اقتصادی 14:02 - 02 تیر 1403
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: میزان مصرف برق به ۷۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات رسیده که معادل مصرف برق در ۱۵ مرداد ماه سال گذشته است که ۶ هزار مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته ایم.

افزایش ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در کشور

مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق  و مدیرعامل شرکت توانیر در گفت وگوی ۱۳ شبکه خبر با بیان اینکه طبق آمار‌های ارائه شده یک رشد ۱۰ درصدی مصرف برق در بهار امسال داشته ایم که یک رشد نا متعارف بوده است گفت:  میزان مصرف برق در حال حاضر به  ۷۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات رسید که ۶ هزار مگاوات این عددنسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته  بیشتربوده است چراکه  نزدیک به این رکود در ۱۵ مرداد سال گذشته  اتفاق افتاده بود.

وی ادامه داد: هرساله یک میلیون  مشترک جدید برق متصل شده همچنین  ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات متقاضیان صنعتی به سیستم برقی کشور  متصل می‌شوند خوشبختانه امسال  در بخش صنعتی ۱۰ درصدی انرژی بیشتری تحویل داده ایم که بخشی از ناشی از  نیروگاه‌های است که  احداث شده است به طوری که  روز گذشته نیروگاه فودلاد مبارکه با ظرفیت ۳۰۷ مگاوات اضافه شده است.

رجبی مشهدی بیان کرد: طبق هدف گذاری صورت گرفته همزمان با کاهش ساعات اداری کشور مقرر شده بود که ۱۵۰۰ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق داشته باشیم که تا به امروز ۸۲۱ مگاوات رکوردی بوده است که در بخش اداری ونهاد‌های عمومی ثبت شده است که از تمامی ادارات درخواست صرفه جویی بیشتر در مصرف برق را داریم.

او بیان کرد: هیچ محدودیتی برای مشترکان صنایع کوچک نداریم و مشترکان در شهرک‌های صنعتی بزرگ هم یک روز در هفته محدودیت برق دارند  امسال هم امیدواریم با اجرای پویش با انرژی بتوانیم زمینه را برای بهبود وضعیت صنعت برق کشور فراهم کنیم.

خبرنگار: محبوبه کباری


12066124
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است