ورزشی 14:54 - 18 خرداد 1404
تیم ملی والیبال زنان ایران در دومین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا نیوزیلند را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست داد.

نیوزیلند دومین قربانی دختران ایران شد

باشگاه خبرنگاران جوان - تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های والیبال آسیا ۲۰۲۵ امروز یکشنبه ۱۸ خرداد به مصاف نیوزیلند رفت و با نتیجه ۳ بر ۱ و با امتیازات ۲۳ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۲ و ۲۵ بر ۱۸ پیروز میدان شد.

اولین امتیاز بازی برای ایران بود که با دفاع منظوری و کریمی به دست آمد، اما نیوزلند با بهره‌گیری از ضعف دریافت ایران، ۸ بر ۳ جلو افتاد تا لی درخواست وقت استراحت کند. ملی‌پوشان با ورود به زمین ۴ امتیاز پیاپی گرفتند و در ادامه هم بازی را در امتیاز ۱۳ به تساوی کشاندند. غزاله بستان و الهه پورصالح دو تعویضه لی بودند که به جای نگین شیرتری و فاطمه خلیلی به میدان آمدند. ایران بار دیگر در امتیاز ۲۲ بازی را به تساوی کشاند، اما در نهایت ست را ۲۵ بر ۲۳ واگذار کرد.

ایران در شروع ست دوم ۵ امتیاز پیاپی گرفت. در این ست مریم قاضی‌راد هم به جای کیمیا کیانی در زمین بود. تاکتیک لی جواب داد و ایران در این ست از ابتدا پیش افتاد. در حالی که بازی ۱۳ بر ۹ به نفع ایران بود، نیوزلند درخواست وقت استراحت کرد. زهرا کریمی و شقایق حسن‌خانی دیگر بازیکنانی بودند که لی در این ست به کار گرفت و این ست ۲۵ بر ۱۶ به نفع ایران پایان یافت.

ملی‌پوشان کشورمان ست سوم را طوفانی آغاز کردند و ۸ امتیاز پیاپی گرفتند. این برتری در ادامه هم با عملکرد خوب ایران ادامه پیدا کرد و ملی‌پوشان کشورمان ۲۵ بر ۱۲ پیروز شدند.

رقابت در اوایل ست چهارم پایاپای بود و دو تیم امتیاز به امتیاز پیش می‌رفتند تا اینکه نیوزیلند دو امتیاز گرفت و لی درخواست وقت استراحت داد. در ادامه بازیکنان ایران با کسب ۵ امتیاز پیاپی ۱۳ بر ۱۱ پیش افتادند. این برتری تا پایان حفظ شد و ایران ۲۵ بر ۱۶ پیروز میدان شد.

نگین شیرتری (کاپیتان)، ریحانه کریمی، فاطمه منظوری، زهرا صالحی، سپینود دست‌برجن، فاطمه خلیلی و کیمیا کیانی ترکیب ابتدایی ایران در این مسابقه بودند.

ملی‌پوشان کشورمان روز دوشنبه ۱۹ خرداد در سومین مسابقه خود مقابل فیلیپین به میدان می‌روند.


12198585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از تمدید قراردادش قول داد که برای سرخپوشان و پیراهن باشگاه می‌جنگد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه با شکست آلمان میزبان، رده سوم لیگ ملت‌های اروپا را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه با شکست آلمان میزبان، رده سوم لیگ ملت‌های اروپا را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید امیری کاپیتان دوم پرسپولیس برای یک فصل دیگر در این تیم ماندنی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ۴ نفره روئینگ بانوان ایران در مسابقات آزاد روسیه به نشان برنز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لوچانو اسپالتی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، اعلام کرد که فرداشب در بازی مقابل مولداوی برای آخرین بار روی نیمکت آتزوی می‌نشیند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال طبیعت ایران، لیگ قهرمانان ۲۰۲۵ آسیا را با پیروزی مقابل نماینده چین آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احسان پهلوان با امضای قراردادی، رسما به تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های تورجهانی تنیس ترکیه با نایب قهرمانی علی یزدانی تنیسور کشورمان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود تلاش‌های بی وقفه فدراسیون جهانی تکواندو برای حضور بخش پومسه در بازی‌های پارالمپیک لس آنجلس ۲۰۲۸، این رشته در دور بعدی بازی‌ها حضور نخواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است