سیاسی 13:36 - 30 دی 1403
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مهمترین پیام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران باید «وفاق، همدلی و امید» و فراتر از نگاه‌های جناحی باشد.

عارف: مراسم سالگرد پیروزی انقلاب باید فراتر از نگاه جناحی باشد

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در «جلسه مشترک معاونین اول سران قوا» که صبح امروز یکشنبه در دفترمعاون اول رئیس‌جمهور با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضائیه و حاجی بابایی، نایب رئیس اول مجلس برگزار شد، عارف با تسلیت شهادت قضات برجسته دیوان عالی کشور گفت: با آنکه شهادت این عزیزان، ضایعه بزرگی برای کشور و قوه قضائیه است، اما شهادت، برگ زرینی در سوابق این عزیزان است.

عارف در ادامه این جلسه با تاکید بر اینکه باید به شدت از دولتی شدن مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران دوری کنیم، گفت‌: سه قوه در کنار یکدیگر و با نهایت توان برنامه ریزی خواهند کرد تا شرایط برای شرکت گسترده مردم در این مراسم تسهیل شود، چرا که معتقدیم در تمامی ادوار، حضور مردم، تضمین کننده اساس انقلاب و راهگشای مشکلات بوده است و امسال نیز باید کمک کنیم تا امکان حضور گسترده مردم با تمامی سلایق فراهم شود.

در این جلسه، پس از آ‌نکه گزارش مفصلی درباره حضور مردم و خصوصا جوانان و نوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف در استان‌های مختلف کشور و نیز‌ شرکت گسترده هنردوستان در برنامه‌های فرهنگی و هنری مرتبط با جشنواره فجر بیان شد، عارف با تقدیر از همدلی ملت ایران در این رویداد‌های معنوی و فرهنگی گفت: امیدواریم که مهمترین پیامی که از همایش بزرگ مردمی ۲۲ بهمن به دنیا مخابره می‌شود «وفاق، همدلی و امید» و این نگاه همدلانه باید فراتر از نگاه‌های جناحی باشد تا جامعه نیز امیدوارانه در این همایش بزرگ ملی شرکت کند.

عارف در ادامه بر لزوم بازخوانی اهداف اولیه انقلاب تأکید کرد و افزود: این ایام فرخنده، فرصت مهمی است تا با مردم گفت‌و‌گو کنیم و از طریق گفت‌وگوی صمیمانه با مردم، توطئه‌ها و شیطنت‌های دشمن را رفع کنیم و این پیام را بدهیم که اگر با هم وفاق داشته و در کنار هم باشیم می‌توانیم توطئه‌های بدخواهان را خنثی کنیم.

در این جلسه همچنین معاونان اول سران قوا، برنامه‌های ویژه و مشترک هر قوه برای تسهیل امکان حضور مردم و آحاد جامعه در این رویداد بزرگ ملی و مذهبی را بیان کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه نیز در این جلسه بر ضرورت تدوین برنامه‌های بانشاط در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران تأکید کرد.

حاجی بابایی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی نیز از رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی خواست از ظرفیت‌های در اختیار خود برای بیان هنرمندانه دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران استفاده کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس‌جمهور


12143017
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر واکنش وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به درخواست مذاکره از سوی آمریکا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول کمیسیون اصل نود مجلس می‌گوید برای نرخ سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۳ هزار تومانی هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی گفت: آنچه در کرانه باختری در حال وقوع است ادامه سیاست امحای استعماری فلسطینیان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور خطاب به وزیر صمت دستور داد که در جلسه‌ای با خودروسازان، صریحاً اعلام کند اگر تا یکسال آینده موتور خودرو‌ها اصلاح و مصرف آنها بهینه نشود، هیچ‌گونه ارزی دریافت نخواهند کرد و اجازه تولید نیز نخواهند داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام قاسم، محمود و محمد علی معینی نجف آبادی را به خانواده ایشان و مردم استان اصفهان تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه قانون مداری در جهان امروز تبدیل به زورمداری شده است، گفت: امروزه می‌بینیم وضعیت بسیار ضعیفی را سازمان ملل متحد دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از مذاکره فراری نیست، گفت: در عین حال طرف مقابل باید بداند که ما از غنی سازی دست بر نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی از مذاکره فراری نیست، گفت: در عین حال طرف مقابل باید بداند که ما از غنی سازی دست بر نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی در دنیا بر لزوم تدوین برنامه‌های منسجم و هماهنگ برای ساماندهی آنها تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است