سیاسی 15:31 - 15 مرداد 1399

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات تعدادی از محکومان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، به‌مناسبت اعیاد سعید قربان و غدیر خم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات دو هزار و یکصد و سی و پنج تن (۲۱۳۵) از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضائی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

حجت‌الاسلام رئیسی رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرا رسیدن اعیاد سعید قربان و غدیر خم در نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات این محکومان را که پرونده‌های عفو آنان در کمیسیون عفو و بخشودگی بررسی شده و واجد شرایط لازم تشخیص داده شده‌اند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند ۱۱ اصل ۱۱۰ قانون اساسی مورد قبول حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قرار گرفت.


10654235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در تماس تلفنی از سوی دفتر مقام معظم رهبری با همسر رضا امیرخانی، تأکید شد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دعاگوی سلامتی و بهبود وی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: سرلشکر عبداللهی در نشست مشترک با اعضای این کمیسیون تاکید کرد که در صورت هرگونه تعرض علیه کشور، پاسخ جمهوری اسلامی ایران قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از آغاز رزمایش مشترک ضدتروریستی سازمان همکاری شانگهای با حضور چندین هیات عالیرتبه از کشور‌های عضو این سازمان و به میزبانی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور بر فعال‌سازی بخش خصوصی استان‌ها در کشورها، به ویژه چین، تأکید کرد و افزود: فعالیت این بخش باید با همکاری استانداران و سفارتخانه ایران در چین تسهیل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: نباید در‌ها را بر روی اساتید و دانشجویان ایرانی برای حضور در کنفرانس‌ها و مجامع دانشگاهی بین‌المللی ببندیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ما توانستیم اولین ناوشکن تولید ایران را به نام جماران طراحی و تولید کنیم که نمادی از خودکفایی و پیشرفت صنعتی کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از سقاب اصفهانی عیادت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دشمنان نمی‌خواهند ایران در عرصه صنعت هسته‌ای حضور داشته باشد، اما ما به‌رغم همه دشمنی‌ها در رأس این حوزه ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: در مجموع این نگاه که کشور را نمی‌توان به طور متمرکز اداره کرد، به یک باور تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور کشورمان کسب مدال طلای بانوی کاراته‌کای ایران در مسابقات جهانی قاهره را تبریک گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است