بین‌الملل 22:12 - 07 بهمن 1400
رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با انتقاد از رویکرد دولت جو بایدن در سیاست خارجی این کشور گفت که اگر وی رئیس‌جمهور بود، اکنون وضعیت روابط واشنگتن و مسکو بدین شکل نبود.

ترامپ: آمریکا تحت ریاست‌جمهوری بایدن به جهنم می‌رود

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ از تنش‌های کنونی بین واشنگتن و مسکو به‌شدت انتقاد کرد و گفت: اگر من رئیس‌جمهور بودم، آن چه اکنون در روابط با روسیه می‌بینیم، اتفاق نمی‌افتاد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا اظهار داشت که اگر رئیس‌جمهور بود، می‌توانست از مشکلات سیاست خارجی که اکنون آمریکا با آن مواجه است، جلوگیری کند.

ترامپ در ادامه ابراز اطمینان کرد که ایالات متحده تحت دولت جو بایدن «به جهنم می‌رود» و مردم آمریکا شاهد «فقدان ریاست» هستند. او تأکید کرد که به‌زودی «همین اتفاق با کشور چین و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی می‌افتد.»

وی در ادامه از سیاست دولت بایدن در قبال چین و تایوان نیز انتقاد کرد و گفت: بایدن نمی‌تواند مسئله تایوان را حل کند و چین در مانور نظامی ارتش خود در نزدیکی تایوان «رفتار بسیار خصمانه» دارد.

دونالد ترامپ اعلام کرد که این اتفاق می‌افتد «زیرا آنها به بایدن و ایالات متحده احترام نمی گذارند.»

انتهای پیام


11429654
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی پیشروی‌های اخیر انصارالله در ساحل غربی یمن، عربستان دو مرتبه فرودگاه المخا را هدف حملات هوایی قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، ارتباطات مستقیمی با فرماندهان نظامی ایالات متحده برقرار کرده تا ارزیابی‌های صریح و واقعی آنها را درباره روند جنگ با ایران دریافت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن اتومبیلرانی آمریکا اعلام کرد که قیمت گازوئیل از ۶ دلار در هر گالن فراتر رفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های انصارالله پس از عملیات ۱۸ ساعته، کنترل تمام خط ساحلی دریای سرخ یمن را به دست گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الجزیره به نقل از دیپلمات‌ها گزارش داد که مذاکره‌کنندگان لبنانی و اسرائیلی هشتمین دور مذاکرات صلح را در ۱۵ و ۱۶ سپتامبر در رم برگزار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیمه‌شب گذشته محمد الیازوری، فرمانده تیپ خان‌یونس در گردان‌های القسام، را در جنوب نوار غزه ترور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نخستین دیدار دیپلماتیک پس از جنگ اخیر، عمان و ایران روز دوشنبه میزبان نشستی مشترک با کشور‌های حاشیه خلیج فارس خواهند بود تا درباره ایجاد مسیر دریانوردی جدید و بازگشایی تدریجی تنگه هرمز به توافق برسند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمار منتشرشده از تردد دریایی در تنگه هرمز از کاهش رفت‌وآمد شناور‌ها در این آبراه راهبردی خبر می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکسیوس گزارش داد ولی‌عهد عربستان دو بار با دونالد ترامپ تماس گرفت و از او خواست تا حملاتی را علیه انصارالله انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود مدعی شد که ایران در تلاش است تا درگیری با واشنگتن را به امید بازگشت دموکرات‌ها به قدرت طولانی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است