ورزشی 15:52 - 31 شهریور 1401
سرمربی تیم تراکتور تبریز به انتقاد ازوضعیت چمن ورزشگاه خانگی این تیم پرداخت.

بردیف: تراکتور طبق برنامه حرکت می کند/ امیدوارم کیفیت چمن مانند تماشاگرانمان عالی شود

به گزارش خبرگزاری فارس، قربان بردیف در مور شرایط تیم تراکتور تبریز، اظهار داشت: روند آماده سازی تیم طبق برنامه انجام می‌شود و بازیکنان خیلی خوب کار می‌کنند. به طوری که تمرینات بدنسازی و تاکتیکی به طور همزمان انجام می‌شود. همان‌طور که می‌دانید یک بازی دوستانه انجام داده‌ایم و فردا نیز بازی دیگری انجام خواهیم داد. طبق برنامه به دنبال برگزاری یک بازی دوستانه دیگر در هفته آتی هستیم.

سرمربی تراکتور در خصوص تفاوت‌های بازی‌های خانگی و خارج از خانه، گفت: جا دارد از هواداران پرشور تیم تشکر کنم که در تبریز و شهرهای دیگر ما را حمایت می‌کنند. حضور هواداران تراکتور در بازی‌های خارج از خانه برای من تعجب آور بوده، مسئولیت‌مان را سنگین می‌کند و باید بهتر کار کنیم.

بردیف تصریح کرد: تفاوت عمده بازی‌های داخل خانه و خارج از خانه کیفیت زمین چمن است. ما در بازی‌هایی که مهمان بودیم، کیفیت زمین چمن بهتر از چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) بود. چمن ورزشگاه ما از دور خوب دیده می‌شود ولی نرم و ناهموار است. از مسئولان برای بهبود کیفیت زمین چمن این ورزشگاه درخواست کرده‌ایم ولی پیشرفت چندانی نکرده و امیدوارم زمین چمن هم مثل تماشاگران عالی شود.

انتهای پیام/


11695368
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در امارات، راهبردهای این اعزام و همچنین میزان پاداش مدال‌آوران را عنوان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران در روز پایانی رقابت‌های تکواندوی زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان کار خود را با شکست رقبا آغاز کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تقویم سال ۲۰۲۶ فدراسیون جهانی کاراته اعلام شد که طی آن، ایران سال شلوغی را در پیش‌رو خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت: مصر را به خوبی می‌شناسیم اما با دو تیم دیگر گروه یعنی ایران و نیوزیلند هنوز بازی نکرده‌ایم و شناخت کمتری داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال نیوزیلند گفت: گروه سختی داریم و دیدار‌های دشواری پیش رو خواهیم داشت، اما پیروزی در این مسابقات ممکن است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی مصر، تأکید کرد که تلاش خواهد کرد تا فراعنه را به بهترین جایگاه در جام جهانی ۲۰۲۶ برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از قرعه‌کشی جام جهانی گفت: حریف آسان بی‌معناست، اما این تیم توانایی فنی برای انجام کار‌های بزرگ را دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: به نظرم استقلال در هر ۲ نیمه نسبت به سرخپوشان با برنامه و منظم‌تر بازی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در دربی سرخابی‌ها در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فوتبال درباره همگروهی ایران با تیم‌های بلژیک، مصر و نیوزیلند در جام جهانی ۲۰۲۶ توضیحاتی را بیان کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است