اقتصادی 14:02 - 02 تیر 1403
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: میزان مصرف برق به ۷۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات رسیده که معادل مصرف برق در ۱۵ مرداد ماه سال گذشته است که ۶ هزار مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته ایم.

افزایش ۶ هزار مگاواتی مصرف برق در کشور

مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق  و مدیرعامل شرکت توانیر در گفت وگوی ۱۳ شبکه خبر با بیان اینکه طبق آمار‌های ارائه شده یک رشد ۱۰ درصدی مصرف برق در بهار امسال داشته ایم که یک رشد نا متعارف بوده است گفت:  میزان مصرف برق در حال حاضر به  ۷۳ هزار و ۶۴۴ مگاوات رسید که ۶ هزار مگاوات این عددنسبت به مدت مشابه سال‌های گذشته  بیشتربوده است چراکه  نزدیک به این رکود در ۱۵ مرداد سال گذشته  اتفاق افتاده بود.

وی ادامه داد: هرساله یک میلیون  مشترک جدید برق متصل شده همچنین  ۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات متقاضیان صنعتی به سیستم برقی کشور  متصل می‌شوند خوشبختانه امسال  در بخش صنعتی ۱۰ درصدی انرژی بیشتری تحویل داده ایم که بخشی از ناشی از  نیروگاه‌های است که  احداث شده است به طوری که  روز گذشته نیروگاه فودلاد مبارکه با ظرفیت ۳۰۷ مگاوات اضافه شده است.

رجبی مشهدی بیان کرد: طبق هدف گذاری صورت گرفته همزمان با کاهش ساعات اداری کشور مقرر شده بود که ۱۵۰۰ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق داشته باشیم که تا به امروز ۸۲۱ مگاوات رکوردی بوده است که در بخش اداری ونهاد‌های عمومی ثبت شده است که از تمامی ادارات درخواست صرفه جویی بیشتر در مصرف برق را داریم.

او بیان کرد: هیچ محدودیتی برای مشترکان صنایع کوچک نداریم و مشترکان در شهرک‌های صنعتی بزرگ هم یک روز در هفته محدودیت برق دارند  امسال هم امیدواریم با اجرای پویش با انرژی بتوانیم زمینه را برای بهبود وضعیت صنعت برق کشور فراهم کنیم.

خبرنگار: محبوبه کباری


12066124
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و امور مشتریان شرکت توانیر، جزئیات قبوض برق خانگی و ساختار پلکانی تعرفه‌ها را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی ارائه صورت‌های مالی حسابرسی‌شده را شرط پرداخت تسهیلات بالای ۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سیدزاده گفت: در صورت اتمام ذخایر آبی ناگزیر به کاهش فشار شبکه خواهیم بود که ممکن است برخی مناطق با قطعی آب مواجه شوند و تبعات بدی را به همراه داشته باشد؛ بنابراین مدیریت مصرف و همراهی مردم نقش اساسی در عبور از شرایط فعلی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت آبفای منطقه ۴ گفت: طی ۶ سال گذشته استان تهران دچار خشکسالی بوده و بارندگی‌ها پاسخگوی مصرف آب شهروندان نبود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی، گفت: تمامی اقلام عرضه‌شده در نمایشگاه‌های بهاره در حوزه مواد غذایی با نرخ مصوب و تحت نظارت مستقیم عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از اجرای جزئیات طرح تعویض موتور کولر‌های معمولی با موتور‌های کم‌مصرف BLDC در سطح شهرستان‌های این استان خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به آنکه تامین امنیت غذایی یکی از دغدغه‌های جدی کشور است، از این رو اصلاح قیمت گندم هرچه سریع‌تر باید تعیین تکلیف شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از آن جایی که هنر صنعت فرش دستباف ایرانی در رتبه‌های اول جهانی قرار دارد. اما مشکلات مختلفی باعث نزول صادرات آن شده است که سند تحول می‌تواند نقش کلیدی را در دیپلماسی اقتصادی برای این هنر صنعت ایفا کند.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق نامه بارگذاری شده در سایت کدال و در پی مکاتبه شرکت ایران‌خودرو با سازمان بورس و اوراق بهادار، فرآیند واگذاری بخشی از سهام این شرکت در شرکت‌های تحت کنترل وارد مرحله اجرایی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاون برق و انرژی وزارت نیرو گفت: باید کار را شروع کنیم که مشترکان خانگی بتوانند در جایی که وفور انرژی تجدید پذیر همان برق سبز است برق خودشان را حتی ارزون‌تر از تعرفه‌های فعلی خریداری و دریافت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است