اقتصادی 00:44 - 20 اردیبهشت 1400
ارزش دوج کوین طی تنها ۶ ماه ۲۶۰ برابر شده است!

دوج کوین بیش از هر چیز دیگری در دنیا سوددهی داشته است!

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، دوج کوین که در دنیای رمزارزها در ابتدا بیشتر یک شوخی و سرگرمی بود اکنون با ارزش بازاری معادل ۹۲ میلیارد دلار به چهارمین رمزارز بزرگ دنیا تبدیل شده است. تنها در ۶ ماه اخیر این رمزارز بیش از ۲۶ هزار درصد رشد داشته است که این بازدهی عجیب آن را به پرسودده ترین دارایی دنیا تبدیل کرده و بعید است دست کم به زودی شاهد شکسته شدن این رکورد باشیم. در مقام مقایسه خوب است بدانید طی این مدت بازدهی شاخص اس اند پی ۵۰۰ حدود ۲۰ درصد، بیتکوین ۲۸۶ درصد و اتریوم ۶۹۸ درصد بوده است.  

مت گرین اسپن- مدیر سبد دارایی در موسسه کوانتوم اکونومیکس- گفت: بهتر است شرکت های بزرگ بورسی فکری به حال خود کنند چرا که در حال حاضر و با در نظر گرفتن بازدهی رمزارزها، این بازدهی های بورسی است که به نظر یک جوک می آید.  

برخلاف بیتکوین و بیشتر ارزهای دیجیتالی که دارای محدودیت تعداد استخراج هستند، دوج کوین دارای هیچ محدودیتی نیست و همین مساله شماری از فعالان بازار را متعجب کرده است که این رمزارز چرا چنین رشدی داشته است.  

هر چند مشخص نیست که چرا و چگونه ایلان ماسک عاشق دوج کوین شد اما بی شک یکی از دلایل اصلی رشد عجیب این رمزارز حمایت های گسترده ماسک از آن بوده است. ایلان ماسک دوج کوین را ارز مردم خوانده و حتی در آخرین برنامه تلویزیونی خود نیز از آن تمجید کرده است.  

با این حال همه چیز برای دارندگان دوج کوین رویایی نبوده است. این ارز پرنوسان ترین دامنه را در بین ۱۰ رمزارز برتر داشته و تاکنون نوسانات روزانه ۲۰ تا چند درصدی زیادی در قیمت آن دیده است. مساله ای که تاکنون شمار زیادی از معامله گران این ارز را شکست داده و تمام دارایی آن ها را نابود کرده است.  

انتهای پیام


11059431
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امکان احداث و بهره‌برداری از جایگاه‌های عرضه گاز مایع (LPG) برای مصارف سوخت خودرویی در شعاع ۱۰۰ کیلومتری ۸ پالایشگاه کشور فراهم شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: مدیریت آب به معنای استفاده نکردن از آب، تعطیلی الگوی کشت و عدم کاشت نیست، بلکه به معنای استفاده بهینه از منابع آبی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار‌های اعلام شده در سایت کدال میزان رشد فروش واحد‌های مسکونی نسبت به سال گذشته رشد ۱۲ درصدی داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب به‌تدریج در کل کشور جوی آرام و پایدار مستقر می‌ شود که زمینه ساز کاهش کیفیت هوا و افزایش غلظت آلاینده های جوی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف ماده ۵۰ زمینه ساز افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن خواهد شد که امیدواریم هرچه سریعتر بازنگری در این طرح صورت گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی به کشاورزان توصیه می‌شود که محصولات برداشت شده به انبار‌های مسقف انتقال دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که با حمایت رئیس‌جمهور از تولید و موافقت اعضا در جلسه کارگروه بهینه‌سازی مصرف انرژی، برخی صنایع از محدودیت‌های انرژی در آذرماه معاف شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آیین بزرگداشت روز جهانی استاندارد امسال با حضور جمعی از مقام‌های عالی‌رتبه کشور و مدیران صنایع مختلف در سالن اجلاس سران برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است