فرهنگی‌هنری 15:47 - 20 خرداد 1400
جشنواره بین‌المللی فیلم کن امسال نیز چندین فیلم را به فهرست آثار رسمی این رویداد سینمایی در بخش‌های مختلف اضافه کرد.

۱۰ فیلم به جشنواره کن اضافه شد

به گزارش ایسنا، بر این اساس انیمیشن  «آنه فرانک کجاست؟» ساخته «آری فولمن» در بخش غیررقابتی و  «ورتکس» جدیدترین ساخته «گاسپار نوئه» نیز به بخش جدید  «کن پریمیر» اضافه شدند.

 «برادرانم و من» به کارگردانی «یوهان مانکا» از فرانسه در بخش «نوعی نگاه» کن نمایش خواهد داشت و فیلم «ترالالا» به کارگردانی مشترک «آرنو» و «ژان ماری لاریو» به همراه فیلم «برترین‌ها» از  «آدری استرو» در بخش «نمایش‌های نیمه‌شب» روی پرده می‌روند.

 «دنیاهای جدید: گهواره تمدن» به کارگردانی «اندرو موسکاتو»، «عشق من» به کارگردانی «نائومی مرلان»، «قهرمانی‌ها» از «ماکسیم روی» و «امشب تنهایی؟» ساخته «ون شی پی» هم در بخش «نمایش‌های ویژه» جشنواره کن حضور خواهند داشت.

طبق اعلام پیشین در نشست خبری جشنواره کن که هفته گذشته برگزار شد، ۲۴ فیلم از جمله فیلم «قهرمان» ساخته اصغر فرهادی در کنار آثاری از فیلمسازانی چون «وس اندرسون»، «نانی مورتی»، «فرانسوا اوزون»، «ژاک اودیار»، «آپیجاتپونگ ویراستاکول» و «شان پن» در بخش رقابتی اصلی انتخاب شده‌اند.

هفتاد و چهارمین دوره جشنواره کن از ۶ تا ۱۷ جولای (۱۵ تا ۲۶ تیر) با حضور «اسپایک لی» کارگردان آمریکایی به عنوان رئیس هیات داوران بخش رقابتی به صورت حضوری برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام


11099396
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: بزرگداشت خادمان قرآن و عترت و برگزیدگان این جشنواره یک حرکت تشریفاتی نیست، بلکه یک حرکت مستمر، معنی‌ساز و زیربنایی در رسانه ملی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین برنامه از سلسله‌برنامه‌های «کاروان حبیب» به مناسبت ششمین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فردا پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ در بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی گفت: هر مجموعه‌ای که در صداوسیما تولید می‌شود نیازمند سند پژوهشی است. در کار‌های پرهزینه مانند مجموعه‌های نمایشی این ضرورت بیشتر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «برمودا» ویژه شب یلدا به آنتن شبکه نسیم برمی‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های تلویزیونی در آستانه شب یلدا، با تدارک ویژه‌برنامه‌هایی متنوع و جذاب، لحظات و ساعات خاطره انگیزی را برای مردم در قاب تلویزیون به تصویر می‌کشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حمید طالقانی، بازیگر سینما و تلویزیون بعد از یک دوره ابتلا به بیماری سرطان کبدی درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شب یلدا، فقط بلندترین شب سال نیست؛ فرصتی است برای بازخوانی خاطره‌ها، آیین‌ها و پیوند‌های فرهنگی که قرن‌ها در حافظه جمعی ایرانیان انباشته شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه تولیدات غیرنمایشی مرکز سیمرغ خبر داد که فصل جدید برنامه «جام جم» بعد از ایام نوروز با فرم و ساختار جدید روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آکادمی اسکار فهرست اولیه نامزد‌ها در ۱۲ شاخه از جوایز اسکار نود و هشتم را منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، شبکه دو سیما تصویری عینی از کارکرد واقعی رسانه ملی ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است