ورزشی 20:16 - 17 آذر 1402
رئیس کمیته داوران توضیحاتی درمورد صحنه جنجالی بازی صنعت نفت و آلومینیوم ارائه کرد.

افشاریان: بازگرداندن پنالتی آلومینیوم با حرف من دروغ محض است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در دقیقه ۵۵ دیدار امروز صنعت نفت آبادان و آلومینیوم اراک که با برتری ۲ بر یک شاگردان سید مجتبی حسینی مقابل میزبان خود به اتمام رسید، حسین زمانی در تصمیمی بحث برانگیز روی زمین افتادن بازیکن آلومینیوم را در مقابل پیام پارسا، دروازه‌بان آبادانی‌ها پنالتی تشخیص داد که این موضوع سبب به جنجال کشیده شدن بازی شد‌.

در نهایت پس از ۱۳ دقیقه وقفه در شرایطی که میلاد فخرالدینی برای زدن این پنالتی پشت توپ ایستاده بود، حسین زمانی تصمیم خود را تغییر داده و پنالتی را بازگرداند.

پس از این اتفاق خبری منتشر شد که خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران که به عنوان ناظر داوری از جایگاه ویژه مشغول تماشای بازی بود از طریق ناظر بازی به زمانی دستور داده که نباید این صحنه را پنالتی بگیرد.

خداداد افشاریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد این اتفاق اظهار داشت: پس از اینکه زمانی آن صحنه را پنالتی گرفت، حسن انتظاری، کمک داور اول بازی به داور گفت پنالتی نیست . با این وجود زمانی به اعلام پنالتی اصرار داشت. در نهایت طبق هماهنگی داور چهارم، کمک داور و داور وسط به دلیل شبیه‌سازی بازیکن آلومینیوم  به سود صنعت نفت خطا گرفته شد.

وی افزود: من هم با این نظر موافق هستم اما اینکه گفته‌اند من گفته‌ام نباید پنالتی گرفته شود دروغ محض است‌. اصلا من چنین کاری نکردم و به حدی اطراف من شلوغ بود که فقط تلویزیون را نگاه کردم. بازگرداندن این پنالتی که با تصمیم تیم داوری انجام شد، تصمیم عاقلانه و منطقی بود.

پایان پیام/


12013828
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ضربات سر کنده بارسلونا را به پیروزی مقابل فرانکفورت رساند و لیورپول به لطف پنالتی دیرهنگام سوبوسلای در خانه اینتر پیروز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت امیر عرب براقی در بازی پرسپولیس و پیکان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ دیدار امروز به پایان می‌رسد و استقلال و سپاهان به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ دیدار امروز به پایان می‌رسد و استقلال و سپاهان به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم دوم مصر از صعود به مرحله حذفی جام کشورهای عربی بازماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرن مونیخ که با گل به خودی کیمیش از اسپورتینگ عقب افتاده بود کامبک زد و در نهایت ۳ - ۱ پیروز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما هوادار سازمان یافته نداریم تا با اتوبوس و هواپیما جایی ببریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید: داوری در اواخر بازی با تیم پیکان بیشتر به سمت حریف بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تیم تراکتور الفاظ رکیک اخیرش در تلویزیون را این بار در مقابل خبرنگاران تکرار کرد تا به کمیته انضباطی احضار شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم المپیاکوس در سرمای وحشتناک قزاقستان موفق شد با یک گل غیرت را شکست دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است