عربستان: ۳ نفر در حمله به فرودگاه‌های نجران و جیزان زخمی شدند

هیئت هواپیمایی کشوری عربستان ادعا کرد در پی هدف قرار گرفتن فرودگاه‌های نجران و جیزان ۳ نفر زخمی شدند.

عربستان: ۳ نفر در حمله به فرودگاه‌های نجران و جیزان زخمی شدند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - هیئت هواپیمایی کشوری عربستان سعودی امروز سه‌شنبه ادعا کرد که در پی هدف قرار گرفتن فرودگاه‌های نجران و جیزان در شامگاه گذشته، ۳ نفر زخمی شدند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، حملات متقابل میان عربستان و نیرو‌های یمنی شامگاه دوشنبه تشدید شد. یمن اعلام کرد در سه عملیات، فرودگاه‌های ریاض، ابها و اهدافی در نجران و جیزان و همچنین یک تاسیسات نفتی آرامکو در رابغ را با موشک و پهپاد هدف قرار داده است.

این حملات پس از آن صورت گرفت که حملات هوایی عربستان علیه یمن تشدید شده بود. منابع یمنی از حملات هوایی به مناطق غیرنظامی در صنعا و استان‌های صعده، حجه، تعز و مارب خبر داده‌اند. در همین راستا روز گذشته چند غیرنظامی از جمله زنان به شهادت رسیدند. در مقابل، ائتلاف سعودی ادعا کرد اهداف نظامی و انبار‌های موشکی را هدف قرار داده است.

در همین حال، یمنی‌ها اعلام کردند که حملات آنها به خاک عربستان در واکنش به ده‌ها حمله هوایی و موشکی این کشور به یمن طی ۲۴ ساعت گذشته انجام شده است. 

منبع: الجزیره

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانک جهانی با کاهش دوباره پیش‌بینی خود، اعلام کرد اقتصاد خاورمیانه در سال ۲۰۲۶ تحت تأثیر جنگ ایران و اختلال در تردد از تنگه هرمز ۲.۱ درصد کوچک خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت در معاملات آسیایی کاهش یافت، اما تداوم درگیری‌ها و افزایش هزینه حمل‌ونقل، نگرانی‌ها درباره شکنندگی زنجیره تامین را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئت هواپیمایی کشوری عربستان ادعا کرد در پی هدف قرار گرفتن فرودگاه‌های نجران و جیزان ۳ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی مجموعه‌ای از حملات سایبری در ژاپن، اطلاعات شخصی حداکثر ۹۴۸ هزار و ۵۰۰ عضو شرکت GMO Research & AI به سرقت رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل در سفری رسمی وارد اسلام‌آباد شد و قرار است درباره مسئله کشمیر و نقش پاکستان در تلاش‌های دیپلماتیک با مقامات ارشد آن گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» «جان میرشایمر»، استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو، در تحلیلی با انتقاد از راهبرد دولت دونالد ترامپ در قبال ایران، گفت کارزار فشار حداکثری آمریکا از مسیر اقتصادی و نظامی به نتیجه نخواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات و تیراندازی نیرو‌های اسرائیلی در مناطق مختلف نوار غزه، بار دیگر به شهادت ۲ فلسطینی و زخمی شدن شماری دیگر انجامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک ارزیابی محرمانه سیا، فشار اقتصادی، بحران سربازی، خشونت شهرک‌نشینان و تلاش نتانیاهو برای حفظ قدرت را از عوامل تشدیدکننده بحران داخلی اسرائیل دانسته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون اعلام کرد رئیس‌جمهور آمریکا، با اجرای حکم اعدام «نضال مالک حسن»، عامل تیراندازی مرگبار سال ۲۰۰۹ در پایگاه فورت هود، با استفاده از جوخه آتش موافقت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد روبیو در مسیر ایسلند با نتانیاهو تلفنی گفت‌و‌گو کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است