فرهنگی‌هنری 14:57 - 10 مهر 1401

جشنواره فیلم نیویورک شصتمین سالش را جشن می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، اولین جشنواره فیلم نیویورک سپتامبر ۱۹۶۳ در منهتن برگزار شد تا با تجربه‌ای تازه، یک نمونه آزمایشی برای این باشد که آیا ظرفیت برگزاری جشنواره‌ای جدی با گرایش هنری مانند اروپا، در این منطقه هم وجود دارد یا خیر.

آن سال این جشنواره کارش را با نمایش فیلم‌هایی چون «ملوک‌الموت» لوییس بونوئل، «چاقو در آب» اولین فیلم رومن پولانسکی و «بعدازظهر پاییزی» آخرین ترانه یاسوجیرو اوزو شروع کرد و با فروش ۲۰ هزار بلیت، نشان داد که کارش را بد شروع نکرده است.

جشنواره امسال با پشت سر گذاشتن دو سال غیرعادی برای شیوع کرونا دوباره در قد و قامت پیشین برمی‌گردد. دوره پنجاه و هشتم این جشنواره به دلیل پاندمی به صورت مجازی و درایوین سینما برگزار شد و سال ۲۰۲۱ نیز با در نظر گرفتن پاره‌ای محدودیت‌ها برای جلوگیری از گسترش کرونا، شکل گرفت.

دنیس لیم مدیر هنری جشنواره در عین حال که از آن به عنوان یک جشنواره محلی یاد می‌کند؛ زیرا تمام نمایش‌های آن با حضور فعال فیلمسازان نیویورکی برگزار می‌شود، می‌گوید این جشنواره همچنان بر حفظ همان روحیه جدی و ماجراجویانه روزهای اولیه تاکید دارد و مطبوعات و صنعت سینما که حضور جدی در نیویورک دارند، نقش مهمی در گسترش آن ایفا می‌کنند.

امسال شماری از فیلم‌های مطرح سال از «مثلث غم» روبن اوستلوند که برنده نخل طلای کن شد و «ستاره‌ها در ظهر» ساخته کلر دنی که برنده جایزه بزرگ این جشنواره شد و «آلکاراس» کارلا سیمون برنده خرس طلای برلیناله و «همه آنچه نفس می‌کشد» ساخته سناتور شاناک برنده جایزه بزرگ هیات داوران ساندنس در این دوره به نمایش درمی‌آید.

فیلم «تار» ساخته تاد فیلد، «اسکارلت» ساخته پیترو مارچلو، «یک صبح خوب» ساخته میا هنسن لاو، «آر.ام.ان» ساخته کریستین مونگیو، «دختر ابدی» ساخته جوآنا هاگ و «خرس نیست» ساخته جعفر پناهی از دیگرفیلم‌های این دوره هستند.

این جشنواره که هر سال پس از سه جشنواره پشت سر هم ونیز، تلوراید و تورنتو برگزار می‌شود، به عنوان آستانه استراتزیک اسکار مطرح است.

شصتمین دوره جشنواره نیویورک از ۳۰ سپتامبر شروع شده و تا ۱۶ اکتبر (۸ تا ۲۴ مهر) ادامه دارد.


11700764
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با گذشت حدود یک ماه از تصویب سند «سیاست‌ها و ضوابط صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی»، این مصوبه هنوز از سوی رئیس جمهور ابلاغ نشده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داوران ایرانی بخش‌های مختلف چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر در آستانه آغاز به کار این رویداد سینمایی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت هشت فیلم‌نامه موافقت کرد که «کوچ»، «سایه‌های قاب عکس» و «پنجه طلایی» از جمله آنها هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت میراث‌فرهنگی و ستاد اجرایی فرمان امام، صالحی‌امیری خواستار تقویت همکاری‌ها در حوزه بازاریابی و صادرات صنایع‌دستی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «چشم سرخ» یک درام هیجان آور از بامداد چهارشنبه ۵ آذر از شبکه چهار به نمایش درخواهد آمد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدا از آغاز همکاری رادیو با بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیکر هادی مرزبان که نمایش‌های متعددی را در تالار وحدت روی صحنه برده بود، امروز به این تالار آورده شد تا برای همیشه با تالار وحدت و همه خاطره‌هایش خداحافظی کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پرس‌تی‌وی سرویس عبری خود را راه‌اندازی کرد. این سرویس که با عنوان «پرس‌تی‌وی عبری» فعالیت خود را آغاز کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «زیر درختان زیتون» اثر ماندگار «عباس کیارستمی» به عنوان فیلم افتتاحیه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز به نمایش گذاشته می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «خوش‌نمک» قصد دارد اوقات خوشی را برای مخاطب پدید آورد و هر شب ساعت ۲۱ از شبکه نسیم پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است