اقتصادی 17:16 - 06 فروردین 1404
مدیرعامل توزیع برق پایتخت در حاشیه بازدید از پروژه‌های این شرکت، از اجرای هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی با هدف تامین برق شهر تهران در تابستان ۱۴۰۴ خبر داد.

اجرای ۱۵۰۰ طرح زیرساختی برای تامین برق شهر تهران

باشگاه خبرنگاران جوان - کامبیز ناظریان، مدیرعامل توزیع برق پایتخت روز چهارشنبه ضمن بازدید میدانی از بخش‌های مختلف فنی و طرح‌های در حال اجرا در ایام نوروز و نیز دیدار با نیرو‌های اداری و عملیاتی این شرکت، از افزایش سرعت اجرای طرح‌های هوشمندسازی شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده، طی سال جاری بیش از نیم میلیون کنتور هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف به منظور بهبود هرچه بیشتر فرآیند نظارت و مدیریت شبکه توزیع انرژی در شهر تهران نصب خواهد شد.

متخصصان و کارشناسان برق پایتخت با اجرای بیش از هزار و ۵۰۰ طرح زیرساختی تا پایان فروردین ماه سال جاری نسبت به آمادگی شبکه برق رسانی جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان پیش رو اقدام کردند.

مدیرعامل این شرکت در بازدید از روند ارائه خدمات برق به شهروندان تهرانی در ایام نوروز گفت: تدوین و اجرای طرح‌های مزبور همگام با اقدامات تحولی این شرکت و با هدف افزایش بهره وری و استفاده حداکثری از منابع صورت گرفته، گام بزرگی در جهت تامین برق مورد نیاز شهروندان تهرانی در تابستان ۱۴۰۴ است.

منبع: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ


12170984
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توانیر اعلام کرد با مشارکت شهرک‌های صنعتی در تامین تجهیزات و اجرای برنامه کنترل پذیری، روش‌های محدودسازی مصرف (در محدوده مجاز)، جایگزین قطعی بار صنایع در تابستان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو و جمعی از مدیران ارشد صنعت برق، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ تشریح شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا (پنجشنبه) در برخی مناطق جنوب غرب و جنوب شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: از ابتدای راه‌اندازی صنعت سی‌ان‌جی در کشور، ۷۵ میلیارد دلار در مصرف بنزین صرفه‌جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در این مقاله، با بررسی دقیق عوامل موثر، از روند جهانی طلا گرفته تا تحولات داخلی و منطقه‌ای، پیش‌بینی‌های مبتنی بر شواهد ارائه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد خودرو‌ها در روز‌های پایانی هفته در محورهای شمالی از امروز شروع و تا هفته آینده ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو انجمن سازه‌های فولادی گفت: استفاده از سازه‌های فولادی نقش بسیار موثری در کاهش مصرف آب و صرفه‌جویی تا ۱۰ میلیون لیتر آب را دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اشاره به عدم کاهش فروش نفت گفت: مدیر عامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف از سوی دستگاه‌های نظارتی تایید شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است