سیاسی 15:31 - 15 مرداد 1399

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، به‌مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات دو هزار و یکصد و سی و پنج تن (۲۱۳۵) از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضائی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

حجت‌الاسلام رئیسی رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرا رسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خم در نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که پرونده‌های عفو آنان در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی شده و واجد شرایط لازم تشخیص داده شده‌اند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد قبول حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قرار گرفت.


10654235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید با تغییرات نرخ ارز، بازار دچار شوک شد و قیمت دارو چند برابر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ضمن اعلام موافقت جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن تصریح کرد: در طول جنگ ۱۲ روزه درس‌های زیادی آموختیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی قدس سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیرو‌های پاسدار جوان در یکی از پادگان‌های آموزشی استان تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی سپاه گفت: فرض ما این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما جز این فکر نمی‌کنیم. ما به‌عنوان نیرو‌های مسلح باید بدبینانه فکر کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام اخیر نخست‌وزیر و تعداد دیگری از سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیستی در ورود غیرقانونی به خاک سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پس از انجام اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در شورای امنیت، تفاهم قاهره عملا دیگر مبنایی در روابط ایران و آژانس در حوزه پادمان نبود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: زمان سه ساله برای از بین بردن جبران عقب‌ماندگی در زمینه علم و فناوری در نظر گرفته‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در نشست دانشجویی به بررسی ابعاد پرونده بانک آینده، علل انحلال و میزان بدهی‌های این بانک پرداختند و ضمن اشاره به چرایی و چگونگی انحلال این بانک، تاکید کردند که مجلس با دریافت گزارش‌های منظم بانک مرکزی پیگ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از آمادگی در اختیار قراردادن سرریز دانش و ظرفیت‌های این وزارتخانه به بخش خصوصی و غیرنظامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است