اقتصادی 15:08 - 17 مهر 1403
مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن از صادرات ۷۷ هزار تن تخم مرغ خبر داد و گفت که برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال صادرات به ۱۳۵ هزار تن برسد.

پیش بینی صادرات ۱۳۵ هزار تن تخم مرغ تا پایان سال

 محمد مرادی مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن در همایش روز جهانی تخم مرغ در جمع خبرنگاران گفت: براساس آمار امسال تولید تخم مرغ  همچون سال گذشته بوده، اما به طور کلی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تولید جلوتر از برنامه‌ها انجام شده است.

او تخم مرغ را جزءکالاهای اساسی سبد مصرفی خانوار اعلام کرد و افزود: با توجه به ثبات قیمت تخم مرغ این احتمال وجود داشت که صنعت دچار زیان شود به طوریکه همانند ۴ سال قبل از کشوری صادرکننده به واردکننده این محصول اساسی تبدیل شویم.

مرادی ادامه داد: با  توجه به زیان مرغداران،اتحادیه در راستای تنظیم بازار و جلوگیری از افت قیمت از خرداد اقدام به خرید حمایتی محصول با بهای تمام شده واقعی کرد که براین اساس تا پایان شهریور ۲۲ هزار تن تخم مرغ با نرخ ۵۷ هزار و ۵۰۰ تومان  خرید حمایتی شد و تمام پول آن پرداخت شده است.

او با اشاره به احتمال تغییر قیمت تخم مرغ افزود: براساس آنالیز صورت گرفته، بهای تمام شده محصول به وزارت جهاد کشاورزی اعلام شده است که در این راستا قرار است نرخ در ستاد تنظیم بازار و با رایزنی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نهایی و اعلام شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه صادرات تخم مرغ به کشورهای هدف بدون توقف در حال انجام است، گفت: براساس آمار از ابتدای سال تاکنون ۷۷ هزارتن تخم مرغ به کشورهای همسایه و ۳ کشور آفریقایی  صادر شده است.

مرادی  گفت: برآوردها حاکی از آن است که صادرات تخم مرغ تا پایان سال به ۱۳۵ هزار تن برسد.

خبرنگار: آزاده محبی


12102122
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: برای حفظ حقوق سرمایه‌گذاران، شفافیت و کارایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: توقع داشتیم این اقدامات در خصوص بانک آینده زودتر انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با بیان اینکه تحریم‌ها با تضعیف ثبات بازار و کاهش سرمایه‌گذاری به‌موقع، هزینه‌های تأمین انرژی را افزایش می‌دهد، گفت: با وجود تشدید تحریم‌ها همچنان مصمم هستیم، اجرای برنامه‌­های افزایش تولید گاز طبیعی و ارتقای کارایی انرژی را تداوم ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ‏با لغو مجوز بانک آینده، نسبت کفایت سرمایه نظام بانکی از ۱.۴۵ درصد به ۵.۱ درصد افزایش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت با بیان اینکه صنعت لوازم خانگی کشور در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل حدود ۱۰ درصد رشد داشته است، گفت: استراتژی اصلی وزارت صمت مبنی بر توسعه صادرات و هدف‌گذاری این وزارتخانه دستیابی به صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری در افق برنامه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه اول آبان ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله طلا ایران اعلام کرد: روز یکشنبه چهارم آبان ماه ۱۴۰۴، یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: براساس آمار تا پایان شهریور کمتر از ۳۰ درصد رشد قیمت لبنیات را شاهد بودیم که با توجه به تورم، رشد قیمت لبنیات کمتر از نرخ تورم بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است