فرهنگی‌هنری 20:20 - 17 مرداد 1403
آئین تکریم و بدرقه خادمان مواکب حسینی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در گلزار شهدای بهشت زهرا برگزار شد.

آئین تکریم و بدرقه خادمان مواکب حسینی کانون‌های فرهنگی مساجد برگزار شد

حجت الاسلام خداداده رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در مراسم تکریم و بدرقه خادمان مواکب حسینی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: اولین کار ما در سنگر کانون‌های مساجد بحث اربعین بوده و اکنون سومین شروع عملیات بزرگ فرهنگی برای ما همیشه مایه خیر، برکت و تقرب الی‌الله بوده است.

او گفت: جمع مغتنم قرارگاه هماهنگی اربعین، یک قرارگاه تمدنی است. این مسیر تنها راهی است که برای یک مفهوم حقیقی و پاک، که همان خدمت به انسان‌ها و بشریت است، شکل گرفته است.

خداداده مطرح کرد: برخی از حرکت‌های توحیدی در تمدن‌های بشری شبیه این بوده است. موضوع کنگره بزرگ اربعین همان خیزشی است که برای محبت به سیدالشهدا اتفاق افتاد و ما چنین اتفاقی را در تاریخ بعد از شهادت آن امام سراغ نداریم.

او ادامه داد: امروز شاهد حرکت میلیونی در اربعین هستیم و این یک معجزه الهی است که ما باید قدردان این نعمت الهی باشیم.

خداداده افرود: این کار تربیتی که نیاز اصلی جامعه ماست، یک کار تربیتی تمام‌عیار برای پیمایش مسیر توحید است. مبانی توحیدی سیدالشهدا زمینه‌ساز این فعالیت و عشق به خدا است.

وی اظهار کرد: همه این کار‌های ما مظهر توحید است. این حرکت تمدنی توحیدی است؛ عشق به امام حسین، عشق به خداست و عشق به امام یعنی تقرب به خدا.

خداداده گفت: از اهتمام شما تشکر می‌کنم. رنگ و بوی مسجدی مواکب را بیشتر کنید تا جایگاه تربیتی مسجد بهتر دیده شود و مردم را با همین خدمات با مساجد آشنا کنیم.

او بیان کرد: حدود ۷۵۰ موکب کانونی از مساجد که اطلاعات آنها موجود است، این یک اتفاق کم‌نظیری است. توانمندی کار‌های رسانه‌ای و هنری و تنوع در ارائه خدمات هیچ دستگاه دولتی و غیردولتی در هیچ کجای دنیا نمی‌تواند این تنوع را فراهم کند. اینها کار‌های ارزشمندی به برکت خون شهدا و نفس امام عزیز ما در فضای تربیتی مساجد است.

خداداده گفت: اربعین امسال با شعار "کربلا، طریق‌القدس" متفاوت است. آثار رنگ و بوی شهادت و مقاومت در مواکب شما حتماً مدنظر قرار بگیرد. مردم ما از شهادت نمی‌ترسند.

وی مطرح کرد: پیوست تربیتی مواکب مهم‌ترین داشته این ایام برای سال است. امسال صحنه‌های عجیبی داشتیم.

خداداده ادامه داد: نگاه تمدنی یعنی رهبر عالی‌قدر ما بر یک رهبر مقاومت اهل سنت که مردم ما هم به‌صورت میلیونی او را تشییع کردند.

رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد افزود: حادثه تلخ شهادت رئیس‌جمهورمان و شهادت امیرعبدالهیان و همراهان از حوادث تلخ بعد از عید بود که نتیجه زحمات آنها را در عرصه اربعین دیده و خواهیم دید.


12080787
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: تهران برای ما صرفاً یک استان نیست؛ تصویر و ویترین ایران است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ درباره اهمیت برگزاری جشنواره جهانی فجر در شرایط فعلی کشور گفت: باید به دنیا نشان دهیم که ایران سرزنده و باطراوت است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «دختران باد» که فریدون نجفی چهار سال قبل آن را کلید زده بود، مجوز اکران گرفته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش رادیویی «سووشون» از ۲۶ مهر ساعت ۳۰ دقیقه بامداد از رادیو نمایش روی آنتن رفته و پخش آن ادامه دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان گفت: ۳۱ فیلم قاجاری که به تازگی شناسایی شده توسط کارشناسان و متخصصان رمزگشایی می‌شود. نظر بنده این است که برای استخراج محتوای فیلم‌ها از ظرفیت‌های داخلی موجود استفاده کنیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیژن امکانیان پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون، پس از ۱۷ سال دوری از تئاتر با نمایش «خانه دراکولا» به روی صحنه باز می‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در مراسم اهدای جوایز «دومین جشنواره بین‌المللی تاج سامان» که شب گذشته در پایتخت جمهوری تاجیکستان برگزار شد، «ماهی در قلاب» دو جایزه گرفت: «جایزه بزرگ جشنواره برای بهترین فیلم هنری» به محی‌الدین مظفر، کارگردان تاجیکستانی اثر اهدا شد و «جایزه...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی مجموعه پویانمایی «لینالونا» یکشنبه (۲۷ مهر) در مرکز پویانمایی صبا برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد سعدی گفت: پیش از آنکه ایران را با نفت یا سیاست بشناسند، مردم بسیاری از سرزمین ها، کشورمان را با ادبیاتش شناخته‌اند و آثار سعدی، حافظ، مولوی و فردوسی قرن‌هاست که به زبان‌های مختلف ترجمه شده و الهام‌بخش جهانیان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ۶ هنرمند فقید موسیقی ایران؛ احمد پژمان، رحیم عزت‌بقایی، بهمن رجبی، جمشید عزیزخانی، علاءالدین یاسینی و امید جهان با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان موسیقی در خانه موسیقی برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است