ورزشی 20:20 - 05 آذر 1400

آقایان سه ماه پیش کجا بودند/ دنبال لجبازی با استقلال هستند

به گزارش خبرنگار مهر، اتفاقاتی که بین باشگاه استقلال و سازمان لیگ برتر به خاطر تبلیغات محیطی رخ داده است، هر روز زوایای تازه ای پیدا می کند و حاشیه جدیدی را رقم می زند.

فرهاد مجیدی در واکنش به اظهاراتی که صادق درودگر روز جمعه داشت است، گفت: «جالب است آقای درودگر از آبروی باشگاهها در آسیا می‌گویند اما یادشان رفته که همین سه ماه قبل تیم استقلال نتوانست با الهلال در ورزشگاه آزادی بازی کند. آیا آن موقع کسی نگران هواداران استقلال نبود؟

وی ادامه داد: تیم من در خاک عربستان به عنوان تیم اول صعود کرد اما آقایان در فدراسیون و سازمان لیگ نتوانستند الهلال را به تهران بیاورند، آن وقت از احترام به حقوق باشگاهها می‌گویند؟

فرهاد مجیدی ادامه داد: بدتر اینکه ما حتی در دوبی هم نتوانستیم در حضور تماشاگران با الهلال بازی کنیم! در حالی که لیگ امارات در همان مقطع با تماشاگر برگزار می‌شد، رقیبان ما آنقدر قابلیت داشتند که بازی را در دوبی بدون تماشاگر کنند! آن وقت آقای درودگر می‌گوید که الهلال با چهار قهرمانی پرافتخارترین تیم آسیاست. خب معلوم است با این میزان از عرضه و لیاقت؛ باید هم الهلال قهرمان بشود. آقایان چرا سه ماه قبل به فکر آبروی استقلال و فوتبال ایران نبودند؟!»

سرمربی آبی‌ها درباره بحث تبلیغات محیطی و موضوع محرومیت بازیکنان خارجی تیم استقلال در بازی با گل گهر تاکید کرد: «می‌شنوم که بعضی از مسؤولان فدراسیون و سازمان لیگ طوری حرف می‌زنند که انگار من جدا از باشگاه هستم و دنبال یارگیری هستند. این آقایان بدانند که تبلیغات محیطی تازه گام اول ماست.

مجیدی ادامه داد: قدم بعدی حق محتوای تصویری باشگاه استقلال است. کاش باشگاه زودتر مقابل این حق طبیعی هم ایستادگی کند. از آقای آجورلو و بنده تا تک‌تک هواداران استقلال در سراسر دنیا، برای حقوق مسلم این باشگاه با کسی تعارف و شوخی نداریم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: برداشت من از مناظره امروز و صحبت‌های روزهای گذشته این است که آقایان دنبال لجبازی با استقلال هستند. آقایان حرفه‌ای پاسخ بدهند که که حق پخش تلویزیونی چه شد؟ درباره اتفاق بازی با گل گهر هم باید بگویم که قطعا غیر از انگیزه انتقام‌گیری بر سر تبلیغات محیطی، اصرار دوست‌شان هم پشت این ماجرا وجود داشته است.


11337684
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه تراکتور بیانیه تندی خطاب به رئیس فدراسیون فوتبال منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم مس رفسنجان گفت: لیاقت کسب جایگاه خوب در جدول رده بندی را داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: رفتار و عصبانیت من برای عملکرد تیمم برابر تیم مس رفسنجان بود و نتوانستم خودم را کنترل کنم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قرار است فردا وضعیت نقل و انتقالات تیمش را مشخص کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیای فوتبال در هفته‌های اخیر با حواشی متعددی همراه بوده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فولاد خوزستان در ورزشگاه خانگی فجرسپاسی با نتیجه ۲ - ۱ به پیروزی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال شمس آذر قزوین و تراکتور تبریز در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان گفت: در مسابقات قهرمانی کشور یکسری نتایج رقم خورد که شاید در ابتدا کسی به ذهنش خطور نمی‌کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در رفسنجان آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال امروز در رفسنجان آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است