اقتصادی 18:45 - 01 آبان 1400

قیمت خودرو پایان سال کاهش می‌ یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، سید رضا فاطمی امین پس از بازدید از خط تولید خودروی تارا اتوماتیک اظهار کرد: تا پایان سال بالغ بر ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو بیش از برنامه پیش بینی شده تولید خواهد شد ضمن اینکه سال آینده تولید خودرو توسط خودروسازان به بیش از یک میلیون و ششصد هزار دستگاه خواهد رسید که در آن مقطع دیگر قرعه کشی برای خودرو نخواهیم داشت و قیمت‌ها نیز کاهش می‌یابد.

وی افزود: در قالب یک برنامه ویژه، ۹ طرح برای صنعت خودرو طراحی شده است که بخشی از اجرای این برنامه به عهده ما و بخشی دیگر به عهده خودروسازان است.

فاطمی امین، صنعت خودرو را با اجرای این برنامه‌ها، صنعتی رو به جلو توصیف کرد و گفت: روزهای خوبی را برای این صنعت پیش‌رو داریم.

وزیر صمت افزود: خودرو به نوعی مظهر صنعت ایران است و خودروسازان برنامه منظم خود را در همه حوزه‌ها اعم از تولید مونتاژ و قدرت‌سازی صورت هفتگی به ما ارائه می‌دهند و مورد رصد قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: از مدیران خودروسازی خواسته‌ایم که در کوتاه‌ترین زمان، کیفیت خودروهای تولیدی خود را افزایش دهند تا رضایت مشتریان را به دست آورند.

وزیر صمت گفت: از زمان به عهده گرفتن مسئولیت در وزارت صمت، ۱۰ برنامه راهبردی را در دستور کار قرار دادیم که یکی از آن‌ها صنعت خودرو بوده است، موانع، ظرفیت‌ها و چالش‌های این حوزه شناسایی شده است.

فاطمی امین افزود: خودرو ظرفیت صادرات نیز دارد که سازمان توسعه تجارت با شناسایی ظرفیت‌ها، صادرات در این حوزه را از سال آینده با قدرت و جدیت بیشتری در دستور کار قرار می‌دهد.

وی در خصوص صادرات خودرو اضافه کرد: صادرات خودرو به سه شکل صادرات خودروی کامل، صادرات قطعات و راه اندازی خط تولید در کشور هدف صادراتی است.


11285318
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در تخصیص ارز، اولویت در تامین کالا‌های اساسی است و در سایر موارد بر پایه نیاز کشور مدیریت تخصیص ارز با حساسیت دنبال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: فروش قنادی‌ها در مناسبت‌های اخیر نسبت به سال‌های گذشته حدود نصف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: نوسانات ارز‌های داخلی را علت اصلی افزایش روند افزایشی نرخ طلا می‌دانیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: : ثبت متمرکز صورت‌حساب‌ها و اجرای صورتحساب های الکترونیکی گامی حیاتی برای شفافیت در زنجیره کالا و خدمات به شمار می رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از حفظ تاب‌آوری سد‌های پایتخت در شرایط ششمین خشکسالی پیاپی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عمرانی، زیربنایی و محیط زیست دبیرخانه شورای مناطق آزاد گفت: برای کاهش میزان آلودگی هوا باید یک استراتژی جامع برای حمل و نقل پاک تدوین شود که زمینه ساز زیرساخت‌ها، بهبود کیفیت وسایل نقلیه، و افزایش آگاهی عمومی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس با اشاره به عملکرد سازمان امور مالیاتی گفت: هرچه فرآیند مالیات‌ستانی بر پایه داده‌های دقیق و شفاف انجام شود، اعتماد مردم و مودیان به نظام اقتصادی کشور تقویت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی از افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت انار و ۵۰ درصدی هندوانه نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، با توجه به اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی‌های لازم در عرضه هیچ یک از اقلام شب یلدا کمبودی وجود ندارد که تشدید نظارت‌ها می‌تواند از تخلفات و گران فروشی جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام از توزیع یک میلیون تن نهاده دامی از طریق پشتیبانی امور دام در سامانه بازارگاه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است