ورزشی 20:16 - 17 آذر 1402
رئیس کمیته داوران توضیحاتی درمورد صحنه جنجالی بازی صنعت نفت و آلومینیوم ارائه کرد.

افشاریان: بازگرداندن پنالتی آلومینیوم با حرف من دروغ محض است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در دقیقه ۵۵ دیدار امروز صنعت نفت آبادان و آلومینیوم اراک که با برتری ۲ بر یک شاگردان سید مجتبی حسینی مقابل میزبان خود به اتمام رسید، حسین زمانی در تصمیمی بحث برانگیز روی زمین افتادن بازیکن آلومینیوم را در مقابل پیام پارسا، دروازه‌بان آبادانی‌ها پنالتی تشخیص داد که این موضوع سبب به جنجال کشیده شدن بازی شد‌.

در نهایت پس از ۱۳ دقیقه وقفه در شرایطی که میلاد فخرالدینی برای زدن این پنالتی پشت توپ ایستاده بود، حسین زمانی تصمیم خود را تغییر داده و پنالتی را بازگرداند.

پس از این اتفاق خبری منتشر شد که خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران که به عنوان ناظر داوری از جایگاه ویژه مشغول تماشای بازی بود از طریق ناظر بازی به زمانی دستور داده که نباید این صحنه را پنالتی بگیرد.

خداداد افشاریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد این اتفاق اظهار داشت: پس از اینکه زمانی آن صحنه را پنالتی گرفت، حسن انتظاری، کمک داور اول بازی به داور گفت پنالتی نیست . با این وجود زمانی به اعلام پنالتی اصرار داشت. در نهایت طبق هماهنگی داور چهارم، کمک داور و داور وسط به دلیل شبیه‌سازی بازیکن آلومینیوم  به سود صنعت نفت خطا گرفته شد.

وی افزود: من هم با این نظر موافق هستم اما اینکه گفته‌اند من گفته‌ام نباید پنالتی گرفته شود دروغ محض است‌. اصلا من چنین کاری نکردم و به حدی اطراف من شلوغ بود که فقط تلویزیون را نگاه کردم. بازگرداندن این پنالتی که با تصمیم تیم داوری انجام شد، تصمیم عاقلانه و منطقی بود.

پایان پیام/


12013828
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به انتشار پاره‌ای اخبار و اظهار نظر‌ها به اطلاع می‌رساند؛ پرونده بازگشت مبالغ پرداختی به باشگاه شمس‌آذر در کمیته وضعیت مفتوح شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام باشگاه استقلال مربی سابق این تیم بار دیگر به جمع آبی پوشان بازگشت و دستیار ساپینتو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول برگزاری مسابقات فوتبال گفت: دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در لیگ برتر، حذفی و سوپرجام بدون حضور تماشاگر خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس از صدور کارت اوسمار برای نشستن روی نیمکت سرخپوشان خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال تراکتور و پرسپولیس برگزار کننده مهم‌ترین دیدار مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی خواهند بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال ایران در بازی با الوحدات اردن پنج بازیکن خود را در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید صباحی مدیرعامل مجموعه کاراماشین درباره اهداف این مجموعه در ورزش قهرمانی توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری به مناسبت ایام فاطمیه و بزرگداشت مرحوم احمد سعادتمند با حضور احمد دنیامالی در محل وزارت ورزش برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس کنفدراسیون بدمینتون آسیا روز شنبه ۱۰ آبان‌ماه با حضور محمدرضا پوریا، نایب‌رئیس آسیا و رئیس فدراسیون بدمینتون ایران، و فریبا مددی، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون بانوان آسیا، در شهر کوالالامپور مالزی برگزار شد و مسئولان آسیایی و جهانی از عملکر...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های ملی فوتبال ایران و اسپانیا در دیداری دوستانه به مصاف هم خواهند رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است