اجتماعی 15:09 - 24 مهر 1403
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان در اجرای مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان اماکن، موفق به کشف نزدیک به ۹۰۰ فقره سرقت و دستگیری ۷۰۰ سارق شدند.

کشف ۹۰۰ سرقت و دستگیری ۷۰۰ سارق در سه روز گذشته

سرهنگ محمدرضا اکبری گفت: مرحله دوم طرح مبارزه با سارقان اماکن خصوصی و دولتی براساس طرح‌های ابلاغی به مدت سه روز در استان‌های سراسر کشور با محوریت پلیس آگاهی به مرحله اجرا درآمد.

وی با بیان اینکه این طرح هفته گذشته اجرا شد، افزود: با اقدامت فنی و پلیسی در این طرح کارآگاهان موفق به دستگیری نزدیک به ۷۰۰ سارق و همچنین ۷۰ مالخر شدند که جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: همچنین در این طرح پلیس موفق به کشف نزدیک به ۹۰۰ فقره سرقت شد که برخی از این اقلام پس از شناسایی به مالباختگان برگردانده شد.

وی در ادامه ضمن توصیه به شهروندان تصریح کرد: سارقین حرفه‌ای از محل‌های احتمالی، نگهداری و اختفاء طلا و جواهر و وجوه نقد اطلاع دارند اگر نمی‌خواهید زیورآلات قیمتی را در مسافرت‌ها همراه خود داشته باشید به صندوق‌های امانات بسپارید.

سرهنگ اکبری خاطرنشان کرد: در زمان مسافرت‌های طولانی به صرف داشتن قفل‌های کتابی، کامپیوتری و حفاظ بسنده نکرده و منزل را به فردی مطمئن بسپارید.

بر اساس گزارش سایت پلیس، وی گفت: افراد می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه فعالیت افراد مشکوک در این خصوص مراتب را در اسرع وقت از طریق فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.


12104822
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از فعالیت ۵۸ بیمارستان و درمانگاه در کشور عراق خبر در ایام اربعین داد و گفت: برخی از این مراکز از قبل دایر بوده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر، با تشریح برنامه‌های این جمعیت برای ایام اربعین، بر آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یکی از قاچاقچیان حرفه‌ای و متواری خبر داد و گفت: از مخفیگاه این متهم، ۶۰ کیلوگرم شیشه و هروئین، کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: توسعه انبار‌های داخلی، کاهش هزینه واردات و تحقق عدالت منطقه‌ای را به‌دنبال دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تنها با احیای سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم در قالب محله‌گرایی می‌توان به توانمندسازی پایدار دست یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دهم پلیس پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که در هنگام بازداشت از وی ۳۰ عدد سوئیچ موتورسیکلت کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران در بازدید از ستاد اجرایی بازسازی و حمایت از آسیب دیدگان جنگ تحمیلی منطقه ۷، بر تسریع روند بازسازی ساختمان‌های آسیب دیده دفاع مقدس ۱۲ روزه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی عصر امروز در پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: آزادراه تهران-شمال و کرج-چالوس از سمت جنوب به شمال، به دلیل ریزش سنگ تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح «آرامش و ایمنی» در سطح پایتخت خبر داد و به تشریح جزئیات تخلفات ثبت‌شده در این طرح پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است