ورزشی 20:16 - 17 آذر 1402
رئیس کمیته داوران توضیحاتی درمورد صحنه جنجالی بازی صنعت نفت و آلومینیوم ارائه کرد.

افشاریان: بازگرداندن پنالتی آلومینیوم با حرف من دروغ محض است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در دقیقه ۵۵ دیدار امروز صنعت نفت آبادان و آلومینیوم اراک که با برتری ۲ بر یک شاگردان سید مجتبی حسینی مقابل میزبان خود به اتمام رسید، حسین زمانی در تصمیمی بحث برانگیز روی زمین افتادن بازیکن آلومینیوم را در مقابل پیام پارسا، دروازه‌بان آبادانی‌ها پنالتی تشخیص داد که این موضوع سبب به جنجال کشیده شدن بازی شد‌.

در نهایت پس از ۱۳ دقیقه وقفه در شرایطی که میلاد فخرالدینی برای زدن این پنالتی پشت توپ ایستاده بود، حسین زمانی تصمیم خود را تغییر داده و پنالتی را بازگرداند.

پس از این اتفاق خبری منتشر شد که خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران که به عنوان ناظر داوری از جایگاه ویژه مشغول تماشای بازی بود از طریق ناظر بازی به زمانی دستور داده که نباید این صحنه را پنالتی بگیرد.

خداداد افشاریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد این اتفاق اظهار داشت: پس از اینکه زمانی آن صحنه را پنالتی گرفت، حسن انتظاری، کمک داور اول بازی به داور گفت پنالتی نیست . با این وجود زمانی به اعلام پنالتی اصرار داشت. در نهایت طبق هماهنگی داور چهارم، کمک داور و داور وسط به دلیل شبیه‌سازی بازیکن آلومینیوم  به سود صنعت نفت خطا گرفته شد.

وی افزود: من هم با این نظر موافق هستم اما اینکه گفته‌اند من گفته‌ام نباید پنالتی گرفته شود دروغ محض است‌. اصلا من چنین کاری نکردم و به حدی اطراف من شلوغ بود که فقط تلویزیون را نگاه کردم. بازگرداندن این پنالتی که با تصمیم تیم داوری انجام شد، تصمیم عاقلانه و منطقی بود.

پایان پیام/


12013828
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا برگزار شد و بلژیک، مصر و نیوزیلند همگروه ایران شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مهمترین دیدار‌های هفته هفدهم لیگ برتر فوتسال، گیتی پسند و مس سونگون مقابل حریفانشان به برتری رسیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کاپیتان پرسپولیس می‌گوید: سنگ پرانی از سوی مردم ایران که فرهیخته هستند، بعید است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال پس از دربی گفت: وقتی در خانه حریف نمی‌بریم، نباید بازی را واگذار کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملوان با پیروزی مقابل مس رفسنجان پس از ۴ بازی موفق به کسب پیروزی شد و با ۱۷ امتیاز در رده ششم جدول لیگ برتر قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که حسرت ۸ ساله استقلال برای برد ۹ ساله شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سپاهان با پیروزی خانگی مقابل فجرسپاسی به صدر جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هواداران عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم انتظارات آنها را برآورده کنیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و آلومینیوم اراک با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است