اقتصادی 18:12 - 06 اردیبهشت 1404
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بدهی‌های وزارتخانه به کشاورزان و سیستم بانکی کشور تعیین تکلیف شده است، گفت: برای اولین بار، این وزارتخانه هیچ بدهی معوقه‌ای ندارد.

وزارت جهاد کشاورزی هیچ بدهی معوقه‌ای به کشاورزان و سیستم بانکی ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان - جلسه شورای معاونان وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر سرمایه‌گذاری و امیدآفرینی با حضور غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.

نوری قزلجه در این جلسه، با تأکید بر جذب سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به‌عنوان اولویت شعار سال، به موفقیت‌های تنظیم بازار، تعیین تکلیف بدهی‌های وزارتخانه و احیای جایگاه ایران در سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اشاره کرد و خواستار ارائه اخبار امیدبخش در رسانه‌ها برای تقویت روحیه عمومی جامعه شد.

وی با تبریک هفته کارگر و قدردانی از تلاش‌های کارگران بخش کشاورزی، این حوزه را یکی از ارکان اصلی تحقق شعار سال در زمینه اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانست و افزود: کمبود سرمایه در کشاورزی چالش مهمی است، اما باید از این چالش‌ها برای جذب سرمایه و تقویت زیرساخت‌های این بخش بهره‌گیری کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با ابراز رضایت از گزارش‌ها درباره قیمت‌گذاری، خودکفایی محصولات کشاورزی، تأمین کود بهاره، دامپزشکی و امور بین‌الملل گفت: احیای حق رأی ایران در سازمان فائو و تقویت همکاری‌های بین‌المللی از دستاورد‌های مهم وزارتخانه است که در این راستا باید از اقدامات و پیگیری‌های معاونت امور بین‌الملل وزارتخانه در موفقیت و حل این مسأله باید قدردانی شود.

وی تاکید کرد: معاونان تخصصی وزارت جهاد کشاورزی باید در دیدار با مسئولان و نخبگان جامعه، با تسلط کامل بر عملکرد وزارتخانه ضمن تشریح و تبیین از دستاورد‌های این ٨ ماه کار و فعالیت دفاع کنند.

نوری قزلجه با اشاره به تعیین تکلیف بدهی‌های وزارتخانه به کشاورزان و سیستم بانکی گفت: برای نخستین بار، این وزارتخانه هیچ بدهی معوقه‌ای ندارد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به محدودیت‌های منابع آب و چالش‌های اقلیمی، بر لزوم نگاه علمی به این مسائل تأکید کرد و گفت: برگزاری همایش‌هایی با محوریت سرمایه‌گذاری، تغییرات اقلیم، نظام بهره‌برداری و تجارت محصولات کشاورزی در سال ١۴٠۴ ضروری است، باید با ایده‌های جدید، خلاق و عملیاتی چشم‌انداز و آینده روشن این بخش‌ها را دقیق و علمی ترسیم شود.

منبع: وزارت جهاد کشاورزی


12183849
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری از تدوین بسته همکاری‌های مشترک این سازمان و ارتش خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش‌ها تا پایان هفته در نواحی شمال کشور تشدید خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری در دیدار با معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده هوانیروز ارتش، بر لزوم گسترش همکاری‌های راهبردی طرفین تأکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۹ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با حذف ماده ۵۰ شاهد افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز مسکن هستیم که بازنگری آن در دستورکار قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ترانسفورماتور‌های تعمیر و بهسازی شده، برای رفع دغدغه‌های فنی و افزایش پایداری، در نیروگاه‌ها و پست‌های حیاتی کشور نصب و راه‌اندازی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: حجم تجارت دوجانبه ایران و قزاقستان، که حدود ۳۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، با توجه به ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه موجود، می‌تواند در کوتاه‌مدت به چندین برابر افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی که رئیس‌جمهور را در سفر به قزاقستان همراهی می‌کند، در دیداری دوجانبه با وزیر حمل‌ونقل قزاقستان، راه‌های توسعه همکاری‌های ترانزیتی، ریلی، جاده‌ای و هوایی میان دو کشور را بررسی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است