فرهنگی‌هنری 16:14 - 17 خرداد 1402

هیجان رقابت در «قهرمان» از ۱۶ تا ۶۰ سال/۲هزار و ۸۰۰ مصاحبه گرفتیم

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه «قهرمان» با تهیه‌کنندگی محمدحسین سعادتی و کارگردانی محمد پیوندی با اجرای یوسف تیموری و ایمان قیاسی پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود و این روزها مسابقات فینال را پشت سر می‌گذارد.

ایده «قهرمان» از برنامه ژاپنی «ساسوکه»

محمدحسین سعادتی تهیه‌کننده «قهرمان» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این برنامه گفت: مسابقه «قهرمان» در حوزه رشته‌های مختلف ورزشی و کشف استعدادهای آن طراحی شده و از نخستین روز فروردین‌ماه ۱۴۰۲ روی آنتن شبکه سه سیما رفته است. محتوای این برنامه ورزشی است و در آن از طنز و کمدی بهره گرفته‌ایم، همچنین رگه‌هایی از درام و خانواده را می‌توان در آن یافت. این برنامه نمونه‌های خارجی زیادی دارد و هر سال در ۳۲ کشور دنیا تولید و پخش می‌شود. ایده اصلی آن توسط کشور ژاپن با برنامه‌ای به نام «ساسوکه» به وجود آمد. پس از ژاپن، کشورهای آمریکا، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا و… از آن الگوبرداری کردند.

او درباره چگونگی انتخاب ورزشکاران این برنامه بیان کرد: انتخاب شرکت‌کنندگان این برنامه به‌صورت گزینشی انجام شد؛ با مراجعه به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌های مرتبط، افرادی که دارای توان‌مندی‌های مورد نظر بودند را سوژه‌یابی کردیم و از میان ۲ هزار و ۸۰۰ نفر به مصاحبه پرداختیم، افرادی که از پس مصاحبه برآمدند و تایید شدند به راستی‌آزمایی راه یافتند، در این مرحله ۲۶۰ نفر قبول و وارد دور مقدماتی مسابقات اصلی شدند.

هیجان رقابت در «قهرمان» از ۱۶ تا ۶۰ سال/۲هزار و ۸۰۰ مصاحبه گرفتیم
محمدحسین سعادتی در پشت‌صحنه «قهرمان»

این تهیه‌کننده ادامه داد: این روزها نیز شاهد برگزاری مسابقات فینال یا نهایی هستیم که در ۱۰ قسمت پخش می‌شود. زمان و موانعی در این برنامه وجود دارند که حرف اصلی را می‌زنند، هر کسی که در زمان کم‌تر بتواند موانع بیشتری را پشت سر بگذارد، نشان‌دهنده توانمندی بیشتر اوست و می‌تواند در مراحل مختلف مسابقه موفق ظاهر شود و درنهایت «قهرمان» شود.

تهیه‌کننده «چهل ستون» درباره شیوه برگزاری مسابقات فینال توضیح داد: مرحله فینال، مرحله‌ای حذفی است و در هر ۲ قسمت، ۲ گروه با یکدیگر رقابت می‌کنند و یکی از آن‌ها حذف می‌شود. هر گروه یک کاپیتان و سه زیرمجموعه دارد که فینالیست در نقش کاپیتان قرار می‌گیرد. در قسمت اول هم‌گروهی‌های کاپیتان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و گروهی که برنده شد در قسمت دوم با کاپیتان رقابت‌شان را از سر می‌گیرند و این روند تا انتخاب «قهرمان» نهایی ادامه دارد.

جوان‌ترین و مسن‌ترین شرکت‌کنندگان «قهرمان»

سعادتی درباره پخش برنامه‌های ورزشی از تلویزیون و استقبال مخاطب از آن‌ها بیان کرد: جای خوشحالی دارد که جوانان و نوجوانان زیادی به برنامه ما و موضوع ورزش علاقه‌مند شدند حتی افرادی که در بازه سنی ۴۰ تا ۵۰ سال هستند، دوست داشتند که در برنامه شرکت و برای فصل بعد خودشان را آماده کنند. هدف «قهرمان» نیز همین بوده است که جوانان و نوجوانان زیادی را با ورزش درگیر و یک موج ورزشی در جامعه ایجاد کنیم، خوشبختانه افراد زیادی دوست دارند در برنامه شرکت کنند که در فصل‌های آینده میسر خواهد شد. جوان‌ترین شرکت‌کننده «قهرمان» ۱۶ سال و بزرگ‌ترین آن‌ها ۶۰ سال سن داشت.

سعادتی در پایان درباره ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر ناجی نبودن «قهرمان» برای صداوسیما تصریح کرد: وقتی می‌گویند «قهرمان» ناجی صداوسیما نیست می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که زمزمه‌هایی از ناجی بودن آن در میان رسانه‌ها وجود داشته است و یک رسانه دیگر تلاش داشته تا این ادعا را باطل کند برای مثال وقت‌هایی که زمزمه‌هایی از گرانی بنزین در جامعه می‌پیچد، رسانه‌ها تیتر می‌زنند که خبری از گرانی بنزین نیست. می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که «قهرمان» می‌تواند برای جذب مخاطب به تلویزیون کمک کند و زمزمه‌هایی در این باره وجود داشته است به همین دلیل برخی رسانه‌ها سعی کرده‌اند خلافش را ثابت کنند. این موضوعات برای ما اصلاً اهمیتی ندارند و ما با قدرت کار خود را ادامه خواهیم داد.

عوامل مسابقه «قهرمان» عبارتند از تهیه‌کننده: محمدحسین سعادتی، جانشین تهیه‌کننده: حسین نیرومند، کارگردان: محمد پیوندی، کارگردان تلویزیونی: سعید رضایت، دستیار تهیه‌کننده: رضا الهی، مدیر تولید: علیرضا چنگیزی، تدوین: حامد میرفتاحی، نورپردازی: مسعود رجبیان، ‌روابط عمومی: پدرام ابدان، جانشین تولید: حسین شمسایی، مسئول شرکت‌کنندگان: احمد ناصری‌پور، برنامه‌ریز: فاطمه سلجوقی، هماهنگی شرکت کنندگان: عطیه نجفی، مدیر تدارکات: مهدی پورحسینی.


11909929
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی در دیدار با وزیر گردشگری یونان، بر ضرورت شکل‌دهی به «برنامه اقدام مشترک» میان دو کشور در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هوشنگ مرادی کرمانی قلب خود را به جراح سپرد بود و حال عمومی وی پس از عمل خوب گزارش شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از پوستر فیلم مستند «رویای ناتمام» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست انجمن‏‌های یونانی فعال در حوزه ایران با حضور نمایندگان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران در آتن برگزار شد و طرفین بر لزوم افزایش همکاری‌‏های فرهنگی و گردشگری میان دو کشور تاکید کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت» گفت: سینمای ایران بویژه مستند سال سختی را امسال پشت سر گذاشت و عزیزان بسیاری را از دست دادیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه بخش مجموعه عکس مستند نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» با عنوان «از قاب تا روایت مستند» شامل ۱۳ مجموعه در خانه هنرمندان ایران گشایش یافت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرتضی شعبانی کارگردان مستند «نبض در خط مقدم» از جزئیات ساخت و تصویربرداری این مستند سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز ولادت حضرت امام خمینی (ره)، فیلم «صنوبر» به کارگردانی مجتبی راعی از شبکه نمایش پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استان گلستان یکی از پیچیده‌ترین و چندلایه‌ترین پهنه‌های فرهنگی ایران است؛ جایی که قومیت‌ها با زبان‌های مختلف، باور‌های متفاوت، سبک‌های زندگی گوناگون و تاریخ‌های موازی کنار هم زندگی می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت سیما با ۱۳ مستند از تولیدات مرکز سیمرغ، شبکه مستند و شبکه افق در بخش‌های مختلف نوزدهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت حضور دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است