ورزشی 19:13 - 15 اردیبهشت 1400
بازی های کشورهای اسلامی یک سال به تعویق افتاد و در سال 2022 برگزار می شود.

تعویق یک ساله بازی های کشورهای اسلامی

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت بازی های کشورهای اسلامی، هیات اجرایی بازی های کشورهای اسلامی جلسه ای را با ترکیه  میزبان بازی ها برگزار کرد در نهایت به این نتیجه رسیدند که این  رویداد را به مدت یک سال به تعویق بیندازند.

 بر این اساس بازی های کشورهای اسلامی به جای سال 2021 در سال 2022 برگزار می شود و تاریخ دقیق آن 9 تا 18 آگوست(18 تا 27 مرداد 1401)  است.

این تصمیم به این منظور گرفته شد که کشورهای بیشتری بتوانند مشارکت داشته باشند همچنین با زدن ماکسن بازی ها در رشایط ایمن برگزار شود.

بازی های کشورهای اسلامی قرار است در قونیه ترکیه برگزار شود.

انتهای پیام


11054219
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های رده دوم و سوم جدول یعنی استقلال و آلومینیوم، با هدف پیروزی و رسیدن به صدر جدول به مصاف هم رفته‌اند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارت بازی وریا غفوری، مربی جدید استقلال برای بازی با آلومینیوم اراک صادر نشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران طی بیانیه‌ای از افتخارآفرینان اعزامی به سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵، با عنوان «سفیران امید»، همچنین از وزارت ورزش و جوانان، مسئولان فدراسیون‌های اعزامی و سرپرستان کاروان کشورمان در این ر...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی گلبال کشورمان بر روی جوانان سرمایه‌گذاری کرده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه‌های عربستانی با پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند (۱۷۰ میلیون یورو) به مهاجم مصری لیورپول به میدان رقابت برای جذب این ستاره ۳۳ ساله وارد شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود به شایعات مربوط به انتخاب مدیرعامل آینده این باشگاه واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اتفاقات میان پرسپولیس و هاشمیان با حواشی خاصی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی درخشش کاروان ورزشی «سفیران امید» در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای توسعه همکاری‌های ورزشی، روسای کمیته‌های المپیک دو کشور ایران و بحرین تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نوذر رودنیل کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در بازی پرسپولیس و تراکتور در هفته نهم لیگ برتر فوتبال توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است