ورزشی 13:26 - 19 اردیبهشت 1400
ممنوعیت بازگشایی در شهرهای قرمز و نارنجی کرونا
رییس فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرد که مدارس فوتبال صرفا در شهرهای با رنگ زرد از نظر شیوع ویروس کرونا مجوز فعالیت دارند و بازگشایی و فعالیت آن‌ها در شهرهای نارنجی و قرمز غیرمجاز است.

مدارس فوتبال در کدام شهرها مجوز فعالیت دارند؟

به گزارش ایسنا، ۲۳ تیرماه سال گذشته بود که فدراسیون فوتبال با ارسال نامه ای به هیات فوتبال استان‌ها در خصوص نحوه فعالیت مدارس فوتبال اعلام کرد که پس از مطرح شدن پروتکل های بهداشتی مربوط به آغاز فعالیت مدارس فوتبال، شهرهای دارای وضعیت سفید با رعایت تمامی دستورالعمل ها امکان از  سر گیری فعالیت های ورزشی را داشته و شهرهای دارای وضعیت زرد باید از آخرین دستور العمل های مطابق با آخرین تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و استان مربوطه تبعیت کنند و شهرهای دارای وضعیت قرمز مجوز آغاز فعالیت مدارس فوتبال را ندارند.

این ابلاغیه فدراسیون فوتبال در شرایطی بود که هنوز رنگ نارنجی، به رنگ بندی شهرهای کشور از نظر شیوع ویروس کرونا اضافه نشده بود.

به تازگی اما خبری منتشر شده مبنی بر اینکه طبق آخرین مصوبه ای که ستاد ملی مقابله کرونا منتشر کرده، تعطیلی مشاغل گروه های ۱ و ۲ در شهرهای قرمز و نارنجی از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت برداشته می شود و این اصناف می توانند به فعالیت خود ادامه دهند و بنابراین مدارس فوتبال با در نظر گرفتن تمامی پروتکل های بهداشتی، کلاس هایشان از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت دایر خواهند بود. (این خبر درحالی منتشر شد که هیچ اشاره ای به وضعیت مدارس فوتبال در مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا نشده است و اساسا مصوبه ای در این زمینه وجود نداشت.)

پس از پیگیری صورت گرفته، غلامرضا نوروزی، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی  به خبرنگار ایسنا اعلام کرد که مدارس فوتبال صرفا در شهرهای زرد رنگ از نظر شیوع ویروس کرونا امکان و مجوز فعالیت دارند و بازگشایی و فعالیت آن ها در شهرهای با رنگ نارنجی و قرمز غیرقانونی است.

باید خاطرنشان کرد بر اساس اعلام سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، اگر صنفی دچار تخلف شود جریمه ها شدیدتر شده، به این صورت که تخلف صنف در شهر قرمز موجب می‌شود به مدت ۳ هفته پلمب شود و این مدت برای شهر نارنجی ۲ هفته است.

انتهای پیام


11058679
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با تأکید بر اینکه لیگ هنوز به پایان نرسیده است، گفت با توجه به پتانسیل فعلی و ترکیب بازیکنان، استقلال از نیم‌فصل دوم شرایط بهتری خواهد داشت و همچنان شانس قهرمانی دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اسبق استقلال معتقد است که این تیم برای قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر باید نیمکتش را تقویت کند، چراکه با شرایط فعلی امکان رسیدن به موفقیت وجود ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم فرانسوی پاری‌سن‌ژرمن در مراسم THE BEST به عنوان بازیکن سال فوتبال جهان در سال ۲۰۲۵ انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزش کین بال جزو ورزش‌های نوظهور محسوب می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته دوم از رقابت‌های لیگ برتر تکواندو باشگاه‌های کشور با برگزاری مبارزات اوزان فرد و معرفی نفرات برتر در خانه تکواندو آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال، خسرو حیدری مربی استقلال تهران جهت ادای پاره‌ای از توضیحات باید فردا چهارشنبه در این کمیته حضور یابد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در نامه‌ای به سازمان لیگ خواستار آن شد که سهمیه ۱۰ درصدی هوادارانش برای حضور در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز محفوظ بماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایتالیا به عنوان برترین سنگربان سال ۲۰۲۵ جهان انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خیبر خرم آباد از سازمان لیگ خواست مکالمات اتاق وار با داور مسابقه با استقلال را منتشر کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با اوضاع تیم استقلال در دیدار‌های اخیر و فاصله گرفتن با تیم‌های بالانشین صحبت‌هایی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است