اقتصادی 11:46 - 24 مهر 1403
مدیر کل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: دولت از فروش اموال غیر در سامانه خودنویس و کاتب جلوگیری می‌کند.

جلوگیری از فروش اموال غیر در سامانه خودنویس و کاتب

 ابوالفضل نوروزی مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی در برنامه شبکه تهران با بیان اینکه موضوع مسکن یک موضوع فرا وزارتخانه‌ای و فرا دولتی است و  باید همه دستگاه ها  برای بهبود  آن کمک کنند  گفت: دستگاه هایی  مانند بانک مرکزی و وزارت نیرو  در  دولت های گذشته  برای  بهبود وضعیت بازار مسکن  همکاری داشته‌اند و  این  امر در این دولت هم باید ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: مجلس در شورای عالی مسکن یک ناظر دارد و طبق آمارها تاکنون شورای عالی مسکن  وظایف خود را به درستی انجام داده است.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی  تاکید کرد: وزارت راه همیشه وظایف خود را در حوزه مسکن به خوبی انجام داده است اما  مجلس باید برای آنکه دستگاه های دیگر  پای کار بیایند  ورود کنند.

نوروزی  بیان کرد: تاکنون بر اساس قانون، هجده جلسه  شورای عالی مسکن تشکیل شده است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی  یادآور شد: یکی از معضلاتی که ما در حوزه شفافیت بازار مسکن داریم آن است که اطلاعات املاک و قرارداد ها شفاف نیست و از این عدم شفافیت دلالان، محتکران و سودجویان سود می‌برند.

وی ادامه داد : در قانون جدید تکلیف شد که علاوه بر مردم مشاوران املاک هم به  سامانه املاک و مستغلات دسترسی داشته باشند و بعد از به روز رسانی سامانه نام آن را به سامانه خودنویس تغییر داده ایم.

نوروزی بیان کرد: در تبصره دو ماده سه قانون الزام به ثبت برای جلوگیری از فروش اموال به چند نفر  تاکید شده است که سازمان ثبت اسناد کشور باید در این بخش جهت تسهیل در دسترسی برای آنکه بتوانند کار های حوزه ملکی خود و قرارداد های استاندارد  را منعقد کنند  در قالب یک پلتفرم فعالیت خود را انجام دهند.

وی  تصریح کرد: هم اکنون هم سامانه خودنویس و هم سامانه کاتب به ثبت اسناد وصل هستند و مشاورین املاک می‌توانند قرارداد های پیش نویس ثبت کنند و  امکان  انعقاد قرارداد های رسمی هم بر روی آن امکان پذیر بوده است .

او با بیان اینکه مخزن این دو سامانه  سامانه الکترونیک ثبت اسناد است گفت: سامانه الزام به ثبت برای اجاره های بالای دو سال است و برای اجاره های زیر دو سال سامانه خودنویس میتواند این کار را انجام دهد تا کمترین مشکلات برای مردم ایجاد شود.

نوروزی   تاکید کرد:  اکنون طبق قانون هر سکوی خصوصی و دولتی میتواند کار انعقاد قرارداد خرید و فروش و اجاره را انجام دهد اما اگر قرارداد استاندارد نباشد باید پیش نویس ایجاد شود و آن را به دفتر خانه ها ارسال کنند تا معامله نهایی  در آن صورت گیرد.

 وی   گفت:  سامانه  کاتب  و خودنویس از فروش مال غیر جلوگیری می کند  و این اقدام د در هر پلتفرمی اتفاق می افتد و هر کدام که خدمات بهتری ارائه  دهندمردم میتوانند از آن استفاده کنند.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12104728
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترانزیت حدود ۱۱ میلیون تن کالا از مرزهای زمینی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه گفت:طی هفته‌های اخیر با توقف صادرات و تولید انبوه، کمبودی در عرضه گل روز مادر نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور گفت: بنابر آمار اعلامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ۷۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به روند تامین ارز به واردات مواد اولیه شاهد کمبود عرضه شیرخشک هستیم که با استمرار این روند وضعیت در ماه‌های آتی بحرانی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد به مرز‌های بی‌سابقه‌ای رسیده و فعلا خبری از توقف روند نیست! بسیاری از کارشناسان بر این باورند این افزایش نرخ دلایل متعددی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است