باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - سعید مقیسه رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی «ساترا» درباره اعطای مجوز به ۱۶ رسانه صوتی و تصوری بیان کرد: فرصتهایی را که فضای مجازی برای رسانههای کشور ایجاد کرده است فرصتهای محدودی نیست؛ یرا فرصتهای بسیاری ایجاد شده است و دلیلی ندارد که این صنعت را محدود کنیم و اجازه فعالیت در این صنعت را به آنها ندهیم. رقابت در کنار نوآوریهای قابل اجرا در این زمینه در حدی نیست که بگوییم ازدیاد کسب و کارهای باعث شکست آنها میشود؛ بنابراین وجود رسانههای بسیار در فضای مجازی تهدید نیست بلکه یک فرصت است.
وی ادامه داد: نکته دوم این است که لزوما این رسانهها، رسانههای ایجاد شده توسط ما نیستند و برخی سامانههای موجودی هستند که ساماندهی نشده بودند و اکنون ذیل مجوز ساترا فعالیت میکنند، به نوعی این مجوز آموزش آنها، فراهم کردن شرایط حمایتی و ساماندهی آنها محسوب میشود به این دلیل ما مراحل دیگری را هم خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که دریافت مجوز رسانههای صوتی تصویری چقدر طول میکشد گفت: برای دریافت مجوز از سوی ساترا اگر شرایط ابتدایی فراهم باشد، متوسط اینطور بوده که یک هفته بیشتر طول نمیکشد. اما اگر ثبت نام صورت بگیرد و بگویند آدرس سکوی خود را اعلام کنید و سپس گفته شود هنوز آدرسی نیست، بله اگر این موارد باشد نیازمند زمان بیشتری است. البته برای دریافت مجوز شرایط دیگری هم وجود دارد.
رئیس ساترا در پاسخ به این سوال که اکنون رسانه ای در صف مجوز ساترا هست یا خیر؟ بیان کرد: بله، رسانه ها در صف انتظار هستند و باید شرایط ابتدایی مجوز که در درگاه ملی هست را تامین کنند. شاید شرایط ابتدایی این افراد مهیا نشده است، برای مثال شرایط کنترل والدینی باید فراهم باشد تا با انتشار مطلب کودکان آسیب نبینند. این موارد هست و اگر شرایط ایجاد شده باشد ما منعی برای رسیدن به یک حد نساجی از سکوها نداریم.
12134832