اقتصادی 17:15 - 12 آبان 1403
نوری قزلجه گفت: آمار و اطلاعات پایه در بخش کشاورزی، دولتمردان و مسئولان را برای یک برنامه‌ریزی دقیق در تامین امنیت غذایی در آینده کشاورزی کشور یاری خواهد رساند.

برنامه‌ریزی برای تامین امنیت غذایی با آمار دقیق در بخش کشاورزی

غلام‌رضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به مناسبت آغاز ششمین دوره سرشماری کشاورزی، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران اجرایی، از کشاورزان و بهره‌برداران برای مشارکت فعال در این سرشماری دعوت کرد.

متن پیام به این شرح است:

در آستانه آغاز عملیات ششمین دوره سرشماری کشاورزی کشور قرار داریم، از فرمان آقای دکتر پزشکیان برای آغاز این سرشماری تشکر می‌کنم. از سازمان برنامه و بودجه و مرکز آمار و مجموعه عوامل و مجموعه‌هایی که در این امر مهم درگیر هستند تا آمار و اطلاعات پایه بخش کشاورزی جمع آوری شود تشکر می‌کنم. همچنین از مامورین سرشماری که بار اصلی این مهم بر دوش این عزیزان است پیشاپیش تشکر کرده و آرزوی موفقیت دارم.

دقت و جدیت در کار به این عزیزان کمک خواهد کرد تا ما به یک آمار و اطلاعات پایه در بخش کشاورزی دست پیدا کنیم تا به واسطه آن دولتمردان و مسئولان کشور بتوانند یک برنامه‌ریزی دقیق برای بخش کشاورزی، آینده کشاورزی کشور و تامین امنیت غذایی داشته باشند.

مجموعه همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی هم دوشادوش استانداران، فرمانداران و کشاورزان در شهرستان‌ها و استان‌ها‏، بخش‌ها و روستا‌ها در خدمت مامورین سرشماری خواهند بود و با تمام امکانات به سرشماری کمک خواهند کرد.

مجدد از همکاری تمام دستگاه‌ها و سازمان برنامه و مرکز آمار و وزارت کشور صمیمانه سپاسگزارم و امیدوارم با دقتی که مامورین سرشماری به خرج خواهند داد، سرمایه‌ای برای به دست آوردن آمار و اطلاعات دقیق و درست در بخش کشاورزی شود تا بتوانیم برای تامین امنیت غذایی کشور برنامه‌ریزی‌های درستی را برای آینده داشته باشیم.

شما بزرگواران که در کار برنامه‌ریزی هستید، به اهمیت آمار و اطلاعات درست برای برنامه‌ریزی لازم واقفید و در این بین انتظار می‌رود همه کسانی که مورد مراجعه قرار خواهند گرفت به خصوص کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی، همکاری لازم را با مامورین سرشماری داشته باشند.

کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی! همانطور که مقام معظم رهبری هم بسیار تاکید فرمودند: آمار درست و دقیق کشاورزی از نیاز‌های ضروری این بخش است و به ما برای برنامه‌ریزی برای خدمت هرچه بهتر و بیشتر به شما کمک خواهد کرد؛ بنابراین هر چقدر همکاری شما با مامورین سرشماری عمومی کشاورزی امسال دقیق‌تر، کامل‌تر و نزدیک‌تر باشد به همان اندازه اطلاعات واصله درست‌تر و دقیق‌تر مبنا قرار خواهد گرفت تا ما برای بخش کشاورزی کشور برنامه‌ریزی کنیم و بتوانیم به درستی از شما بهره‌برداران و کشاورزان حمایت کنیم.

اطمینان داشته باشید که این آمارگیری و اطلاعاتی که ثبت می‌شود نه ارتباطی به مالکیت دارد و نه سهمیه‌ها و یارانه‌های مختلفی که در بخش تعلق می‌گیرد، لذا به طور دقیق، کامل و صحیح اطلاعات درخواستی را در اختیار ماموران سرشماری قرار دهید تا با این آمار دقیق بتوانیم خدمات شایسته‌ای را خدمت شما بزرگواران داشته باشیم.


12111732
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز چهارشنبه بعد از ظهر در استان‌های کردستان و جنوب آذربایجان غربی افزایش ابر و بارش باران خواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج – تهران محدوده محمدیه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تهران روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه چهارم و پنجم آذر با نظر مدیر آن دستگاه به صورت دورکاری فعالیت می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه پایبند به توافقات بین‌المللی و کنوانسیون‌های وضع شده در آیمو بوده و هست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دهمین دوره عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا سه‌شنبه ۴آذر ماه در سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به فعالیت شعب کشیک بانک‌ها، بورس‌ها فردا فعال هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: فردا سه‌شنبه ۴ آذرماه به سبب آلودگی هوا بانک‌های استان تهران به جزء فیروزکوه به صورت شعب کشیک فعالیت دارند اسامی شعب کشیک در سایت هر بانک اعلام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت:اخذ هرگونه مالیات از کارتخوان‌ها دروغ است و تنها مقرر شده است حدود ۱۰۰ رستوران لوکس در مناطق شمالی تهران، مالیات بر ارزش افزوده‌ای که همین حالا از مردم دریافت می‌کنند، بصورت برخط و همزمان با انجام تراکنش به خز...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شالچی با اشاره به ضرورت انتقال حقیقت این وقایع، اظهار داشت: وفاداری ما به شهدا با انتشار روایت صادق از این جنگ صورت می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: عرصه‌ها باید تا زمان خروج شرایط آب و هوایی از سکون و گرمای فعلی مدیریت و حفاظت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است