بین‌الملل 21:15 - 31 اردیبهشت 1401

ویکتور اوربان: تحریم‌ها علیه روسیه همانند یک بمب هسته‌ای است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان امروز شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان اعلام کرد: ما زمستان سختی را پیش رو داریم.

نخست وزیر مجارستان در این باره گفت: درگیری نظامی در اوکراین ما را در شرایط سختی قرار داده است و این موضوع برای ما دشوار است؛ زیرا ما عضو اتحادیه اروپا هستیم.

«ویکتور اوربان» در این باره اضافه کرد: مجارستان تحریم هایی را علیه روسیه که برابر با بمب هسته ای است، اعمال نکرد. ما با اقدامات اقتصادی غیرقابل قبول و غیرمنطقی علیه روسیه که منجر به افزایش قیمت ها می‌ شود، موافق نیستیم، زیرا تحریم‌ ها علیه روسیه برابر با بمب اتمی است.

وی پیشتر نیز درباره بی اثر بودن تحریم های ضدروسی تصریح کرده بود: تحریم ها علیه روسیه در عمل بی اثر هستند. تحریم ها علیه روسیه تنها روی کاغد مؤثر هستند. اروپا اینطور تصور می کند که تحریم های ضدروسی می تواند این کشور را به زانو دربیاورد. این تحریم ها کاغذی هستند؛ درست مانند بسیاری از سیاستمداران کاغذی که شواهد فرضی را مطرح می کنند؛ اما فکر می کنم که ممنوعیت های قاره ای نیز در این راستا مثمر ثمر نخواهند بود. همچنین می دانم افرادی که چنین موضوعاتی را هم مطرح می کنند، شکست خواهند خورد.

این در حالیست که «کاتالین نواک» رئیس جمهور جدید مجارستان پیشتر در مراسم تحلیف خود اعلام کرده بود که عملیات نظامی روسیه در اوکراین را محکوم می‌کند و قرار است در اولین سفر خود به لهستان برود تا روابط بوداپست-ورشو را بهبود بخشد.


11568789
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل امروز از طریق صلیب سرخ بین‌المللی پیکر‌های ۱۵ فلسطینی را در گذرگاه کسوفیم تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ناتو اعلام کرد کشور‌های اروپایی در چارچوب ابتکار «PURL» تا پایان سال جاری پنج میلیارد دلار سلاح آمریکایی خریداری و به اوکراین ارسال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسکوف اعلام کرد ادعا‌های مربوط به نزدیک بودن توافق صلح در اوکراین واقعی نیست و همزمان تلاش‌هایی در غرب برای مختل کردن روند مذاکرات انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع سوری از انفجار شدید در غرب استان ادلب سوریه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی ۶۵ نفره از مقام‌ها و فعالان اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار این استان امروز وارد هرات شد تا ظرفیت‌های مشترک تجاری و صنعتی دو طرف را بررسی و توافقات سفر پیشین مقامات هرات به مشهد را پیگیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا و ولیعهد عربستان با فشار ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق‌های «ابراهیم» و مقاومت محمد بن سلمان همراه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان با حمله لفظی بی‌سابقه به طالبان اعلام کرد اسلام‌آباد پس از افزایش حملات تروریستی، هیچ امیدی به همکاری این گروه ندارد و اعتماد به طالبان افغانستان را «حماقت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین دفتر حمایت حقوقی از اتباع خارجی و سرمایه‌گذاری تجاری مرکز وکلای قوه قضاییه با حضور جمعی از مسئولان قضایی در مشهد آغاز به کار کرد؛ دفتری که هدف آن توسعه خدمات حقوقی، حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی و تقویت دیپلماسی حقوقی در سطح منطقه است....
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد ملی کردستان تاکید کرد که نامزد خود برای ریاست جمهوری عراق را پس از صدور تصمیم نهایی دفتر سیاسی معرفی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعتراف کرد که توانایی ناتو برای تغییر جریان نبرد محدود است و این وضعیت ممکن است کی‌یف را مجبور به دادن امتیازات در مذاکرات کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است