مکرون: تصمیم ترامپ درباره گازوئیل روسیه تأثیری بر قیمت‌ها نخواهد گذاشت

رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از تصمیم ترامپ برای تعلیق تحریم‌های روسیه و عرضه گازوئیل آن در بازار جهانی، گفت این اقدام قیمت‌ها را مهار نمی‌کند.

مکرون: تصمیم ترامپ درباره گازوئیل روسیه تأثیری بر قیمت‌ها نخواهد گذاشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه می‌گوید تصمیم آمریکا برای وارد کردن گازوئیل روسیه به بازار جهانی انرژی «پیامی منفی ارسال می‌کند» و تأثیری بر قیمت‌ها نخواهد گذاشت.

مکرون پس از نشست شورای اروپا گفت: «حجم گازوئیل صادراتی روسیه از قبل وجود داشته، کشور‌هایی آن را خریداری می‌کرده‌اند و این سوخت هم‌اکنون در بازار جهانی عرضه می‌شود. بنابراین، درست نیست که بگوییم این اقدام مشکل بازار جهانی را حل خواهد کرد».

او افزود: «فکر می‌کنم این اقدام هیچ تأثیری برای رئیس‌جمهور ترامپ نخواهد داشت».

رئیس‌جمهور فرانسه همچنین با اشاره به جنگ اوکراین گفت که این تصمیم «پیامی منفی می‌فرستد و موجب اختلاف یا تردید می‌شود» و آن را «نامناسب و ناکارآمد» توصیف کرد.

او تأکید کرد: «همه ما بر سر یک موضوع توافق داریم: قیمت گازوئیل، بنزین و گاز باید کاهش یابد؛ اما این اقدام راهی مؤثر برای پایین آوردن قیمت‌ها نیست و پاسخ درستی محسوب نمی‌شود».

دونالد ترامپ هفته گذشته، با هدف کاهش قیمت‌ها، تحریم‌های صادرات گازوئیل روسیه را لغو کرد و گفت روسیه بلافاصله بیش از ۳۰۰ هزار تن گازوئیل، معادل ۲.۲۵ میلیون بشکه، به بازار آمریکا و بازار‌های جهانی عرضه خواهد کرد.

هدف این اقدام، فراهم کردن امکان عرضه بخشی از ذخایر روسیه به بازار جهانی بود. این تصمیم ترامپ رهبران جهان را غافلگیر کرد و با محکومیت سریع بسیاری از قانون‌گذاران آمریکایی از هر دو حزب روبه‌رو شد.

ترامپ توافق با روسیه را راهی برای کاهش قیمت‌ها معرفی کرده است، اما هنوز مشخص نشده که محموله‌ای از گازوئیل روسیه واقعاً به بازار جهانی رسیده باشد.

گفته شده گروهی از قانون‌گذاران آمریکایی طرحی را ارائه کرده‌اند که در صورت تصویب، طرح ترامپ برای ورود گازوئیل روسیه به بازار جهانی را متوقف خواهد کرد. با این حال، احتمال تصویب این طرح در مجلس نمایندگان که تحت کنترل جمهوری‌خواهان قرار دارد، اندک است.

دونالد ترامپ در هفته‌های اخیر به‌شدت بر هزینه بالای گازوئیل متمرکز شده است؛ زیرا این سوخت نقش مهمی در افزایش تورم دارد و تورم نیز یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه رأی‌دهندگان آمریکایی در انتخابات میان‌دوره‌ای آبان است.

منبع: آناتولی

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کیتی زکریا، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید ۵ روز پس از آغاز به کار، از سمت خود برکنار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد منطقه امنیتی موردنظر روسیه در خاک اوکراین، در امتداد ۶۶۰ کیلومتر از مرز مشترک دو کشور ایجاد خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند این ایلان ماسک بود که پیشنهاد محدود کردن سرعت استارلینک در اوکراین را به ترامپ ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار ویدئو‌هایی از حرکت قایق‌ها به سمت کشتی غرق شده در تنگه هرمز، عمان از مردم خواست به دلیل خطرات احتمالی، به آن نزدیک نشوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها از اصابت دو موشک به داخل فرودگاه بین‌المللی عدن که تحت کنترل نیرو‌های وابسته به عربستان است، خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با ابراز اطمینان از پذیرش پیشنهاد کمک رژیم اسرائیل از سوی عربستان، اعلام کرد که عادی‌سازی روابط نیز بار دیگر مورد توجه ریاض قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از تصمیم ترامپ برای تعلیق تحریم‌های روسیه و عرضه گازوئیل آن در بازار جهانی، گفت این اقدام قیمت‌ها را مهار نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید نگرانی‌ها درباره تاثیر جنگ‌های ایران و اوکراین بر عرضه جهانی انرژی، قیمت نفت برنت با جهش سه درصدی از ۱۰۹ دلار عبور کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گسترش حضور دریایی چین، آزمایش موشک‌های کره شمالی و احتمال به‌کارگیری زیردریایی با پیشران هسته‌ای در ژاپن از تشدید رقابت نظامی در شرق آسیا خبر می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ ضمن رد دخالت دولت آمریکا در محدودسازی خدمات ماهواره‌ای نظامی برای اوکراین، اعلام کرد از هویت صادرکننده دستور آن اطلاعی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است