بین‌الملل 22:12 - 24 شهریور 1404
رئیس جمهور نزوئلا ضمن تاکید بر حق مشروع دفاع گفت رخدادهای اخیر با آمریکا تنش نیست؛ بلکه از هر نظر یک تهاجم است.

مادورو: آمریکا با تهدید به جایی نخواهد رسید

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، روز دوشنبه حوادث اخیر با ایالات متحده را «تهاجم» توصیف کرد و افزود که ارتباط بین دو کشور «آسیب دیده است».

مادورو در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت: «ونزوئلا حق مشروع دفاع را اعمال می‌کند. این تنش نیست؛ این از هر نظر یک تهاجم است. این یک تهاجم نظامی (جاری) است و ونزوئلا محق است که با این تهاجم مقابله کند.» او افزود که روابط با واشنگتن «از هم گسیخته است.»

علاوه بر این، رئیس‌جمهور ونزوئلا، آمریکا را به تهدید با «بمب‌ها، مرگ و باج‌خواهی» متهم کرد. مادورو تأکید کرد که ونزوئلا «اینگونه عمل نمی‌کند» و اعلام کرد که «با تهدید و زور، هرگز به نتیجه‌ای نخواهید رسید.»

پیشتر، رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره تغییر رژیم در ونزوئلا گفت: نه گزینه است و نه غیرگزینه، خواهیم دید چه می‌شود!

ترامپ در ادامه با بیان این ادعا که ونزوئلا در حال سازماندهی باند‌های قاچاقچیان و ارسال مواد مخدر به ایالات متحده است، تاکید کرد: این امر قابل قبول نیست.

شبکه خبری سی ان ان پیشتر به نقل از منابع آگاه نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا در چارچوب کارزار اعمال فشار شدید بر همتای ونزوئلایی خود، حمله به خاک این کشور را مطرح کرده است.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12226341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان پهپادی را که بر فراز ساختمان‌های دولتی پرواز می‌کرد، سرنگون و دو بلاروسی را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت اسپانیا یک قرارداد به ارزش نزدیک به ۷۰۰ میلیون یورو برای خرید سامانه‌های راکت‌انداز اسرائیل را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات قضایی لبنان از بازداشت مالک روسی کشتی باری که به محموله نیترات آمونیوم در حادثه انفجار عظیم بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ مرتبط بود، خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور نزوئلا ضمن تاکید بر حق مشروع دفاع گفت رخدادهای اخیر با آمریکا تنش نیست؛ بلکه از هر نظر یک تهاجم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام نشریه اکسیوس، ترامپ پیش از حمله اسرائیل به قطر مطلع شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد و فراخوانی برای تشکیل یک نیروی ویژه عربی-اسلامی برای مقابله با «طرح‌های توسعه‌طلبانه» داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر اسرائیل ادعا کرد که قطر و چین کمپینی علیه اسرائیل را رهبری و تأمین مالی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه نروژ روز دوشنبه به ادعای نقض حریم هوایی لهستان، سفیر روسیه در نروژ را فراخواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران کشور‌های عربی و اسلامی در نشست اضطراری دوحه، با صدور بیانیه‌ای قاطع، تجاوز نظامی اخیر اسرائیل به قطر را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای همکاری خلیج فارس خواستار فعال شدن مکانیسم دفاعی مشترک در واکنش به حمله اسرائیل به دوحه شد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است