اقتصادی 15:08 - 17 مهر 1403
مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن از صادرات ۷۷ هزار تن تخم مرغ خبر داد و گفت که برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال صادرات به ۱۳۵ هزار تن برسد.

پیش بینی صادرات ۱۳۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان سال

 محمد مرادی مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن در همایش روز جهانی تخم مرغ در جمع خبرنگاران گفت: براساس آمار امسال تولید تخم مرغ  همچون سال گذشته بوده، اما به طور کلی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تولید جلوتر از برنامه‌ها انجام شده است.

او تخم مرغ را جزءکالاهای اساسی سبد مصرفی خانوار اعلام کرد و افزود: با توجه به ثبات قیمت تخم مرغ این احتمال وجود داشت که صنعت دچار زیان شود به طوریکه همانند ۴ سال قبل از کشوری صادرکننده به واردکننده این محصول اساسی تبدیل شویم.

مرادی ادامه داد: با  توجه به زیان مرغداران،اتحادیه در راستای تنظیم بازار و جلوگیری از افت قیمت از خرداد اقدام به خرید حمایتی محصول با بهای تمام شده واقعی کرد که براین اساس تا پایان شهریور ۲۲ هزار تن تخم مرغ با نرخ ۵۷ هزار و ۵۰۰ تومان  خرید حمایتی شد و تمام پول آن پرداخت شده است.

او با اشاره به احتمال تغییر قیمت تخم مرغ افزود: براساس آنالیز صورت گرفته، بهای تمام شده محصول به وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است که در این راستا قرار است نرخ در ستاد تنظیم بازار و با رایزنی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نهایی و اعلام شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه صادرات تخم مرغ به کشورهای هدف بدون توقف در حال انجام است، گفت: براساس آمار از ابتدای سال تاکنون ۷۷ هزارتن تخم مرغ به کشورهای همسایه و ۳ کشور آفریقایی  صادر شده است.

مرادی  گفت: برآوردها حاکی از آن است که صادرات تخم مرغ تا پایان سال به ۱۳۵ هزار تن برسد.

خبرنگار: آزاده محبی


12102122
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است