اقتصادی 16:46 - 30 دی 1400

قدرت نمایی دوباره یوان در برابر دلار

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی؛ یوان جایگاه خود را در بین ۵ ارز محبوب جهان برای پرداخت هزینه معاملات تجاری سراسر دنیا بیش از پیش مستحکم کرده و برای اولین بار در طول ۶ سال گذشته رتبه چهارم را از این لحاظ به خود اختصاص داده است.

در حالی یوان به این رتبه نائل شده است که در سال ۲۰۱۰ در بین تمامی ارزهای جهان برای مبادلات تجاری از طریق سیستم مالی سوئیفت پول ملی چین رتبه ۳۵ را به خود اختصاص داده بود.

راشاتودی به نقل از سوئیفت گزارش داد که فعالیت معاملاتی ارز چین اخیراً به بالاترین رکورد و سطح خود رسیده است. یوان تقریباً ۲.۷ درصد از پرداخت‌های جهانی را در دسامبر ۲۰۲۱ به خود اختصاص داد.

در برابر دلار آمریکا، یوان دومین سال متوالی رشد خود را در سال ۲۰۲۱ ثبت کرد. همچنین با افزایش صادرات، رشد مازاد تجاری، و ورود جریان سرمایه قوی به دارایی‌های چین، یوان به بهترین ارز بازارهای نوظهور در سال گذشته تبدیل شد.

داده‌ها نشان می‌دهد که دارایی‌های جهانی اوراق قرضه چین نیز در ماه گذشته به بالاترین حد خود رسیده است.

در همین حال، رتبه اول فهرست محبوب ترین ارزهای جهان را دلار آمریکا با ۴۱ درصد از پرداخت‌های جهانی به طور محکم در اختیار دارد. یورو جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است، در حالی که پوند انگلیس در جایگاه سوم قرار دارد و از سال ۲۰۱۱ این جایگاه را حفظ کرده است. ین ژاپن از پنج رتبه اول سقوط کرده است و جای در بین ۵ ارز محبوب جهان دیگر ندارد.


11419040
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است