اقتصادی 18:45 - 01 آبان 1400

قیمت خودرو پایان سال کاهش می‌ یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، سید رضا فاطمی امین پس از بازدید از خط تولید خودروی تارا اتوماتیک اظهار کرد: تا پایان سال بالغ بر ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو بیش از برنامه پیش بینی شده تولید خواهد شد ضمن اینکه سال آینده تولید خودرو توسط خودروسازان به بیش از یک میلیون و ششصد هزار دستگاه خواهد رسید که در آن مقطع دیگر قرعه کشی برای خودرو نخواهیم داشت و قیمت‌ها نیز کاهش می‌یابد.

وی افزود: در قالب یک برنامه ویژه، ۹ طرح برای صنعت خودرو طراحی شده است که بخشی از اجرای این برنامه به عهده ما و بخشی دیگر به عهده خودروسازان است.

فاطمی امین، صنعت خودرو را با اجرای این برنامه‌ها، صنعتی رو به جلو توصیف کرد و گفت: روزهای خوبی را برای این صنعت پیش‌رو داریم.

وزیر صمت افزود: خودرو به نوعی مظهر صنعت ایران است و خودروسازان برنامه منظم خود را در همه حوزه‌ها اعم از تولید مونتاژ و قدرت‌سازی صورت هفتگی به ما ارائه می‌دهند و مورد رصد قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: از مدیران خودروسازی خواسته‌ایم که در کوتاه‌ترین زمان، کیفیت خودروهای تولیدی خود را افزایش دهند تا رضایت مشتریان را به دست آورند.

وزیر صمت گفت: از زمان به عهده گرفتن مسئولیت در وزارت صمت، ۱۰ برنامه راهبردی را در دستور کار قرار دادیم که یکی از آن‌ها صنعت خودرو بوده است، موانع، ظرفیت‌ها و چالش‌های این حوزه شناسایی شده است.

فاطمی امین افزود: خودرو ظرفیت صادرات نیز دارد که سازمان توسعه تجارت با شناسایی ظرفیت‌ها، صادرات در این حوزه را از سال آینده با قدرت و جدیت بیشتری در دستور کار قرار می‌دهد.

وی در خصوص صادرات خودرو اضافه کرد: صادرات خودرو به سه شکل صادرات خودروی کامل، صادرات قطعات و راه اندازی خط تولید در کشور هدف صادراتی است.


11285318
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: موضوع بدقولی خودروسازان در تحویل خودرو‌های پیش فروش شده در مجلس در حال پیگیری است که به زودی به این موضوع رسیدگی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده اجرای پروژه ۸۰ مگاواتی خورشیدی در دهلران، ۱۰ مگاواتی در میبد یزد، و امضای تفاهم‌نامه‌هایی با استان‌های یزد، کرمان، ایلام و فارس برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت‌های ۵۰۰ تا هزار مگاوات در دستور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار و مشاور ویژه امور سهام عدالت رئیس سازمان بورس گفت: سود سهام عدالت برای افرادی با سبد ۵۳۲ هزار تومان، ۶۰۷ هزار تومان و برای آنهایی که سهام عدالت یک میلیون تومانی دارند، یک میلیون و ۱۴۱ هزار تومان خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سود سهام عدالت از عصر امروز برای مشمولان واریز خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل استاندارد استان تهران با تاکید بر اجباری بودن استاندارد ترازو‌ها و باسکول‌های الکترونیکی، از توقیف یک‌هزار و ۶۰۰ دستگاه ترازوی دیجیتالی و باسکول مکانیکی غیراستاندارد، در هفته گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: قیمت مصوب مرغ گوشتی به ۲۷۸ هزار تومان برای مصرف کننده رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی، قیمت جدید جو بالاتر از گندم است که همین خاطر این نگرانی وجود دارد که گندم تولیدی به سمت دامداری ها برود، از این رو اصلاح قیمت گندم در کمیته ها در حال بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان استفاده از گاز طی روز گذشته به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه به انتهای زنجیره در کنار اتخاذ سیاست‌های حمایتی از تولیدکنندگان منجر به افزایش بهره وری و در نتیجه تنظیم بازار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:کالابرگ یک میلیون تومانی بخش مهمی از هزینه‌های خوراکی پنج دهک پایین جامعه را تامین خواهد کرد و از سوی دیگر ایجاد ثبات در بازار ارز کشور با حرکت به سمت نظام تک‌نرخی ارز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است