دستگیری ۲ سرباز سابق آلمانی به اتهام تلاش برای تشکیل یک ارتش خصوصی "تروریستی" در یمن

دادستان‌های آلمان می‌گویند دو سرباز سابق آلمانی می‌خواستند در یمن که سال‌هاست درگیر جنگ داخلی است، بجنگند.

دستگیری ۲ سرباز سابق آلمانی به اتهام تلاش برای تشکیل یک ارتش خصوصی "تروریستی" در یمن

به گزارش ایسنا، به نقل از بی بی سی، دو سرباز سابق آلمانی به اتهام تلاش برای تشکیل یک نیروی "مزدور تروریستی" در یمن دستگیر شدند.

به گفته منابع قضایی آلمان، این دو نفر می‌خواستند که با نیروی مسلح خود در جنگ داخلی یمن به نفع عربستان‌سعودی مشارکت کنند.

آرنت-آدولف جی. و آخیم ای. روز چهارشنبه در پی هجوم پلیس آلمان به محل اقامت آنها در جنوب این کشور دستگیر شدند. این دو سرباز سابق حالا با اتهامات "تروریستی" روبرو هستند.

این دو نفر متهمند که قصد داشتند تا ۱۵۰ نفر را برای تشکیل یک ارتش خصوصی متشکل از افسران و سربازان سابق پلیس به خدمت بگیرند.

دادستان‌ها گفتند که آنها می‌خواستند خدمات خود را برای انجام ماموریت‌های غیرقانونی در یمن به دولت عربستان سعودی ارائه دهند.

یمن از سال ۲۰۱۴ درگیر جنگ داخلی بین دولت مورد حمایت عربستان سعودی و انصارالله است.

دادستان‌های آلمان می‌گویند سربازان متهم به دنبال تامین مالی عملیات خصوصی‌شان در یمن توسط عربستان سعودی بوده‌اند.

به گفته منابع قضایی آلمان این افراد سعی کردند به سازمان‌های دولتی عربستان سعودی مراجعه کنند؛ اما هیچ پاسخی دریافت نکردند و تلاش آنها ناموفق بود.

دادستانهای فدرال در بیانیه‌ای ، اتهاماتی گسترده و جدی علیه این دو نفر که "دانش و مهارت نظامی" داشتند ، مطرح کرده‌اند.

دادستانها ادعا می‌کنند که آرنت-آدولف جی. و آخیم ای. در آغاز سال ۲۰۲۱ تصمیم به ایجاد یک نیروی مزدور تحت فرماندهی انحصاری خود گرفتند. آنها قصد داشتند به هر یک از اعضای واحد خود حدود ۴۰ هزار یورو در ماه دستمزد پرداخت کنند.

ظاهراً آرنت-آدولف جی قبلاً سعی کرده بود حداقل هفت نفر را به خدمت بگیرد.

مجله اشپیگل آلمان که برای اولین بار گزارش بازداشت‌ها را منتشر کرده نوشت که نیروهای مزدور قرار بود به مناطق تحت کنترل انصارالله یمن حمله کرده و آنها را تصرف کنند.

انتهای پیام

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرنوشت کرسی سنا در ایالت میشیگان در رقابتی نزدیک میان عبدالسید، نامزد ترقی‌خواه دموکرات، و مایک راجرز، نامزد جمهوری‌خواه، رقم خواهد خورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌ها در صورت بازپس‌گیری کنگره، تحقیقات گسترده‌ای درباره ثروت خانواده ترامپ، پرونده اپستین، جنگ علیه ایران و عملکرد دولت او آغاز خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه برای تعیین ترکیب کنگره و انتخاب مقام‌های ایالتی و محلی پای صندوق‌های رأی می‌روند؛ نتیجه این انتخابات می‌تواند برنامه‌های دونالد ترامپ را محدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه چین با تأکید بر اینکه گزینه نظامی تنها به تشدید تنش‌ها منجر می‌شود، اعلام کرد توسل به این راهکار نه به سود تهران است و نه واشنگتن.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک قاضی فدرال آمریکا دولت ترامپ را از ارسال فهرست رأی‌دهندگان مشکوک به نداشتن تابعیت به ایالت‌ها منع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آیزنکوت اعلام کرده است حتی در صورت درخواست ترامپ هم در کابینه آینده نتانیاهو مشارکت نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد ایرانی با اشاره به ادامه رایزنی‌ها میان تهران و واشنگتن تاکید کرد که دو طرف همچنان با دستیابی به توافق برای پایان جنگ فاصله زیادی دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار منطقه یاروسلاول روسیه از آسیب‌دیدن یک پالایشگاه نفت در پی حمله پهپادی اوکراین و زخمی‌شدن دو نفر در این حمله خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس‌جمهور پیشین آمریکا ضمن متهم کردن ترامپ به نژادپرستی و اسلام‌هراسی در قبال نامزد مسلمان دموکرات‌ها در میشیگان، هشدار داد شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای می‌تواند زمینه‌ساز اقدام نظامی جدید آمریکا علیه ایران شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت آمریکا با اشاره به حملات یمن، درباره احتمال حمله به فرودگاه‌های عربستان و اختلال در پرواز‌ها به کارمندان و شهروندان خود هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است