اقتصادی 20:04 - 15 مهر 1403
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته در نواحی شمال و شمال غرب کشور شاهد برقراری جوی آرام و افزایش نسبی دما خواهیم بود.

افزایش نسبی دما در نواحی شمال و شمال غرب کشور از اواسط هفته

صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در با اشاره به آغاز وزش باد در برخی از مناطق کشور  گفت: امشب در مناطقی از شمال شرق و شرق کشور و همچنین بخش‌هایی از مرکز، وزش باد پیش‌بینی شده است که گاهی با گردوخاک همراه خواهد بود.

وی ادامه  داد: در خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی شاهد بارش‌هایی به صورت رگبار و رعدوبرق هستیم که این پدیده‌ با وزش باد شدید نیز همراه خواهد بود.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی تاکید کرد: به تدریج در سواحل خزر و نوار غربی کشور جوی آرام و پایدار برقرار خواهد شد که این وضعیت با افزایش نسبی دما همراه است.

ضیائیان  با  بیان  اینکه در مناطقی از جنوب شرق کشور مانند جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان، وزش باد شدید خواهیم داشت، گفت: این مناطق با افزایش ابر مواجه خواهند شد و گاهی نیز رگبار و رعدوبرق را تجربه خواهند کرد.

او بیان کرد: روز سه‌شنبه مناطق شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی نیز از رگبارهای پراکنده بهره‌مند خواهند شد.

وی  با بیان  اینکه روز چهارشنبه در نواحی غرب شاهد رگبارهای پراکنده  خواهیم  بود گفت: در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی با توجه به وزش بادهای شمالی، کاهش دما و بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود که این بارش ها با شدت و ضعف در این مناطق ادامه داشته باشد.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12101367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران گفت: آمارها نشان می‌دهد که‌ واگذاری زمین بزرگ‌ترین مانع در پروژه‌های نهضت ملی مسکن است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده های خام دامی از مصرف ماهانه ۷۰ تا ۷۵ هزارتن گوشت قرمز در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح احداث دو نیروگاه خورشیدی ساتبا در خوزستان گفت: در راستای کاهش ناترازی، وزارت نیرو و ساتبا احداث ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور را در دستور کار قرار داده‌اند که دو نیروگاه از این مجموعه در استان خوزستان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای تشکل‌های بخش کشاورزی گفت:۱۲ همت اعتبار برای تخصیص به صندوق بیمه محصولات کشاورزی مصوب شده که بخشی از آن تخصیص داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی و ساختمان شرکت ملی نفت گفت: در فاز نخست بهره‌برداری از میدان گازی توس، تولید روزانه این میدان به ۳ میلیون مترمکعب گاز رسیده و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، با تکمیل عملیات توسعه، ظرفیت تولید آن به ۵ میلیون مترمکعب در روز افزایش...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی گفت: تاکنون ۲۳ پرواز با هواپیمای سرنشین‌دار و ۲۵ پرواز با پهپاد‌های بدون سرنشین با هدف عملیات بارورسازی ابر‌ها انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پانزدهمین جلسه کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم گزارش عملکرد شبکه بانکی در تامین مالی تولید و ارز مورد نیاز واردات کالا‌های اساسی و صنعتی بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس قضایی، استعلام دعوای مرتبط با چک‌های برگشتی برخط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:راه اندازی سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی زمینه ساز تسهیل فرآیند‌های غیرحضوری و بهبود فضای کسب‌وکار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است