اقتصادی 13:31 - 19 اردیبهشت 1400

عرضه و پخش انواع عسل طبیعی و ارگانیک  موسسه نیکوکاری امید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، عرضه و پخش انواع عسل طبیعی و ارگانیک مؤسسه نیکوکاری امید به صورت عمده به ادارات، شرکت‌ها، نهادها، نیروهای نظامی و انتظامی و آحاد مردم عرضه می‌شود.



با خرید عسل امید با یک تیر به هدف بزنید و دو جایزه بگیرید

* عسل طبیعی با کیفیت عالی، ارگانیک و با قیمت مناسب و ضمانت فروش

* حمایت از عزیزان توانیاب ذهنی، اتیسم و سندرم داون



عسل طبیعی و تضمینی امید، زیر نظر مهندسین زنبورداری کشور تهیه شده است و این محصول با ضمانت و اطمینان به شما عرضه می‌شود و در صورت عدم رضایت می‌توانید آن را بازگردانید.

عسل طبیعی امید به دلیل خالص بودن، خواص پزشکی فراوانی دارد که در عسل‌های صنعتی رایج در بازار و فروشگاه‌ها به علت وجود مواد قندی مضر و افزودنی‌های ناسالم وجود ندارد.

عرضه و پخش انواع عسل طبیعی و ارگانیک  موسسه نیکوکاری امید





مؤسسه نیکوکاری توانمند سازی امید با همکاری جمعی از زنبورداران و تولید کنندگان انواع عسل طبیعی با ساکارز ۷/۱ تا ۲٪ و عسل با ساکارز ۳٪ و عسل با ساکارز ۵-۶٪ و عسل با ساکارز زیر ۱٪ را با نام‌های کنار، گشنیز، زول، چهل گیاه، کوهستان و … را تهیه نموده است.



این مؤسسه به زودی عسل‌هایی با شهد آفتابگردان، آویشن، اسطوخودوس، اقاقیا، اکالیپتوس، بابونه، بهارنارنج، پونه، جعفری، چهل گیاه خارشتر، ریحان، زرشک، سیاه دانه، شاه بلوط، عناب، کتیرا، شوید، گون، انگبین، مریم گلی، یاس، یونجه و … در بازار امید عرضه می‌کند.



این عسل‌ها از بیشتر استان‌ها و شهرهای کشورمان که مهد و شهد عسل هستند، همچون کوه‌های سبلان، سرعین، سراب، زاگرس، شهرکرد، طالقان، لرستان، شیراز، خوزستان، بوشهر، خراسان، الموت، اشترانکوه تهیه می‌شود.



بازار آنلاین امید bazareomid.com با برنامه ریزی های انجام شده به صورت عرضه آنلاین در سراسر کشور عسل را به درب منزل یا محل کار شما می‌رساند.

این موسسه آمادگی دارد عسل طبیعی زنبورداران و محصولات جانبی زنبور عسل اعم از گرده گل، ژل رویال، ژل انگبین، بره موم و … را پس از تایید نمایندگان این موسسه که از مهندسین صنعت زنبورداری هستند خریداری و عرضه نماید.

عرضه و پخش انواع عسل طبیعی و ارگانیک  موسسه نیکوکاری امید





* یک خبر خوب

عسل امید در تمامی استان‌ها نمایندگی فروش می‌پذیرد.



شماره‌های ۰۹۱۰۹۴۵۴۰۲۶ و۰۹۱۹۳۷۲۱۸۷۱ آماده پاسخگویی جهت مشاوره و فروش در خدمت شما عزیزان می‌باشند.


11058685
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران اعلام کرد: متوسط اجاره‌بهای هر متر مربع واحد مسکونی در تهران بر اساس ارقام فایل‌های موجود در بازار حدود ۴۵۰ هزار تومان است که به طور متوسط با ۶۰۰ میلیون تومان ودیعه، اجاره ماهانه ۲۰ میلیون تومان خوا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های جدید «سقف تعداد واحد‌های صندوق» و «تعداد واحد‌های صادرشده صندوق» به صفحه نماد صندوق‌های قابل معامله در سایت tsetmc اضافه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس شورای اسلامی خواستار شد که بانک مرکزی موظف به تسهیل شرایط وام اشتغال برای مددجویان شده و مدت بازپرداخت آن را به ۸۴ ماه بازگرداند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران از سامانه بازارگاه و مابقی از بازار آزاد چندبرابر قیمت مصوب خریداری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۳۵ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران بازار سرمایه گفت: فعلا در این شرایط محدوده ۳.۱۰۰.۰۰۰ واحد را برای شاخص کل بورس میتوان بعنوان حمایت در نظر گرفت و انتظار اعداد بالاتری را از شاخص کل داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، اثرات مثبتی در فعالیت‌های تولیدی و مولد کشور مشاهده خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به فصل برداشت حبوبات، قیمت نوسانی ندارد و از طرفی با توزیع برنج تنظیم بازار، قیمت کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که با توزیع برنج‌های تنظیم بازار در کنار استمرار واردات و عرضه برنج داخل بازار به آرامش و نرخ منطقی خود می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران هم‌اکنون در کمترین میزان ۶۰ سال اخیر قرار دارد که تاکنون چنین وضعیتی را تجربه نکرده بودیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است