ورزشی 12:06 - 10 مهر 1401

بررسی گزینه‌های داخلی برای حضور در کنار سرمربی کره‌ای تیروکمان

به گزارش خبرنگار مهر، با انتصاب «هونگ سونگ هو» کره‌ای به عنوان سرمربی تیم‌های ملی تیروکمان در واقع پرونده بهزاد پاکزاد و اسماعیل عبادی در کادر فنی تیم‌های ریکرو و کامپوند بسته شد مگر اینکه بررسی برای انتخاب گزینه‌های جدید بازهم به این دو مربی ختم شود.

پاکزاد و عبادی طی سال‌های گذشته مسئولیت مستقیم ملی پوشان ریکرو و کامپوند را بر عهده داشتند اما با انتصاب سرمربی کره‌ای در راس این دو تیم، عملاً قدرت تصمیم گیری مستقیم از این دو مربی داخلی گرفته شده است و هنوز کسی هم جایگزین آنها نشده است.

برای تکمیل کادر فنی تیم ملی تیروکمان، «هونگ سونگ هو» باید حداقل دو مربی در کنار خود داشته باشد. قرار است این دو مربی ایرانی باشند و به همین منظور گزینه‌هایی هم معرفی شده‌اند اما هنوز جمع بندی نهایی برای تصمیم گیری قطعی حاصل نشده است.

گفته می‌شود بهزاد پاکزاد و اسماعیل عبادی هم جزو گزینه‌های موردنظر برای حضور در کادر فنی تیم ملی تیروکمان هستند. قاعدتاً اینکه «هونگ سونگ هو» نظر مثبت نسبت به پاکزاد و عبادی داشته باشد و همکاری با آنها را بپذیرد یک روی سکه است، طرف دیگر سکه، نظر خود آنها است و اینکه بپذیرند به عنوان مربی با فدراسیون همکاری داشته باشند درحالی که تا همین یک ماه پیش سرمربی بودند.

در هر صورت با برگزاری رقابت‌های انتخابی برای تیم ملی ریکرو، سرمربی کره‌ای تیم ملی تیرو کمان به صورت رسمی همکاری با فدراسیون آغاز کرد. قرار است پنجشنبه و جمعه آینده هم رقابت‌های انتخابی تیم ملی کامپوند برگزار شد.

بعد از برگزاری این رقابت‌ها و در ادامه تشکیل اردوی انتخابی برای هر دو تیم، اردونشینان ریکرو و کامپوند به صورت رسمی مشخص شده و آغاز به کار می‌کنند. به نظر می‌رسد تا آن زمان تکلیف مربیان ایرانی تیم‌های ملی تیروکمان مشخص شده باشد.


11700623
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال ایران و جهان روز‌های پر‌چالشی را پشت سر می‌گذارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۲ مدال در ۳ رشته نتیجه رقابت ورزشکاران ایران در روز دهم المپیک ناشنوایان بود؛ با این عملکرد مجموع مدال‌های کاروان «عاشقان ایران» به ۳۵ مدال تا پایان این روز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی مسابقات فوتبال استان تهران تا پایان هفته به دلیل آلودگی هوا لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی زاده و زینب حسن پور با برتری برابر حریفان خود در فینال وزن ۵۰ و ۵۵ کیلوگرم مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نهال زکی‌زاده و زینب حسن‌پور با برتری برابر حریفان خود در مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب دو مدال طلا شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش کشتی آزاد ایران که صاحب مدال نقره المپیک ناشنوایان در توکیو شد گفت: شرمنده مردم شدم که نتوانستم به مدال طلا دست پیدا کنم، اما قول می‌دهم در المپیک بعدی جبران کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی بخش‌های انفرادی و دونفره رقابت‌های تنیس‌روی‌میز قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان برگزار شد و نمایندگان ایران حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نسیبه شهبازی با شکست برابر نماینده ازبکستان از صعود به فینال مسابقات تکواندو بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دور سوم بخش استاندارد بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا در تایلند، هفت شطرنج‌باز ایرانی با ثبت سه برد پیاپی صدرنشین جداول رده سنی خود شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فینال رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های المپیک ناشنوایان در وزن ۱۲۵ کیلوگرم با شکست محمد قمرپور و مدال نقره او به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است