ورزشی 12:28 - 06 فروردین 1404
سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل مسئولیت باخت تحقیرآمیز شاگردانش در خانه آرژانتین در چهاردهمین دور از بازی های مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 را برعهده گرفت.

سرمربی برزیل: من مسئول باخت به آرژانتین هستم/ توضیحی ندارم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دوریوال جونیور سرمربی تیم ملی برزیل پس از باخت 4 بر یک بامداد امروز (چهارشنبه) تیمش برابر آرژانتین در ورزشگاه مانومنتال بوئنوس آیرس، مسئولیت این باخت که سنگین شکست سلسائو از زمان شکست 7 بر یک آن مقابل آلمان در جام جهانی 2016 بود را برعهده گرفت. او ضمن عذرخواهی از هواداران، به آنها اطمینان خاطر داد که می‌تواند شرایط تیم را تغییر دهد.

دوریوال جونیور که اکنون بیش از هر زمان دیگری احتمال اخراجش وجود دارد (طبق گزارش شبکه گلوبوی برزیل) گفت: مسئولیت این شکست کاملاً با من است. هیچ یک از برنامه‌هایی که قبل از این بازی چیده بودیم، آنطور که می‌خواستیم پیش نرفت. آرژانتین کاملاً تیم برتر میدان بود، برتر از هر لحاظ. من از مردم و طرفداران برزیل عذر می‌خواهم. آرژانتین کاملاً سزاوار این پیروزی بود.

 

سرمربی سلسائو افزود: برای من هم توضیح اتفاقات و شرایطی که در این بازی پیش آمد بسیار سخت است. ما اصلاً نتوانستیم بازی‌مان را به حریف تحمیل کنیم. انتقادات؟ با توجه به نتیجه‌ای که رقم خورده، واکنش‌ها و انتقادات کاملاً طبیعی است. همه ما نسبت به اتفاقی که افتاد حس بدی داریم.

برزیل با قبول شکست برابر آرژانتین 21 امتیازی ماند و به رده چهارهم جدول سقوط کرد. این تیم در ادامه مسیر صعودش به جام جهانی باید به ترتیب به مصاف اکوادور (خارج از خانه)، پاراگوئه، شیلی و بولیوی (خارج از خانه) برود.

انتهای پیام/

 

 


12170858
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی فینال ۵ وزن اول مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی کشور عصر امروز در اهواز برگزار می‌شود که این مسابقات به میدان نبرد مدعیان دوبنده تیم ملی تبدیل شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان مورد قبول مجمع این فدراسیون قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدی را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی ۲۰۲۶ را برای حمایت از غزه تصویب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: ۱۰ درصد مدال‌های بازی‌های آسیایی متعلق به دوومیدانی است و انتظار داریم با کار شبانه‌روزی از امروز تا ناگویا به نتایج خوبی برسیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کیلیان‌ام باپه با دو گلی که در جام حذفی اسپانیا به ثمر رساند به رکورد کریستیانو رونالدو رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پسران اسکیت رولبال ایران موفق شد با برتری برابر مصر مقام سومی جام جهانی را به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده ایران در دور مقدماتی بخش انفرادی مسابقات بین‌المللی بدمینتون قزاقستان موفق به برد کشور میزبان و نماینده اسلواکی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچسترسیتی با غلبه بر برنتفورد به مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های فصل ۲۶-۲۰۲۵ جام اتحادیه فوتبال انگلیس صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید با درخشش کیلیان امباپه برابر تیم تالاورا به پیروزی ۳ - ۲ رسید و به مرحله بعدی جام حذفی اسپانیا راه یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است