اقتصادی 20:04 - 15 مهر 1403
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته در نواحی شمال و شمال غرب کشور شاهد برقراری جوی آرام و افزایش نسبی دما خواهیم بود.

افزایش نسبی دما در نواحی شمال و شمال غرب کشور از اواسط هفته

صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در با اشاره به آغاز وزش باد در برخی از مناطق کشور  گفت: امشب در مناطقی از شمال شرق و شرق کشور و همچنین بخش‌هایی از مرکز، وزش باد پیش‌بینی شده است که گاهی با گردوخاک همراه خواهد بود.

وی ادامه  داد: در خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی شاهد بارش‌هایی به صورت رگبار و رعدوبرق هستیم که این پدیده‌ با وزش باد شدید نیز همراه خواهد بود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی تاکید کرد: به تدریج در سواحل خزر و نوار غربی کشور جوی آرام و پایدار برقرار خواهد شد که این وضعیت با افزایش نسبی دما همراه است.

ضیائیان  با  بیان  اینکه در مناطقی از جنوب شرق کشور مانند جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان، وزش باد شدید خواهیم داشت، گفت: این مناطق با افزایش ابر مواجه خواهند شد و گاهی نیز رگبار و رعدوبرق را تجربه خواهند کرد.

او بیان کرد: روز سه‌شنبه مناطق شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی نیز از رگبارهای پراکنده بهره‌مند خواهند شد.

وی  با بیان  اینکه روز چهارشنبه در نواحی غرب شاهد رگبارهای پراکنده  خواهیم  بود گفت: در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی با توجه به وزش بادهای شمالی، کاهش دما و بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود که این بارش ها با شدت و ضعف در این مناطق ادامه داشته باشد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12101367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دامداران استان تهران گفت: هنوز هیچ یک از نهاده‌ها به اندازه مورد نیاز در سامانه بازارگاه توزیع نشده است و کمبود شدید ذرت و سویا وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز چهارشنبه با عبور موج بارشی ضعیفی از کشور در برخی نقاط استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، البرز و تهران بارش پراکنده برف و باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام شده میزان تولید خودرو در آبان‌ماه به ۲۰ هزار و ۱۷۳ دستگاه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازار مشتقه و صندوق‌های کالایی بورس کالا گفت: امروز ما به نقطه‌ای رسیدیم که می‌توانیم به‌طور رسمی اعلام کنیم که بازار قانونی، شفاف و رسمی نقره در کشور داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله اعلام کرد واریز وجه برای شرکت در نود و یکمین حراج سکه طلا روز سه‌شنبه دوم دی‌ماه انجام می‌شود و این حراج روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران گفت: دولت برنامه مدیریت تقاضا را دارد که شامل دو بخش تقاضای واقعی و سفته بازانه است برنامه دولت این است که با معرفی ابزار‌های جدید در حوزه ارزی بتواند مدیریت تقاضا در بازار ارز را داشته باشد و بتواند نرخ ارز و جریان ار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت با تمرکز بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف، به‌دنبال عبور از تابستان پیش‌رو با حداقل خاموشی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: برنامه ساماندهی سهام عدالت در حال تهیه و بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۱ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است