فرهنگی‌هنری 12:45 - 26 اردیبهشت 1403
تازه ترین کتاب فرهاد حسن زاده با عنوان «امیرکبیر فقط اسم یک خیابان نیست» از سوی نشر محراب قلم منتشر شد و در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.

امیرکبیر که بود و چه کرد؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فرهاد حسن‌زاده، نویسنده نام‌آشنای حوزه ادبیات کودک و نوجوان، در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با اثری جدید تحت عنوان  «امیرکبیر فقط اسم یک خیابان نیست» حاضر است.

 این کتاب رمانی است امروزی که در دل خود داستان زندگی میرزا تقی خان امیرکبیر را بازگو می‌کند. شهرزاده دختر نوجوانی است که به طور اتفاقی پی می‌برد یکی از نوادگان امیرکبیر است. او در نامه‌هایی که به برادرش امیرمسعود در خارج از ایران می‌نویسد شرح می‌دهد که امیرکبیر کیست و برای ایران چه کارها کرده و چطور به قتل رسیده است. خواننده کتاب از طریق نامه‌های شهرزاد که زبانی داستانی دارد، با زندگی یکی از مردان تأثیرگذار ایران و بخشی از تاریخ قاجار آشنا می‌شود. 

در بخش‌هایی از این کتاب می‌خوانیم: همه چیز عوض شده بود. تمام مسترهای خارجی از آقایی افتاده بودند. تمام آنهایی که عمری توی دربار شاه به مفت‌خوری عادت داشتند، نانشان بریده شده بود. همه کسانی که یک زمانی لقب‌هایی مثل «چی چی خان» و «چطورالدوله» و «چه می‌دانم میرزا» داشتند، از اسب افتاده بودند. دولت پاکیزه شده و امیر دست این‌جور آدم‌ها را بریده بود. امام فقط دست نیست. دست دیده می‌شود، مهم روح است، روح دیده نمی‌شود...

این کتاب بیش از 20 سال پیش توسط نشر روزگار منتشر شده بود و حالا محراب قلم آن را با ویرایشی جدید در دسترس علاقه‌مندان قرار داده است. 

از دیگر آثار حسن‌زاده در نمایشگاه کتاب تهران می‌توان به «مدرسه نیشگون» از نشر هوپا اشاره کرد. این داستان از حسن‌زاده با زبانی طنزآمیز نوشته و به همراه تصاویر گرافیکی برای گروه سنی 9 تا 15 سال منتشر شده است. در معرفی این اثر آمده است:

مدرسه‌ی نیشگون یه روزنامه سقفی  داره که توش همه‌چی پیدا می‌شه از سرملاقه‌های تندوتیز و آتشین تا جمله‌سازی‌های بامزه و نمکین از شب شعر انجمن شاعران ناشی تا داستان‌های داغ خاش‌خاشی از کلاس‌ملاس‌های قاتی‌پاتی تا آگهی‌های تبلیغاتی ... .

انتهای پیام/


12055799
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بیست و نهمین جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین فهرست فیلم‌های خود را با حضور چند فیلم دیگر از سینماگران ایرانی اعلام کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها، شبکه جهانی الکوثر ویژه‌برنامه‌ای با عنوان «تهانینا» را با اجرای زینب طالب از لبنان روی آنتن می‌برد؛ برنامه‌ای شاد و معنوی که در قالبی ترکیبی از آیتم‌های مختلف؛ برنامه‌ای فرهنگی که به ج...
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «ناتوردشت» به سی و یکمین جشنواره بین‌المللی مینسک-لیستاپاد بلاروس راه پیدا کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با تاکید بر ثبات کامل وضعیت تخت‌جمشید و پاسارگاد، شایعات اخیر درباره تهدید این آثار جهانی را بی‌اساس خواند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌برنامه‌های جشن ملی «نشاط اجتماعی ایرانیان» به همت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از امروز (یکشنبه ۴ آبان ماه) در تهران آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «رخنه» از یکشنبه ۴ آبان هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش شده و تکرار آن نیز روز بعد ساعت ۱۳ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «دالگلیش» با گویندگی ۴۴ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث‌فرهنگی در نشست مشترک با معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی گفت: تحقق توسعه پایدار، در گرو توجه به ظرفیت‌های بومی، هویت فرهنگی و مشارکت اجتماعی مردم روستا است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو اقتصاد در حالی هجده‌ساله شد که با برنامه‌هایی مانند «سکه صبح»، «بارکد» و «هوشیار» به استقبال تحولات نوین اقتصادی می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده برنامه «قندپهلو» خبر داد که تولید فصل دوازدهم «قند پهلو» برای نوروز ۱۴۰۵ آغاز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است