ورزشی 10:48 - 24 مهر 1403
در پی حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان، بیش از ۴۵۰ ورزشکار، مربی و داور در رشته‌های مختلف ورزشی به شهادت رسیده‌اند.

سکوت تلخ جهان ورزش برای ۴۵۰ ورزشکار شهید فلسطین و لبنان

ورزش نمادی از صلح و همبستگی میان ملت‌ها بوده و میادین ورزشی مکانی برای نمایش روح انسانیت است، اما در دنیای امروز، این روحیه توسط جنگ‌ها بی‌رحمانه به خاموشی گراییده است. در پی حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان، بیش از ۴۵۰ ورزشکار، مربی و داور در رشته‌های مختلف ورزشی به شهادت رسیده‌اند.

این جنایت‌ها تنها به جان‌های بی‌گناه محدود نشده، بلکه بیش از ۴۰ میلیون دلار خسارت به زیرساخت‌های ورزشی غزه و لبنان وارد شده است. باشگاه‌هایی که روزگاری محل امید و تلاش جوانان این مناطق بود، اکنون ویرانه‌هایی بیش نیستند. بیش از ۴۰ باشگاه ورزشی به طور کامل نابود شده‌اند.

۶ سالن و استادیوم بزرگ ورزشی که محل برگزاری خاطرات و پیروزی‌های بسیاری بودند، دیگر وجود ندارند. این فاجعه انسانی و ورزشی، چالشی بزرگ را در برابر وجدان جهانیان قرار می‌دهد. سکوت سازمان‌های جهانی ورزشی در قبال این اتفاقات تلخ، مانند زخمی عمیق بر پیکر ورزش و جوانان آسیب‌دیده غزه و لبنان است.

به ویژه، فدراسیون‌های جهانی و فیفا، که مدعی حفظ اصول جوانمردی و عدالت در ورزش هستند، در قبال این فجایع سنگین، واکنشی ملموس و جدی نشان نداده‌اند. آیا ارزش جان ورزشکاران و زیرساخت‌های ورزشی فلسطین و لبنان کمتر از دیگر نقاط جهان است؟

در دنیایی که تحریم‌ها و تنبیه‌های بین‌المللی به سرعت برای برخی تخلفات ورزشی اعمال می‌شود، سکوت برابر جنایت‌هایی که زیرساخت‌های ورزشی و جان انسان‌ها را هدف قرار داده است، نوعی بی‌عدالتی آشکار به نظر می‌رسد. این سکوت چه پیامی برای جوانان و ورزشکارانی دارد که آرزوهایشان زیر آوار‌های جنگ مدفون شده است؟

فیفا و سایر نهاد‌های ورزشی باید بیش از این به مسئولیت خود عمل کنند. ورزش فقط به معنای دویدن در میدان نیست؛ ورزش یک زبان جهانی برای صلح و عدالت است. حالا که این زبان با حملات بی‌رحمانه خفه شده است، وظیفه همه نهاد‌ها است که سکوت خود را بشکنند و با تحریم، حمایت خود را از ارزش‌های انسانی ورزش نشان دهند.

باید یادآور شد که تاریخ این جنایت‌ها را فراموش نخواهد کرد. خاطره ۴۵۰ شهید ورزشی و جوانانی که در جستجوی عدالت و امید بودند، همواره زنده خواهد ماند. ورزش، باید صدای آنها باشد و عدالت، در میدان‌های جهانی ورزش جاری شود. آیا فیفا و دیگر فدراسیون‌های ورزشی جهان، این پیام را خواهند شنید؟

منبع: فارس


12104691
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون شمشیربازی ایران به ناداوری در مسابقات سابر بازی‌های کشور‌های اسلامی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر دوومیدانی‌کار ایران در ماده هفتگانه موفق به کسب مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض شد تا دوومیدانی به دومین طلای خود برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی امیریان، دونده تیم ملی دوومیدانی ایران در ماده ۸۰۰ متر مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در دیدار رده‌بندی ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی موفق شد ازبکستان را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مصطفی آجرلو در خصوص شایعاتی مبنی بر مدیرعاملی در باشگاه استقلال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های ایران با صعود تیم‌های سایپا، فولاد هرمزگان و نفت‌وگاز گچساران آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی مختلفی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اخیرا تیم ملی فوتبال کشورمان مورد انتقاد‌های فراوان قرار گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی بازی‌های کشور‌های اسلامی رحمان عموزاد ۱۲ - ۲ کودیف از تاجیکستان را شکست داد و قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسلحه سابر مردان ایران با یک داوری پُر حرف و حدیثی از رسیدن به فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی بازماند و به مدال برنز رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است