اقتصادی 16:46 - 30 دی 1400

قدرت نمایی دوباره یوان در برابر دلار

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی؛ یوان جایگاه خود را در بین ۵ ارز محبوب جهان برای پرداخت هزینه معاملات تجاری سراسر دنیا بیش از پیش مستحکم کرده و برای اولین بار در طول ۶ سال گذشته رتبه چهارم را از این لحاظ به خود اختصاص داده است.

در حالی یوان به این رتبه نائل شده است که در سال ۲۰۱۰ در بین تمامی ارزهای جهان برای مبادلات تجاری از طریق سیستم مالی سوئیفت پول ملی چین رتبه ۳۵ را به خود اختصاص داده بود.

راشاتودی به نقل از سوئیفت گزارش داد که فعالیت معاملاتی ارز چین اخیراً به بالاترین رکورد و سطح خود رسیده است. یوان تقریباً ۲.۷ درصد از پرداخت‌های جهانی را در دسامبر ۲۰۲۱ به خود اختصاص داد.

در برابر دلار آمریکا، یوان دومین سال متوالی رشد خود را در سال ۲۰۲۱ ثبت کرد. همچنین با افزایش صادرات، رشد مازاد تجاری، و ورود جریان سرمایه قوی به دارایی‌های چین، یوان به بهترین ارز بازارهای نوظهور در سال گذشته تبدیل شد.

داده‌ها نشان می‌دهد که دارایی‌های جهانی اوراق قرضه چین نیز در ماه گذشته به بالاترین حد خود رسیده است.

در همین حال، رتبه اول فهرست محبوب ترین ارزهای جهان را دلار آمریکا با ۴۱ درصد از پرداخت‌های جهانی به طور محکم در اختیار دارد. یورو جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است، در حالی که پوند انگلیس در جایگاه سوم قرار دارد و از سال ۲۰۱۱ این جایگاه را حفظ کرده است. ین ژاپن از پنج رتبه اول سقوط کرده است و جای در بین ۵ ارز محبوب جهان دیگر ندارد.


11419040
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز  جمعه بعد از ظهر با ورود سامانه بارشی در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب و شنبه در برخی مناطق شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز غربی و زاگرس مرکزی بارش رخ می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امنیت برای بسیاری از افراد یک دغدغه مقطعی نیست؛ بخشی از مدیریت دارایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش بلیط قطار مسافربری نوروز ۱۴۰۵، حد فاصل تاریخ حرکت ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ الی ۱۴۰۵/۱/۱۷، در روز‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه از ساعت ۸:۳۰ صبح آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت سایپا اعلام کرد: شرکت کروز امسال در مقایسه با سال ۱۴۰۳ حدود ۵۱ درصد تامین قطعات سایپا را کاهش داده است و همین باعث کاهش تولید، افزایش خودرو‌های ناقص و همچنین عقب ماندن از ایفای تعهدات به مشتریان شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی با اشاره به جزئیات بخشودگی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی گفت: در مورد قطار‌های شهری یا مترو‌ها نیز متأسفانه آمار کلی از تعداد آنها و وضعیت بیمه‌شان نداریم و مقداری ابهام در وضعیت آماری پوشش شخص ثالث قط...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌های پست، انتقال، فوق‌توزیع، توسعه شبکه فشار ضعیف و توزیع برق استان اصفهان، با حضور برخط وزیر نیرو و استاندار اصفهان به بهره‌برداری رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰۰ درصدی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی بخشوده می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) در دولت چهاردهم خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: در اجرای فرآیند تازه، هیچ تغییر سخت‌افزاری در جایگاه‌های عرضه سوخت ایجاد نشده و اصلاحات صرفاً در بخش نرم‌افزاری انجام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است