اقتصادی 00:56 - 04 فروردین 1402

ثروت از دست رفته اروپا در بحران انرژی قابل بازگشت نیست

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، کریستین لاگارد، رئیس کل بانک مرکزی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که حوزه یورو نخواهد توانست ثروتی را که به خاطر بحران انرژی از دست داده دوباره بازیابی کند.

وی طی سخنرانی در یک دانشگاه در فرانکفورت گفت: نهایتاً کارگران و شرکت‌های هزینه این حجم ضرر مالی را پرداخت خواهند کرد.

لاگارد تأکید کرد البته این ضرر باید به صورت عادلانه بین شرکت‌ها و کارگران تقسیم شود و هر دو طرف باید قبول کنند که نمی‌توانند پولی را که حوزه یورو به دیگر کشورها به خاطر افزایش شدید قیمت انرژی پرداخته را بازیاب کنند.

رئیس کل بانک مرکزی اتجادیه اروپا افزود: حوزه یورو درگیر شوک تورمی شده که حالا در حال تسری به همه حوزه‌های اقتصادی این حوزه است.

لاگارد معتقد است اگرچه ممکن است مقدار اسمی تورم در حوزه یورو برای سال جاری در سایه کاهش قیمت حامل‌های انرژی در بازار جهانی و کم شدن مشکلات در زنجیره تأمین کالا کاهش یابد اما عوامل تورمی پنهان همچنان با قدرت به اثرگذاری ادامه خواهد داد.


11846821
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی گفت: امیدواریم طی ۱۲ روز آینده، معاملات و مچینگ این عرضه‌ها نیز انجام شود و خریداران مجاز، که توزیع‌کنندگان بنزین سوپر هستند، بتوانند این خرید را انجام دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس گفت: چت بات بازار این امکان را برای سهامداران خرد فراهم کرده که اگر سوالی در حوزه بازار سرمایه در هر ساعتی از شبانه روز دارند از این مسیر بپرسند و پاسخ خود را دریافت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بعد از مرداد سال ۹۹ همچنان وب سرویس مربوطه به شکل کامل به دست سپرده‌گذاری مرکزی نرسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی گفت: مردم در مورد انرژی مقصر نیستند حتی در مصرف؛ مردم تابع سیاست‌های دولت هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در محور قزوین-کرج گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هفته آینده با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد بارش باران در نواحی غرب خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هفته آینده با ورود سامانه بارشی جدید به کشور شاهد بارش باران در نواحی غرب خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور وزیر راه و شهرسازی، مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن افتتاح و عملیات اجرایی پروژه‌های مشارکتی و محوطه سازی آنها آغاز شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که در جلسه شورای این هفته، قیمت ۳۱ قلم محصول تعیین تکلیف شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: حدود ۵۰ درصد جمعیت شهری استان در سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند که ناشی از پایین بودن درآمد سرانه و محدودیت عرضه زمین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است