اقتصادی 14:58 - 08 آذر 1400

گرانفروشی بلیت را به سازمان هواپیمایی گزارش دهید

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان هواپیمایی کشوری ضمن تاکید بر تعهد تمامی شرکت‌ها به کاهش نرخ‌های اعلام شده، اعلام کرد: از اول آذرماه متوسط نرخ‌های ارائه شده توسط شرکت‌های هواپیمایی پایین‌تر از درصد کاهشی نرخ‌های جدید بوده است و این موضوع با ملاحظه مراکز فروش از جمله دفاتر خدمات و مراکز فروش الکترونیکی دارای مجوز قابل رؤیت و اثبات است.

همچنین لیست مراکز معتبر بر روی پورتال سازمان هواپیمایی کشوری موجود و نرخ‌های جدید برای مقایسه نرخ‌های ارائه شده توسط شرکت‌های هواپیمایی روی سایت انجمن شرکت‌های هواپیمایی در دسترس همه مسافران قرار دارد.

از مسافران بخش‌های هوایی خواسته شده است ضمن خودداری از خرید بلیت از مراکز بدون مجوز و در صورت مشاهده هرگونه قیمت بلیت هواپیما بالاتر از سقف نرخی مندرج در نرخ نامه جدید، می‌توانند مراتب را به سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.cao.ir اطلاع دهند.

گفتنی است به شرکت‌های هواپیمایی توصیه شده است با نظارت بر مبادی ارائه بلیت‌های آن شرکت هرگونه فروش خارج از چارچوب آن شرکت‌ها توسط مراکز غیر معتبر را اطلاع دهند تا نسبت به برخورد با هرگونه تخلف احتمالی اقدام شود. اگرچه نظارت عالیه توسط سازمان هواپیمایی کشوری انجام می‌شود.


11342369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی به ویژه چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از شنبه ۱۰ آبان‌ماه در نواحی شمالی به ویژه سواحل دریای خزر افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:برنامه تحول پنج‌ساله مناطق آزاد تدوین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت:اجرای طرح صدور صورت‌حساب‌های الکترونیکی، شاهد حذف فاکتور‌های کاغذی و برقراری عدالت مالیاتی در کشور بوده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صدور صورت‌حساب‌های الکترونیکی، شاهد حذف فاکتور‌های کاغذی و برقراری عدالت مالیاتی در کشور بوده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی به ضایعات تبدیل می‌شود که این امر بیانگر هدررفت یک سوم آب مصرفی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد همه وسایل نقلیه در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۱۹۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۹ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عصو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایجاد شفافیت در فرآیند‌ها و تسریع در تخصیص ارز را از عوامل تنظیم بازار نهاده‌ها اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است