اقتصادی 16:46 - 30 دی 1400

قدرت نمایی دوباره یوان در برابر دلار

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی؛ یوان جایگاه خود را در بین ۵ ارز محبوب جهان برای پرداخت هزینه معاملات تجاری سراسر دنیا بیش از پیش مستحکم کرده و برای اولین بار در طول ۶ سال گذشته رتبه چهارم را از این لحاظ به خود اختصاص داده است.

در حالی یوان به این رتبه نائل شده است که در سال ۲۰۱۰ در بین تمامی ارزهای جهان برای مبادلات تجاری از طریق سیستم مالی سوئیفت پول ملی چین رتبه ۳۵ را به خود اختصاص داده بود.

راشاتودی به نقل از سوئیفت گزارش داد که فعالیت معاملاتی ارز چین اخیراً به بالاترین رکورد و سطح خود رسیده است. یوان تقریباً ۲.۷ درصد از پرداخت‌های جهانی را در دسامبر ۲۰۲۱ به خود اختصاص داد.

در برابر دلار آمریکا، یوان دومین سال متوالی رشد خود را در سال ۲۰۲۱ ثبت کرد. همچنین با افزایش صادرات، رشد مازاد تجاری، و ورود جریان سرمایه قوی به دارایی‌های چین، یوان به بهترین ارز بازارهای نوظهور در سال گذشته تبدیل شد.

داده‌ها نشان می‌دهد که دارایی‌های جهانی اوراق قرضه چین نیز در ماه گذشته به بالاترین حد خود رسیده است.

در همین حال، رتبه اول فهرست محبوب ترین ارزهای جهان را دلار آمریکا با ۴۱ درصد از پرداخت‌های جهانی به طور محکم در اختیار دارد. یورو جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است، در حالی که پوند انگلیس در جایگاه سوم قرار دارد و از سال ۲۰۱۱ این جایگاه را حفظ کرده است. ین ژاپن از پنج رتبه اول سقوط کرده است و جای در بین ۵ ارز محبوب جهان دیگر ندارد.


11419040
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته آینده تا پایان هفته همزمان با کاهش دما شاهد افزایش غِلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است