رشد ۹۸ درصدی مشارکت بین‌المللی در المپیک فناوری ۲۰۲۶؛ حضور متقاضیانی از ۱۱۸ کشور

بخش بین‌الملل المپیک فناوری ۲۰۲۶ با هدف گسترش مشارکت استعدادهای خارجی و معرفی ظرفیت‌های علمی و فناورانه ایران، فعالیت‌های خود را در حوزه اطلاع‌رسانی، جذب متقاضیان بین‌المللی و تسهیل حضور آنان دنبال کرده است.

رشد ۹۸ درصدی مشارکت بین‌المللی در المپیک فناوری ۲۰۲۶؛ حضور متقاضیانی از ۱۱۸ کشور

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پریزاد اقبالی- بخش بین‌الملل المپیک فناوری ۲۰۲۶ با هدف گسترش مشارکت استعداد‌های خارجی و معرفی ظرفیت‌های علمی و فناورانه ایران، فعالیت‌های خود را در حوزه اطلاع‌رسانی، جذب متقاضیان بین‌المللی و تسهیل حضور آنان دنبال کرده است.

بر اساس آمار تجمیعی مرحله مقدماتی، در این دوره ۳ هزار و ۶۳۱ ثبت‌نام در بخش بین‌الملل از ۱۱۸ کشور به ثبت رسیده است. همچنین ثبت‌نام مقدماتی برای نخستین بار در هر شش حوزه المپیک فناوری انجام شده است.

تعداد ثبت‌نام‌های بین‌المللی این دوره در مقایسه با آمار هزار و ۸۳۲ نفری مرحله مقدماتی دوره گذشته، ۹۸٫۲ درصد افزایش یافته و تقریباً دو برابر شده است. همچنین تعداد کشور‌های مشارکت‌کننده از ۱۰۶ کشور در دوره قبل به ۱۱۸ کشور رسیده که بیانگر رشد ۱۱٫۳ درصدی گستره جغرافیایی متقاضیان است.

در مرحله نهایی رقابت‌های برنامه‌نویسی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نیز ۲۲ رقابت‌کننده از ۱۱ کشور هند، ترکمنستان، جمهوری چک، پاکستان، بلاروس، ویتنام، روسیه، جمهوری آذربایجان، عراق، لبنان و سوریه حضور دارند. رقابت‌کنندگان در این سه حوزه به‌صورت حضوری و آنلاین در مرحله فینال به رقابت می‌پردازند.

از دیگر برنامه‌های بخش بین‌الملل در این دوره، اجرای طرح «سفیران المپیک فناوری» با مشارکت ۱۳ سفیر از ۹ کشور است. این طرح با هدف توسعه شبکه ارتباطی رویداد در خارج از کشور و معرفی ظرفیت‌های آن در جوامع علمی و فناورانه بین‌المللی دنبال می‌شود.

بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌کنندگان دوره‌های گذشته و فعالان حوزه فناوری برای معرفی رقابت‌ها، جذب متقاضیان جدید، تولید و انتشار محتوای مرتبط و تسهیل ارتباط تیم‌های خارجی با دبیرخانه، از محور‌های اصلی طرح سفیران المپیک فناوری به شمار می‌رود.

همچنین با هدف آشنایی میهمانان خارجی با زیست‌بوم فناوری ایران، برنامه‌هایی فراتر از رقابت‌های اصلی برای آنان در نظر گرفته شده است. نشست معرفی پارک فناوری پردیس، بازدید از شرکت‌های فناور، آشنایی با سایر رقابت‌ها و ایستگاه کار و برگزاری تور تهران‌گردی از جمله این برنامه‌هاست.

این برنامه‌ها با هدف ایجاد فرصت تعامل مستقیم میهمانان خارجی با شرکت‌های فناور، متخصصان و ظرفیت‌های همکاری در پارک فناوری پردیس و آشنایی نزدیک‌تر آنان با توانمندی‌های علمی و فناورانه ایران طراحی شده‌اند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر مسئولیت سنگین نظام تعلیم و تربیت در آگاهی‌بخشی به نسل آینده اظهار کرد: در این مسیر، مسئولیت نظام تعلیم و تربیت سنگین‌ترین مسئولیت و وظیفه است؛ چراکه پرچم‌دار آینده این مسیر، دانش‌آموزان ما هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری و پژوهش دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در سال گذشته شرکت‌های دانش‌بنیان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی، محصولاتشان را به میزان ۱۵ میلیون دلار صادر کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی در پیامی به مناسبت یوم‌الله ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، بر نقش آگاهی، بصیرت و خودباوری نسل جوان در پاسداری از استقلال و سربلندی ایران تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول مرکز توسعه سرمایه انسانی پارک فناوری پردیس از برگزاری ایستگاه کار در حاشیه المپیک فناوری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرای رقابت‌های اینترنت اشیا المپیک فناوری ۲۰۲۶، با تشریح جزئیات این رقابت‌ها از حضور ۲۴ تیم در لیگ سخت‌افزار و ۱۴ تیم در لیگ امنیت خبر داد و گفت: امسال تلاش کردیم چالش‌ها را بر اساس مسائل واقعی صنایع طراحی کنیم و با ایجاد یک گلخانه هو...
علمی فناوری
«خبرگزاری فارس» هتل‌های کربلا و نجف برای جذب زائر، نرخ اسکان را تا شبی 25 درصد پایین آورده‌اند اما هزینه کاروان‌های رسمی عتبات همچنان تغییری نکرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دشمنی برخی کشورهای غربی محدود به تحولات امروزی ایران نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دومین اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، مربوط به اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون ورودی مقطع دکتری (.Ph.D) نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا یدید پتاسیم یک داروی ضد اشعه است، اعلام کرد: یدید پتاسیم داروی ضد اشعه نیست و فقط از غده تیروئید در برابر ید رادیواکتیو محافظت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: سپردن برنامه‌ریزی، تدبیر و اجرا به نوجوانان، فعالیت‌ها را خلاقانه‌تر، بانشاط‌تر و به‌روزتر می‌سازد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است