ورزشی 19:10 - 23 اسفند 1403
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که فردا در زمین خودمان مقابل طرفداران می‌خواهیم برنده بازی با ملوان شویم.

کارتال: می‌خواهیم با حضور هواداران برابر ملوان پیروز شویم/ تاکنون لیستی ندادیم و برای قهرمانی می‌جنگیم

باشگاه خبرنگاران جوان - اسماعیل کارتال سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در  نشست خبری قبل از بازی با تیم ملوان بندرانزلی اظهار کرد: درباره بازی فردا باید بگویم که از اول هفته تاکنون خیلی خوب تمرین کردیم، فقط ۲ بازیکن ما هنوز معلوم نیست که بازی می‌کنند یا خیر، اما  بقیه بازیکنان همه آماده و حاضر هستند و می‌خواهیم به موفقیت هفته‌های گذشته‌مان ادامه دهیم. فردا در زمین خودمان مقابل طرفداران‌مان با ارائه یک بازی خوب می‌خواهیم برنده شویم. تیم حریف هم چهار بازی آخرش را برده و خیلی تیم خوبی است. این تیم تلاش می‌کند و بازیکنان خوبی هم دارد. مطمئنم که فردا بازی‌ خوبی می‌بینیم و ان‌شاءالله تیم برنده، تیم ما باشد.

او  افزود: هر ۸ بازی پایانی ما تا پایان فصل یک فینال است و برای همه این بازی‌ها برای بردن بازی می‌کنیم. از رقبای خودمان یکی ۲ امتیاز عقب هستیم و تلاش می‌کنیم که در  این ۸  بازی با برد از زمین بیرون بیاییم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی کردن گئورگی گولسیانی گفت: درباره بازی کردن گئورگی فردا تصمیم می‌گیریم.

وی درباره حمایت هواداران پرسپولیس در یزد که به زبان ترکی او را تشویق می‌کردند، گفت:  طرفداران همه چیز ما هستند. آنها هستند که ما هم هستیم. برای اینکه طرفدارانمان خوشحال باشند من و بازیکنان‌ شبانه‌روز کار و سعی می‌کنیم بازی خوبی انجام دهیم. بازیکنان خوب تلاش می‌کنند چون می‌خواهیم موفق باشیم و در فوتبال ایران با سایر تیم‌ها تفاوت داشته باشیم آنهم با یک فوتبال مثبت. طرفداران ما همه چیزمان هستند و برای اینکه آنها را خوشحال کنیم اعضای تیم کار می‌کنند. تیم من جنگ و تلاش می‌کند تا فوتبال خوبی را به نمایش بگذارد. من چنین تیمی را می‌خواهم در زمین ببینم و تلاش می‌کنم این شرایط را برای بازیکنان به وجود بیاورم و اگر اکیپ ما بتواند این شرایط را در تیم ایجاد کند، طرفداران پرسپولیس هم خوشحال می‌شوند و همه جا پشتیبان ما خواهند بود. طرفدارانمان را خیلی دوست دارم و به همه آنها سلام می‌کنم.

کارتال در واکنش به انتشار برخی لیست‌های موردنظر برای ورود و خروج بازیکنان به پرسپولیس تصریح کرد: اکنون ما برای قهرمانی تلاش می‌کنیم و تا این لحظه هیچ لیستی ندادیم. ما فقط فکرمان این است که لیگ را در آخر چگونه به پایان می‌رسانیم، اول می‌شویم یا دوم. البته دل‌مان می‌خواهد که قهرمان شویم. تمام اعضای تیم پرسپولیس می‌خواهند قهرمان شویم. در ابتدای فصل بعد زمان این کار می‌رسد، ولی الان زمان آن نیست.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به حذف تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا و اینکه آنها حالا با تمرکز بیشتری در لیگ بازی می‌کنند، گفت: فرقی نمی‌کند، این شرایط را تا آخر باید ادامه دهیم. البته تراکتور یک بازی از ما کمتر انجام داده و فاصله‌مان یک امتیاز است. برای هر سه تیم بالای جدول هشت بازی باقیمانده فینال است و هر تیمی که خونسرد بوده و تمرکز و آمادگی داشته باشد به نظر می‌آید که آخر کار برای‌شان خوب تمام شود. در این بازی‌ها ممکن است هر تیمی امتیاز از دست بدهد، چون لیگ سختی داریم.

او درباره ترکیب ۱۱ نفره پرسپولیس در بازی فردا اظهار کرد: فردا می‌بینیم که چه بازیکنانی هستند. امروز جلسه آنالیز داریم و بعد از آن ترکیب تیم‌ را مشخص می‌کنیم. تا لحظه بازی ۱۱ نفر اصلی ما مشخص نیستند. ما هر روز کارهای تاکتیکی‌مان را انجام می‌دهیم و طوری هر روز تمرین می‌کنیم که همه فکر می‌کنند که جزو ۱۱ نفر هستند. اگر بخواهیم ۱۱ نفر را انتخاب کنیم بعضی از بچه‌ها ممکن است روحیه‌شان را از دست بدهند و تا روز بازی نمی‌توانند خودشان را پیدا کنند. بنابراین تمرینات‌مان را طوری طراحی می‌کنیم که ترکیب اصلی مشخص نباشد و همه به لحاظ روحی و روانی آماده باشند. در برخورد با بازیکنان یکسان و مساوی عمل می‌کنیم.

او در پاسخ به این سؤال که چه انتظاری از بازیکنان باتجربه تیمش در این مقطع از فصل دارد و اینکه پرسپولیس همیشه بعد از عید روند روبه‌رشد داشته و به قهرمانی رسیده است، خاطرنشان کرد: بازیکنان باتجربه لیگ را خوب می‌شناسند، اما از زمانی که ما آمدیم ۵، ۶ بازیکن جوان هم به تیم اضافه شدند و هر لحظه ممکن است چند نفر از آنها بازی کنند. در برنامه ما البته بازیکنان باتجربه خیلی می‌توانند روی عملکرد بقیه بازیکنان هم تأثیر بگذارند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان درباره موفقیت تیم‌های پایه این باشگاه گفت: من چند وقت پیش جلسه‌ای با شاهرودی مدیر آکادمی پرسپولیس داشتم و گزارشی از او خواستم که هنوز جوابی به من نداده است. می‌دانم که به این راحتی نمی‌تواند به من گزارش بدهد و باید برنامه‌ریزی کند و به من اطلاعات بدهد. درباره تیم‌های نوجوانان و جوانان با هم در حال صحبت هستیم، چون در جریان موفقیت‌های تیم‌های پایه نیستم، اما  حالا که می‌گویید قهرمان شدند، به آنها تبریک می‌گویم. من به قهرمانی تیم‌های پایه نگاه نمی‌کنم، مهم این است که بازیکن را به تیم بزرگسالان برسانند و در سال یک بازیکن به تیم بزرگسالان برسانند. برای من این به اندازه قهرمانی است. امیدوارم در تیمی که قهرمان شده بازیکنی هم برای تیم بزرگسالان باشد.

اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس گفت: از اول هفته آماده هستیم و ۲ بازیکن آماده نیستند، اما مابقی بازیکنان آماده هستند. می خواهیم با حضور هواداران برنده شویم. تیم ملوان جنگجو و خوب است و یک بازیکن خوب دارد و انشاالله برنده شویم. 

کارتال درباره یکی از فینال های پیش رو دارد، گفت: هر ۸ بازی فینال است و برای بردن در این ۸ بازی به میدان می رویم. 

او درباره اینکه چه بازیکنانی به بازی فردا نمی رسند، گفت:  هر بازیکنی فردا می تواند بازی کند یا نکند. 

سرمربی پرسپولیس درباره اینکه چه حسی دارد که شعار به زبان ترکیه ای به او می گویند، گفت: هواداران همه چیز ما هستند و برای اینکه طرفداران خوشحال باشند سعی می کنیم که موفق باشیم و می خواهیم در فوتبال ایران موفق باشیم. تیم ما جنگ می کند و فوتبال خوب و مثبت اجرا می کنند و تلاش می کنم که به بازیکنان بفهمانم که فوتبال خوب چه چیزی است. هر جا برویم طرفداران پشت ما هستند و آنها را دوست دارم. 

کارتال درباره اینکه لیست ورود و  خروج به باشگاه داده است، گفت: ما برای قهرمانی تلاش می کنیم و تا الان لیستی ندادیم و دلمان می خواهد قهرمان شویم.


12166456
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه پرسپولیس می‌گوید که تیم‌های پایه ۸۰ درصد قراردادشان را گرفته بودند که مابقی را به زودی تسویه حساب می‌کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم والیبال سایپا تهران به مقام قهرمانی لیگ برتر زنان سال ۱۴۰۳ دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال خیبر خرم آباد با نتیجه ۲ بر صفر برابر تیم چادرملو اردکان به برتری دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم سپاهان برابر تیم نساجی به تساوی یک بر یک بسنده کرد و در کورس قهرمانی ۲ امتیاز ارزشمند دیگر را هم از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان عصر امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه از پروژه‌های تازه تاسیس ورزشی شهرستان کاشمر بازدید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با توجه به درخواست سرمربی تیم، زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی را به مدت یک سال در اختیار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس باشگاه‌های کشور از روز یکشنبه هفته آتی با دیدار تیم‌های هیات تهران و نیروی زمینی ارتش آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حریفان نمایندگان کشورمان در دومین مرحله لیگ جهانی کاراته وان در چین مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که فردا در زمین خودمان مقابل طرفداران می‌خواهیم برنده بازی با ملوان شویم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسپانیایی جوان کومو به عنوان یکی از گزینه‌های هدایت روسونری در فصل آینده مطرح شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است