اجتماعی 07:42 - 12 مهر 1395
میزان گرد و غبار در استان خوزستان از عصر کاهش یافت و این روند ادامه دارد.

گرد و غبار در خوزستان کاهش یافت

به گزارش فرهنگ نیوز، از روز جمعه نهم مهر ماه یک توده گرد و خاک وارد خوزستان شد که بیشتر شهرهای این استان از جمله اهواز، آبادان، بندر ماهشهر، خرمشهر، شوشتر، سوسنگرد، امیدیه، بهبهان، شادگان و اندیمشک را فرا گرفت.



این گرد و خاک که تا شهرهای شمالی استان خوزستان از جمله ایذه، باغملک، هفتگل، قلعه تل و میداوود نیز رفته است از عصر امروز کاهش یافت و این روند همچنان ادامه دارد.



به گفته شهریار عسکری، رئیس روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان میزان گرد و غبار در ساعت 14 امروز در اهواز یک هزار و 108، اندیمشک 725، بهبهان 498، امیدیه 454، شادگان 916، شوشتر یک هزار و 118 و سوسنگرد 965 میکروگرم بر مترمکعب اعلام شده شد و روند رو به کاهش را نشان داد.



به گزارش تسنیم، به علت بروز پدیده گرد و خاک اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای برای حفظ سلامت دانش آموزان خوزستانی و با توجه به تداوم ریزگردها در استان خوزستان همه مدارس خوزستان را در امروز یکشنبه یازدهم مهر ماه تعطیل اعلام کرد.

 


8201144
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل محیط زیست استان تهران گفت: تجهیز و نوسازی پایگاه‌های محیط بانی با هدف هوشمند‌سازی مناطق تحت مدیریت ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پایتخت از میزبانی تهران از نخستین اجلاس مجمع جهانی گردشگری شهری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر گفت: طبق دستورالعمل جدید، واکسن مننژیت برای همه مسافران به عربستان الزامی است و برخی کشور‌ها هم باید واکسن‌های اضافی دریافت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۶ تهران از آغاز عملیات اجرایی اولین مجتمع رفاهی دارای جایگاه سوخت ۳ منظوره در جنوب پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در نشست هم اندیشی با مدیران و معاونین خدمات شهری مناطق ۲۲گانه شرکت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: پیگیر کلیه پروژه‌های اولویت‌داری که منجر به حل مسائل اساسی می‌شود، هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: پیگیر کلیه پروژه‌های اولویت‌داری که منجر به حل مسائل اساسی می‌شود، هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری تهران ادعای خشکاندن و بریدن عمدی درختان در پارک‌های جنگلی تهران را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معوقات متناسب‌سازی و مبالغ کمک به حفظ قدرت خرید سال ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در روز‌های ۲۴ و ۲۵ فروردین پرداخت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر موزه ملی سازمان حفاظت محیط زیست، با اشاره به نقش حیاتی خفاش‌ها در پایداری اکوسیستم‌های طبیعی، نسبت به نگاه منفی به این گونه ارزشمند هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است