اقتصادی 00:44 - 20 اردیبهشت 1400
ارزش دوج کوین طی تنها ۶ ماه ۲۶۰ برابر شده است!

دوج کوین بیش از هر چیز دیگری در دنیا سوددهی داشته است!

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، دوج کوین که در دنیای رمزارزها در ابتدا بیشتر یک شوخی و سرگرمی بود اکنون با ارزش بازاری معادل ۹۲ میلیارد دلار به چهارمین رمزارز بزرگ دنیا تبدیل شده است. تنها در ۶ ماه اخیر این رمزارز بیش از ۲۶ هزار درصد رشد داشته است که این بازدهی عجیب آن را به پرسودده ترین دارایی دنیا تبدیل کرده و بعید است دست کم به زودی شاهد شکسته شدن این رکورد باشیم. در مقام مقایسه خوب است بدانید طی این مدت بازدهی شاخص اس اند پی ۵۰۰ حدود ۲۰ درصد، بیتکوین ۲۸۶ درصد و اتریوم ۶۹۸ درصد بوده است.  

مت گرین اسپن- مدیر سبد دارایی در موسسه کوانتوم اکونومیکس- گفت: بهتر است شرکت های بزرگ بورسی فکری به حال خود کنند چرا که در حال حاضر و با در نظر گرفتن بازدهی رمزارزها، این بازدهی های بورسی است که به نظر یک جوک می آید.  

برخلاف بیتکوین و بیشتر ارزهای دیجیتالی که دارای محدودیت تعداد استخراج هستند، دوج کوین دارای هیچ محدودیتی نیست و همین مساله شماری از فعالان بازار را متعجب کرده است که این رمزارز چرا چنین رشدی داشته است.  

هر چند مشخص نیست که چرا و چگونه ایلان ماسک عاشق دوج کوین شد اما بی شک یکی از دلایل اصلی رشد عجیب این رمزارز حمایت های گسترده ماسک از آن بوده است. ایلان ماسک دوج کوین را ارز مردم خوانده و حتی در آخرین برنامه تلویزیونی خود نیز از آن تمجید کرده است.  

با این حال همه چیز برای دارندگان دوج کوین رویایی نبوده است. این ارز پرنوسان ترین دامنه را در بین ۱۰ رمزارز برتر داشته و تاکنون نوسانات روزانه ۲۰ تا چند درصدی زیادی در قیمت آن دیده است. مساله ای که تاکنون شمار زیادی از معامله گران این ارز را شکست داده و تمام دارایی آن ها را نابود کرده است.  

انتهای پیام


11059431
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:از فردا چهارشنبه شاهد کاهش دمای هوا در شهر‌های شمالی خواهیم بود و پایان هفته هم جوی آرام در بسیاری از مناطق کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه و تقویت روابط اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:بر اساس قانون بودجه امسال صورت‌حساب کاغذی مؤدیان از ابتدای دی ماه دیگر اعتبار مالیاتی ندارد. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بر اساس آخرین دستورالعمل‌های شورای رقابت، محاسبات قیمت خودرو را بر اساس ضوابطی انجام می‌دهیم که مبتنی بر صورت‌های مالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درآمد و امور مشترکین شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ تهران از کشف بیش از ۷ هزار انشعاب غیرمجاز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای مرکز آمار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ۹.۷ درصد، «شیر پاستوریزه» با ۶.۲ درصد و «خامه پاستوریزه» با ۵.۶ درصد است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مصوبه هیأت مقررات‌زدایی در خصوص حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: افزایش قیمت تمام شده زمین که زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن می‌شود از طریق حذف ماده ۵۰ انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای با ابراز تأسف از وقوع سانحه برای «رضا امیرخانی» در جریان پرواز با پاراگلایدر اعلام کرد: خلبان گواهینامه معتبر پروازی نداشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است