فرهنگی‌هنری 16:14 - 17 خرداد 1402

هیجان رقابت در «قهرمان» از ۱۶ تا ۶۰ سال/۲هزار و ۸۰۰ مصاحبه گرفتیم

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه «قهرمان» با تهیه‌کنندگی محمدحسین سعادتی و کارگردانی محمد پیوندی با اجرای یوسف تیموری و ایمان قیاسی پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ساعت ۲۲ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود و این روزها مسابقات فینال را پشت سر می‌گذارد.

ایده «قهرمان» از برنامه ژاپنی «ساسوکه»

محمدحسین سعادتی تهیه‌کننده «قهرمان» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این برنامه گفت: مسابقه «قهرمان» در حوزه رشته‌های مختلف ورزشی و کشف استعدادهای آن طراحی شده و از نخستین روز فروردین‌ماه ۱۴۰۲ روی آنتن شبکه سه سیما رفته است. محتوای این برنامه ورزشی است و در آن از طنز و کمدی بهره گرفته‌ایم، همچنین رگه‌هایی از درام و خانواده را می‌توان در آن یافت. این برنامه نمونه‌های خارجی زیادی دارد و هر سال در ۳۲ کشور دنیا تولید و پخش می‌شود. ایده اصلی آن توسط کشور ژاپن با برنامه‌ای به نام «ساسوکه» به وجود آمد. پس از ژاپن، کشورهای آمریکا، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا و… از آن الگوبرداری کردند.

او درباره چگونگی انتخاب ورزشکاران این برنامه بیان کرد: انتخاب شرکت‌کنندگان این برنامه به‌صورت گزینشی انجام شد؛ با مراجعه به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌های مرتبط، افرادی که دارای توان‌مندی‌های مورد نظر بودند را سوژه‌یابی کردیم و از میان ۲ هزار و ۸۰۰ نفر به مصاحبه پرداختیم، افرادی که از پس مصاحبه برآمدند و تایید شدند به راستی‌آزمایی راه یافتند، در این مرحله ۲۶۰ نفر قبول و وارد دور مقدماتی مسابقات اصلی شدند.

هیجان رقابت در «قهرمان» از ۱۶ تا ۶۰ سال/۲هزار و ۸۰۰ مصاحبه گرفتیم
محمدحسین سعادتی در پشت‌صحنه «قهرمان»

این تهیه‌کننده ادامه داد: این روزها نیز شاهد برگزاری مسابقات فینال یا نهایی هستیم که در ۱۰ قسمت پخش می‌شود. زمان و موانعی در این برنامه وجود دارند که حرف اصلی را می‌زنند، هر کسی که در زمان کم‌تر بتواند موانع بیشتری را پشت سر بگذارد، نشان‌دهنده توانمندی بیشتر اوست و می‌تواند در مراحل مختلف مسابقه موفق ظاهر شود و درنهایت «قهرمان» شود.

تهیه‌کننده «چهل ستون» درباره شیوه برگزاری مسابقات فینال توضیح داد: مرحله فینال، مرحله‌ای حذفی است و در هر ۲ قسمت، ۲ گروه با یکدیگر رقابت می‌کنند و یکی از آن‌ها حذف می‌شود. هر گروه یک کاپیتان و سه زیرمجموعه دارد که فینالیست در نقش کاپیتان قرار می‌گیرد. در قسمت اول هم‌گروهی‌های کاپیتان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و گروهی که برنده شد در قسمت دوم با کاپیتان رقابت‌شان را از سر می‌گیرند و این روند تا انتخاب «قهرمان» نهایی ادامه دارد.

جوان‌ترین و مسن‌ترین شرکت‌کنندگان «قهرمان»

سعادتی درباره پخش برنامه‌های ورزشی از تلویزیون و استقبال مخاطب از آن‌ها بیان کرد: جای خوشحالی دارد که جوانان و نوجوانان زیادی به برنامه ما و موضوع ورزش علاقه‌مند شدند حتی افرادی که در بازه سنی ۴۰ تا ۵۰ سال هستند، دوست داشتند که در برنامه شرکت و برای فصل بعد خودشان را آماده کنند. هدف «قهرمان» نیز همین بوده است که جوانان و نوجوانان زیادی را با ورزش درگیر و یک موج ورزشی در جامعه ایجاد کنیم، خوشبختانه افراد زیادی دوست دارند در برنامه شرکت کنند که در فصل‌های آینده میسر خواهد شد. جوان‌ترین شرکت‌کننده «قهرمان» ۱۶ سال و بزرگ‌ترین آن‌ها ۶۰ سال سن داشت.

سعادتی در پایان درباره ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر ناجی نبودن «قهرمان» برای صداوسیما تصریح کرد: وقتی می‌گویند «قهرمان» ناجی صداوسیما نیست می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که زمزمه‌هایی از ناجی بودن آن در میان رسانه‌ها وجود داشته است و یک رسانه دیگر تلاش داشته تا این ادعا را باطل کند برای مثال وقت‌هایی که زمزمه‌هایی از گرانی بنزین در جامعه می‌پیچد، رسانه‌ها تیتر می‌زنند که خبری از گرانی بنزین نیست. می‌توان اینگونه نتیجه گرفت که «قهرمان» می‌تواند برای جذب مخاطب به تلویزیون کمک کند و زمزمه‌هایی در این باره وجود داشته است به همین دلیل برخی رسانه‌ها سعی کرده‌اند خلافش را ثابت کنند. این موضوعات برای ما اصلاً اهمیتی ندارند و ما با قدرت کار خود را ادامه خواهیم داد.

عوامل مسابقه «قهرمان» عبارتند از تهیه‌کننده: محمدحسین سعادتی، جانشین تهیه‌کننده: حسین نیرومند، کارگردان: محمد پیوندی، کارگردان تلویزیونی: سعید رضایت، دستیار تهیه‌کننده: رضا الهی، مدیر تولید: علیرضا چنگیزی، تدوین: حامد میرفتاحی، نورپردازی: مسعود رجبیان، ‌روابط عمومی: پدرام ابدان، جانشین تولید: حسین شمسایی، مسئول شرکت‌کنندگان: احمد ناصری‌پور، برنامه‌ریز: فاطمه سلجوقی، هماهنگی شرکت کنندگان: عطیه نجفی، مدیر تدارکات: مهدی پورحسینی.


11909929
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد انتخابات معاونت صدای سازمان صدا و سیما گفت:۹۶ عنوان ویژه‌برنامه انتخاباتی در قالب ۸۵ قسمت برای انتخابات ۱۱ اردیبهشت پیش‌بینی شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیزدهم دی، ششمین سالگرد به شهادت رسیدن سپهبدحاج قاسم سلیمانی است؛ سربازی ۶۳ ساله که بی‌تردید یکی از قهرمانان ملی و مذهبی معاصر ایران ماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیزدهمین شیوه‌نامه موضوعی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات را ابلاغ کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نمایش‌های خیابانی منتخب چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از سوی دبیرخانه این رویداد هنری اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «اعجوبه‌ها» از تغییر رویکرد فصل جدید این برنامه گفت و تاکید کرد: یکی از مهمترین تفاوت‌های این فصل به نمایش گذاشتن شیرین‌کاری کودکان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نویسنده «شیش ماهه» گفت: این سریال برخلاف «برره» و «قهوه تلخ» دوز فانتزی ندارد و به کار‌های رئال و واقعی نزدیک است؛ بنابراین، برای مخاطب تازگی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر فیلمبرداری فیلم سینمایی «احمد» درباره چالش‌های فیلمبرداری این فیلم و پروژه‌های اخیر خود توضیح داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در ادامه تولیدات خود در حال تدارک و آماده سازی چندین پروژه سینمایی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «ترکش‌های بی صدا» به قلم محمد خامه‌یار با موضوع زندگی شهید حسن صادقخانی، توسط انتشارات کتاب جمکران راهی بازار نشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در بازه زمانی ۲ تا ۹ دی، ۳۱هزار و ۳۷۱ پیام در سامانه (۱۶۲) امور ارتباط با مخاطبان رسانه ملی به ثبت رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است