فرهنگی‌هنری 20:20 - 15 مرداد 1399
کانون موسیقی کوشا که چند سالی است در حوزه آموزش کاربردی موسیقی به فعالیت مشغول است، اقدام به راه‌اندازی کارگاه موسیقی فیلم کرده است. این کارگاه که در قالب چند کلاس و دوره طراحی و برنامه‌ریزی‌شده، بیست و سوم مردادماه، با دوره «کارکردهای موسیقی در فیلم» آغاز می‌شود.

راه‌اندازی یک کارگاه موسیقی فیلم در تهران

به گزارش ایسنا، مدرس این دوره، امیرحسن ندایی‌_ عضو هیات‌ علمی دانشگاه تربیت مدرس _ یکی از متخصصان این حوزه است. این دوره پس از مروری مختصر بر مفاهیم و ترمینولوژی موسیقی و سینما و نگاهی اجمالی به تاریخ موسیقی فیلم، به شرح و توضیح کارکردهای موسیقی در فیلم، با پخش نمونه فیلم‌های شاخص تاریخ سینما (بیش از صد و پنجاه فیلم و انیمیشن کوتاه) می‌پردازد.



این دوره که به‌عنوان پیش‌نیازی برای دوره‌های آتی کالج موسیقی فیلم محسوب می‌شود، با رعایت نکات بهداشتی و به‌صورت نیمه ظرفیت برگزار خواهد شد.



انتهای پیام 


10654659
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جهانگیر الماسی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون مهمان ویژه‌برنامه «نفیس» شبکه نسیم سیما شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سی‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری این رویداد فرهنگی از ۲۳ اردیبهشت‌ماه سال آینده خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه محفل در فضای مجازی یک میلیارد و چهل میلیون بازدید دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «از آبی کمرنگ تا سفید پررنگ» با گویندگی ۱۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی از راه‌اندازی «رادیو نیایش» در ماه مبارک رمضان خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «آندور» با گویندگی ۵۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به طور رسمی در مصلی امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بازیگران، ورزشکارانی حرفه‌ای هم هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی برنامه‌های متفاوتی را به مناسبت ماه رمضان پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا شهیدی‌فرد پس از چند سال دوری از آنتن تلویزیون، با برنامه «پریزاد» به اجرا بازگشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است