیون به مسابقات ترکیه رفتم و برای نخستین بار ۲ هفته فینال را تجربه کردم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول برگزاری دیدار ایران و کره‌شمالی در واکنش به سفر این تیم به مشهد گفت:، چون اقدامات برگزاری بازی در مشهد را داشتیم به مسئولان تیم کره‌شمالی گفتیم فعلا بلیت مشهد را تهیه نکنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سفر کره‌ای‌ها به مشهد و سپس تهران، حواشی دیدار ایران و کره شمالی را بیش از پیش افزایش داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول کمیته پزشکی پرسپولیس از ریکاوری ۴ الی ۶ هفته‌ای اوستون اورونوف ملی‌پوش ازبکستانی پرسپولیس خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول کمیته پزشکی پرسپولیس از ریکاوری ۴ الی ۶ هفته‌ای اوستون اورونوف ملی‌پوش ازبکستانی پرسپولیس خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است