علمی فناوری 12:43 - 09 آذر 1403
وزیر آموزش و پرورش گفت: تاثیر قطعی معدل در کنکور با کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار قرار می‌گیرد و بازبینی و تجدیدنظر می‌شود.

مصوبه «تاثیر معدل در کنکور» بازبینی می‌شود

علیرضا کاظمی امروز جمعه نهم آذر در آیین اختتامیه دهمین دوره مجمع عالی بسیج دانش آموزی در سالن همایش‌های دانشگاه صنعتی شریف، با گرامی‌داشت یاد شهدای بسیجی، دانش آموزان بسیجی را طلایه داران دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی برشمرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بسیج معجزه امام (ره) برای حفظ همه دستاورد‌های انقلاب بود، خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد دانش آموزان بسیجی راه بسیج را ادامه دهند قبل از هر چیز باید خودشان را بسازند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه زمانی می‌توانیم از میدان مین‌ها عبور کنیم که خودمان خوب ساخته شده باشیم، گفت: وقتی پای جان وسط می‌آید انسان متوجه می‌شود که چقدر خودش را ساخته است.

وی با اشاره به موضوع غفلت و راهبرد رهایی از غفلت در آیات قرآن، افزود: هرچقدر پیوند ما با خدا بیشتر باشد استحکام ما در مسیری که طی می‌کنیم، بیشتر است و این یکی از بهترین راهبرد‌ها است.

کاظمی افزود: وقتی حرف از بسیج می‌زنیم، منظورمان یک تفکر است و نه یک سازمان، چه بسا انسان‌هایی تفکر بسیجی را داشته باشند، اما الزاما در یک سازمان شکل نگرفته باشند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: فرهنگ بسیجی یعنی فرهنگ ارتباط با خدا و خدمت بی‌منت، یعنی شجاعت، ولایت‌مداری و اطاعت‌پذیری و ظلم ستیزی و استکبار ستیزی در دنیای متلاطم امروز، باید تلاش تلاش کنیم این فرهنگ در محیط پیرامونی ما مشخص باشد.

کاظمی تاکید کرد: امروز آنچه کشور ما در حوزه‌های مختلف با آن مواجه است ناشی از غفلت در نظام تعلیم و تربیت است؛ مشکلات امروز ناشی از غفلت انباشته شده ۴۵ ساله است و امروز آسیب‌های احتمالی و مشکلات را می‌بینیم و تنها راه برون رفت کشور از این مشکلات تمرکز و توجه به تعلیم و تربیت است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: بسیج دانش آموزی صرفا یک بسیج در کنار بسیج اقشار نیست، بلکه یک زیرساخت برای رشد و شکوفایی فرهنگ بسیجی در همه اقشار است.

به گفته وی، دانش آموزان بسیجی امروز، فردا دانشجوی بسیجی‌اند، کشاورز بسیجی، استاد بسیجی و معلم بسیجی‌اند، اگر دنبال توسعه بسیج در اقشار دیگر هستید این بخش را دریابید.

وی با بیان اینکه زیر ساخت توسعه کشور بسیج دانش آموزی است، ادامه داد: در این شرایط نابسامانی که در نظام تعلیم و تربیت داریم و نمی‌توانیم آن را انکار کنیم، آنچه می‌تواند منجی نظام در حوزه‌های فرهنگی و تربیتی باشد، ایجاد زمینه برای نقش‌پذیری دانش آموزان با این شعار «هر دانش آموز حداقل یک تشکل و نقش» است.

کاظمی با بیان اینکه مشکل ما در حوزه فرهنگی این است که هر کس برای خودش کار می‌کند و هم‌افزا کار نمی‌کنیم، گفت: نیازمند تقسیم کار در تشکل‌ها هستیم.

به گفته وی، آینده فرهنگی علمی و اقتصادی و معنوی کشور در دستان دانش آموزان است، اگر قرار است تمدن ساز و طلایه‌دار گام دوم انقلاب باشیم باید تلاش کنیم و لحظه‌ای غفلت نکنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز باید پای کار جبهه مقاومت باشیم، تاکید کرد: پویش ملی بر مدار مقاومت برای کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان رونمایی می‌شود.

وی، با اشاره به دغدغه‌های دانش آموزان در حوزه تاثیر قطعی معدل در کنکور، گفت: «تاثیر قطعی معدل در کنکور» با کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار قرار می‌گیرد، بازبینی و تجدید نظر می‌شود، اما اگر قرار شود تغییرات اعمال شود از  ۲ سال دیگر اجرایی می‌شود.

کاظمی گفت: تحقق سند تحول بنیادین محوری‌ترین برنامه آموزش و پرورش است، اما با تفاوت از آنچه در گذشته طی شده است. اساسی‌ترین چالش آموزش و پرورش در دو بخش تحول در برنامه درسی مدرسه و موضوع آسیب‌های اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی است.

منبع: ایرنا


12121510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با دستور وزیر ارتباطات، موضوع جبران قطعی و اختلال سرویس اینترنت مشترکان در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف‌کننده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع جبران قطعی و اختلال سرویس اینترنت مشترکان به‌صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: ۱۳ نفر از دانشجویان این دانشگاه در مقاطع کارشناسی تا دکتری در جریان حادثه تروریستی علیه ملت ایران در دی‌ماه ۱۴۰۴ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد ملی علم ایران از برنامه راهبردی «جهش» به منظور احیای جایگاه علمی کشور، با تمرکز بر خروجی‌های باکیفیت رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم از تلاش‌های این وزارتخانه برای پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی در حوادث اخیر خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاد عالی آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: آزمون‌های مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش‌آموزی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ظرف ۶ روز از ۱۲ تا ۱۹ بهمن امسال برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با تأکید بر نقش شبکه سلامت گفت: شاخص‌های سلامت، به‌ویژه مادران و نوزادان، از مهم‌ترین معیار‌های توسعه‌یافتگی کشورهاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از کاهش قابل توجه آمار بازماندگان از تحصیل در دوره ابتدایی خبر داد و جزئیات برنامه‌های اجرا شده برای شناسایی و جذب این گروه از دانش‌آموزان را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در سیصد و شصت‌ونهمین جلسه هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر شد مکاتبه فوری با مراجع ذی‌صلاح برای برقراری اینترنت ثابت اساتید دانشگاه انجام شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هاشمی گفت: اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم یک شوخی تلخی است، امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده است. امیدواریم در روز‌های آینده شاهد بهبود وضعیت اینترنت باشیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است