علمی فناوری 11:01 - 10 اردیبهشت 1404
رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: پیشنهاد شهریه بر اساس ماده ۱۵ قانون به مدارس تفویض شده است.

نظارت بر فرایند تعیین «شهریه» مدارس

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست هم‌اندیشی رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با مدیرکل و برخی از مدیران مناطق و مدارس غیر دولتی خاص شهر تهران در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

احمد محمودزاده با تبیین شیوه نامه تعیین الگوی شهریه مدارس غیردولتی، گفت: بی شک تاب آوری مردم یکی از اصلی‌ترین رویکرد‌های سازمان در تعیین الگوی شهریه مدارس غیر دولتی است، اما در کنار آن ترمیم شهریه‌های پایین، توازن شهریه‌ای، تفکیک و کنترل شهریه‌های بالا مورد توجه جدی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمامی تلاش وزارت آموزش و پرورش بر این است تا حقوق دانش آموزان و خانواده‌های آنان حفظ شود، افزود: کیفیت نامطلوب برنامه‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی پذیرفتنی نیست و مدارس باید متناسب با شاخص‌های تعیین شده برای کیفیت بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی اقدام کنند.

محمود زاده با اشاره به اینکه پیشنهاد شهریه بر اساس ماده ۱۵ قانون به مدارس تفویض شده است، اعلام کرد: پس از بارگذاری اطلاعات متناسب با شاخص‌های تعیین شده توسط مدارس در سامانه، کمیته تخصصی شهریه در مناطق و استان اقدام به بررسی و در صورت کسب امتیاز، میزان شهریه مصوب را تایید می‌کنند بنابراین استان‌ها و مناطق باید بر روند عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی و نحوه دریافت شهریه مصوب نظارت کامل و مستمر را اعمال کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر جلوگیری و ممانعت از رفتار‌های سلیقه‌ای در تعیین نرخ شهریه مدارس غیردولتی، گفت: همه موارد باید بر مبنای قانون، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، سیاست‌های نظام تعلیم و تربیت کشور و اسناد بالا دستی مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرد.

وی حمایت از موسسان و نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی را از وظایف مهم آموزش و پرورش برشمرد و افزود: مدیران استان‌ها و مناطق شهری باید در کنار حمایت قانونی از مدارس و مراکز غیر دولتی، با تخلفات محدود که منجر به حاشیه سازی برای کل نظام تعلیم و تربیت کشور می‌شود؛ برخورد قاطعی داشته باشند.

محمود زاده با تاکید براینکه نظارت‌های استانی باید جنبه بازدارندگی داشته باشد و مدیران مناطق شهر تهران نیز باید با جدیت بیشتر بر عملکرد مدارس و مراکز غیردولتی وروند دریافت شهریه‌ها نظارت داشته باشند و پاسخگوی مطالبات شهروندان باشند، اعلام کرد: تمامی آیتم‌های موثر درافزایش شهریه به شکل کارشناسی بررسی و شاخص‌های آن تعریف شده است، لذا دریافت شهریه نامتعارف قابل پذیرش نبوده و مدیران شهر تهران باید با اخذ شهریه خارج از عرف مصوب به شدت برخورد کنند.

وی کاهش ساعت کار معلمان مدارس غیر دولتی به ۳۰ ساعت در راستای کارآمدی معلمان دانست و افزود: ارتقای منزلت واقعی و جایگاه قانونی معلمان در مدارس غیردولتی مورد اهتمام و حمایت این سازمان است و انتظار می‌رود همانند سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برخی از مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ نسبت به اجرای موضوع ۳۰ ساعت کامل بیمه‌ای برای همه معلمین اقدام کنند.

در ادامه این نشست مجید پارسا مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران نیز با تاکید بر اجتناب از بروز تعارض منافع و تعارضات بین‌بخشی در مدیریت مدارس غیردولتی، گفت: نظارت بر مدارس ومراکزغیردولتی و پیگیری مطالبات شهروندان از الزامات اجرایی و مورد اهتمام است.

وی برضرورت توجه و پاسخگویی شفاف و مناسب به افکارعمومی تأکید کرد و گفت: پیگیری‌های مستمر و نظارت بر امور مدارس و مراکز غیردولتی از سوی مدیران مناطق در تهران، اجرای برنامه‌های تمرکززدایی و توانمندسازی نیروی انسانی و افزایش ضریب ایمنی و تامین امنیت دانش‌آموزان از اهم برنامه‌ها و اولویت‌های آموزش و پرورش شهر تهران است.

پارسا اظهار کرد: رعایت قانون و هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی برای ارتقا کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی در تهران مورد تاکید است.

منبع: وزارت آموزش و پرورش


12185059
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جامع نشان داده است که رژیم‌های غذایی گیاهی و وگانِ به خوبی برنامه‌ریزی شده برای کودکان، هنگامی که با مواد مغذی مناسب تکمیل شوند، از رشد سالم پشتیبانی می‌کنند و مزایای سلامتی قابل توجهی را ارائه می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت فناوری ITHome اعلام کرده است که شرکت چینی شیائومی در حال توسعه یک دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی برای رقابت با ChatGPT است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان پزشکی با انتشار آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی حاد اعلام کرد: استان‌های گلستان، قزوین، هرمزگان، زاهدان، اصفهان، اهواز، تهران، کرمانشاه و همدان، درصد آنفلوانزای بالاتری را در مقایسه با متوسط کش...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای تازه نشان داده است که درمان بحث‌برانگیز آهن وریدی برای کم‌خونی امیدی تازه برای بیماران ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید نشان داده است که مریخ، با وجود اندازه نسبتاً کوچکش، نقش محوری و شگفت‌انگیزی در کنترل چرخه‌های اقلیمی بلندمدت زمین و تأثیرگذاری بر تغییرات فصول آن ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را نیازمند تقویت سازوکارهای اجرایی دانست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ZTE در حال آماده شدن برای عرضه تبلت جدید خود است که انتظار می‌رود به دلیل مشخصات و قیمت رقابتی، فروش بسیار خوبی داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: حدود ۱۸۰۰ نفر نیرو برای کاردرمانی و گفتاردرمانی در مدارس استثنایی کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، عامل پنهانی را که به طور قابل توجهی بر سلامت قلب تأثیر می‌گذارد و خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد، روشن کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد و شدت نوسانات شدید دما روزانه در حال افزایش است و تهدیدی مستقیم برای سلامت جمعیت محسوب می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است